işe gitmeyi bırak hiç bişey yapmak istemiyorum ctesi doğum günüm eşim kutlama yapalım diyo onu da istemiyorum yakında kocalarla da papaz olucaz yani benim eşim de ben de çok üzülüyorum ben de istiyorum ama bende mi senin gibi davranayım dedi ben de sen anne olmayacaksın kadın değilsin beni anlayamazsın dedim biz de adet oldum olalı her gün kavga geçen arkadaşları ile dışarı çıktı dönüşte yine kavga sen beni yalnız bırakıp gittin zaten psikolojim bozuk dedim allah sonumuzu hayretsin bu gidişle jinekologa değil psikiyatriste görünmeye başlıcaz valla
bu arada ssk tüp bebek şartlarında aşılama şartı var mı pcos hastaları için..daha bende ne sorun var anlamadı kimse ama bir yumurtam büyüyor bir büyümüyor hormonlarım normal vs s ama yok işte geçen ay gereksiz büyüyen yumurtalarım bu ay büyümedi.. yani benm yumurtalarım büyümezse aşılama yapılamaz o şartı nasıl gerçekleştireceğim:SS
banada doktor sol yumurtan zayıf dedi ama sağ çok iyi dedi aşılamayı yaptı ama kaç yumurtam olduğunu söylemedi
bu arada ssk tüp bebek şartlarında aşılama şartı var mı pcos hastaları için..daha bende ne sorun var anlamadı kimse ama bir yumurtam büyüyor bir büyümüyor hormonlarım normal vs s ama yok işte geçen ay gereksiz büyüyen yumurtalarım bu ay büyümedi.. yani benm yumurtalarım büyümezse aşılama yapılamaz o şartı nasıl gerçekleştireceğim:SS
Canım benim en büyük yumurtam 9mm idi dün gittim...iyi dediyse benmkiler gibi değildir.
canım tüp bebek için 3 aşılama şartı vardı diye biliyorum ancak eşimin sperm sayısı aşılama için uygun değilse o zaman aşılamasız da direk tüp için rapor verilebiliyo sanırım. ama her şey normal ise o zaman önce 3 aşılama yaptırman gerekebilir.
canım ama yumurtam artık büyümeyecekse aşılamanın bir mantığı yokki yani 9-10 mm lik yumurtaya göstermelik aşılamamı olaacak:S
canım tüp bebek için 3 aşılama şartı vardı diye biliyorum ancak eşimin sperm sayısı aşılama için uygun değilse o zaman aşılamasız da direk tüp için rapor verilebiliyo sanırım. ama her şey normal ise o zaman önce 3 aşılama yaptırman gerekebilir.
canm ya acaba stresmi büyümesini engelledi yani neden böyle oldu bi ara yumurtanın 35mm olduğunu demiştn hatırladığım kadarıyla şimdi niye böyle oldu
ikimizimde büyük günü yarın demek hayırlısı inş. senin ilk aşılamanmı ?
banada doktor sol yumurtan zayıf dedi ama sağ çok iyi dedi aşılamayı yaptı ama kaç yumurtam olduğunu söylemedi
kızlar ben geldım bugun doktordaydım pazar çatlatma iğnemı vurcam 4 tane yumoşum varmış
merhaba kızlaarr bu gün rahim filki çektirdim canım biraz yandı ama içim çok yandı bu ikinci hep aynı şeylere maruz kalmak çok zoruma gidiyo artık tedavi eşim izin alıyo işten ayrı aranıyoruz benim komşular görüyo onlar ayrı arıyo bişey varmı ne oldu artık eşimede izin al demek zoruma gidiyo saçma sapan duygular ben artık çooooooooooooooook istiyorum allahım duy sesimi
kızlar ben geldım bugun doktordaydım pazar çatlatma iğnemı vurcam 4 tane yumoşum varmış
hayırlı olsn arkadasım benm de 3 tane olms bugun 14. gunum ama hastalk belrtlerım gelıoocok uzuluyorum ama bı taraftan da Allahtan dıorum..ınsss ıkız bebeklerın olur:)hepımızın ıns
Oo maasallah yumoslar iki dene tutar insaallah :))
hayırlı olsn arkadasım benm de 3 tane olms bugun 14. gunum ama hastalk belrtlerım gelıoocok uzuluyorum ama bı taraftan da Allahtan dıorum..ınsss ıkız bebeklerın olur:)hepımızın ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?