- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.885
- 723
bende catlatma ignesi vuruldummm bugun 17.gunummm ama test yapmaya korkuyorummmmm...adetimin gelmesini bekliyecemmm...29 aralik adet tarihimmm...ins bu ay tutar...
bende catlatma ignesi vuruldummm bugun 17.gunummm ama test yapmaya korkuyorummmmm...adetimin gelmesini bekliyecemmm...29 aralik adet tarihimmm...ins bu ay tutar...
Kiz kan testi yaptirsana varsa cikar
kız sende varmı birsey burcu bugün yapsaydınya merak ettim
test yapmadim dahaa sk idrara cikiyorumm...goguslerim agiriyorr...egildigimde ya da merdiven ciktigimdaaa ani bir hareket yaptigimdaa kasiklarim adet olacakmis gibi agiriyorrr simdilik bunlar belirtilerr...bugun mide yanmasi basladi ins kizlarrr...cok istioreummm...benim isigim olurr,,,annemi kaybedeli 8 ay oldu acisini az da olsa dindirecek bir yavri istiyorumm
test yapmadim dahaa sk idrara cikiyorumm...goguslerim agiriyorr...egildigimde ya da merdiven ciktigimdaaa ani bir hareket yaptigimdaa kasiklarim adet olacakmis gibi agiriyorrr simdilik bunlar belirtilerr...bugun mide yanmasi basladi ins kizlarrr...cok istioreummm...benim isigim olurr,,,annemi kaybedeli 8 ay oldu acisini az da olsa dindirecek bir yavri istiyorumm
Basin sagolsun insallah rabbim tezzamanda verir..
tünaydın canım evet yoksun bu ay bazen geliyssiiinn kız yani bugün günün sayılıyor ayın 30una kada yolu var diyosun yani
arkadaşım 17.günse neden bekliyorsn hemen kan testi yaptır çıkar bana doktor 15 günde yaptr dedi
Bencede varsa 15gunde cikar sen kacinci gundesin
benim 13.günüm yarın yaptırmayı düşünüyrm canım sen yaptınmı
Yok yarin 15.gunum yarin yapicam ins. Kanda
benm 11. günüm 9 mm sadece:SS
geçen ay bugun 20 civarı iki yuurtam vardı..bugun 9..doktor bu ay olmadı dedi:SS
ya dayanaımyorum ben yazamıyorum bile ağlamaktan şu an
canım yaaa ben de pazar günü adet olunca öyle oldum evde elime ne geçirdiysem fırlatıp attım bardak tabaksonra eşim de sinirlendi allahın zoruna gidecek diye ama kendimden geçmişim sonra saatlerce ağladım gözler şişti kıpkırmızı ptesi işe gidemedim 1 bahane buldum şimdi de biraz rapor aldım evde dinlenmek için ağlamak çözüm değil biliyorum ama elimden de gelmiyo sonunda eşim bile tamam ağla içindeki çıkar bari dedi yemek bile yiyemiyorum 1 kilo vermişim 3-4 günde kime ne kötülük yaptım diye düşünmeye başladım artık
bende raporluyum canım işe gitmek hiç istemiyorum salak durumuna düşeceğim durup dururken ağlamalarım varı artık..yazıyorum ama yine ağlayarak yazıyorum şimdide.. öğle arası eşi geldi kızdı daha çok ağladım bu sefer(demin gitti ne yapacağımı ne düşüneceğii şaşırdım ben de diyorum neden cezalandırılıyorum ben içi çok acıyor
canım yaaa ben de pazar günü adet olunca öyle oldum evde elime ne geçirdiysem fırlatıp attım bardak tabaksonra eşim de sinirlendi allahın zoruna gidecek diye ama kendimden geçmişim sonra saatlerce ağladım gözler şişti kıpkırmızı ptesi işe gidemedim 1 bahane buldum şimdi de biraz rapor aldım evde dinlenmek için ağlamak çözüm değil biliyorum ama elimden de gelmiyo sonunda eşim bile tamam ağla içindeki çıkar bari dedi yemek bile yiyemiyorum 1 kilo vermişim 3-4 günde kime ne kötülük yaptım diye düşünmeye başladım artık
arkadaşlar çok zor bir durum tabiki ama isyan etmeyelim sakın,mutlaka bu zor günler geçecek her karanlığın bir aydınlığı var,imthan oluyoruz mutlaka rabbim sabredip kazanmamızı nasip etsin.bende ilk çocuğum olmadan bunları yaşamıştım her adetten sonra saatlerce ağlıyordum ama rabbim hiç beklemedğim bi anda verdi ve şimdi okula gidiyor:)2.çocuk istiyrm yine olmuyor imtihan bu başka türlü düşünmüyorum.bide tavsiyem ben hergün meryem suresini okuyorum oda çok etkiliymiş kuran biliyorsanız okuyun inş olacak bebeklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?