ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Kizlaaaaaar rabbim nasip etti ve hamileyim sanirim
Bugun 15.gunum veeee kan degerim 52 dr aradim 2gun sonra cift sayiya katlarsa guzeldedi...
Ve ben listenin acilisini rabbimin istegiyle actim insallah...
Rabbim sizlerede devam etmeyi nasip etsin insallah...

hayırlı ugurlu olsn

Maşallah Allah tamamına erdirsin. İnşallah bana da nasip olur o günleri görmek...

çok sevindim, büyük ihtimalle katlanır canım..bende hala adet olmadım kızlar, adet olucağıma dair bi belirtim de yok sadece hani yumurtlama döneminde yumurtalıklarda hafif bi ağrı olur ya (yani bende oluo ) öyle bi ağrı var

Son düzenleme:
Maşallah Allah tamamına erdirsin. İnşallah bana da nasip olur o günleri görmek...

Allahrazi olsun ... insallah rabbim nasip eder sizede..

Saol canim senin kacinci gununki ins. Seninde olur

Allahrazi olsun ... insallah rabbim nasip eder sizede..

Saol canim senin kacinci gununki ins. Seninde olur

benm bu ay tedavim yoktu canım doktorum ara vermişti,geçen ay 30 unda olmustum,27si gibi gelir dedim ama hala tık yok...bide göğüslerim 1 hafta kala acımaya başlardı,onlarda acımıo,kafam karıştı adet olcakmıyım olmıcakmıyım acaba :44:

Son düzenleme:

Insallah hamilelik sebebiyle olmazsin. .

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsindua et bize hadi canım belirtilerini yaz sen umutsuz değildin

Bastan beri irtibati koparmadim biliyosun zaten ..
Rabbimden umidini kesmeyeceksin ve kesinlikle dr guveneceksin egerki size guvenvermiyorsa biran bile durmayin degistirin drnuzu evet belki iyi dr olabilir ama nasibiniz belki o dr elindedehilde baska dr wlindedir bencesartlarida zorlamamak gerek...
Belirtiye gelecek olursa goguslerimde asiri hassasiyet hatta damarlarim gozukuyordu ve 3gun bel agrim oldu ve yogun halsizlik birde ignedwn sonraki 12 13.gunler hagif bir leke okadar canim rabbim sana ve tim isteyenlere nasip etsin...
Ve en son olarak karamsar olmayin ben buay hic karamsar olmadin evet korktum ama okadar sadece...

ya benım hiç göğüslerim acımıo hiç bi belirti yok bende çıldıriciim

farkındaydım kız okadar pozitif ve olumlu düşünüyodunki bizede öyle olun derdin allah sonuna kadar sorunsuz bi hamilelik yaşatsın evet leke gelmişti peki ya akını felan varmıydı karın yanması falan herseyi anlt daha önce demştim ilk hamiş olan buranın ablası olacak sıkı dur sorulara daha sıradaki arkadaşlarda var canım ama insan mutlu oluyor çok sevindim göğüs ağrısı uçlardamı oluyo

ne zaman baktırsam hep negatif çıktı artık baktıramıyorum bile ayın 2 sine kadar olmazsam öyle baktırcam canım

kızzzz çıldırma şöyle iki gün bekle burcununda okadar belirtisi yktu yaaa bakarsın sende güzel haberler verirsin

Allah razi olsun canim tabiki seve seve yanitlarim sorularinizi .. hani sen demistinya ikincilerde genelde hossederler bende oyle hos vardi ama kendimi adapte etmek istemedim kesin net cvp bulana kadar kandirmayayim dedim. Gogusum tamamen agriyo halada akintim yogun olmadi ..
Elimden geldigince sizlerleyim canim birakmam sizi ins. Hepiniz teker teker hamile kalacaksiniz anneligi tadacaksiniz... ayy ablami oldum ben simdi :))

taa başında demiştim ilk hamile kalan abla olacak diye şimdi ablasın canım keyfini sür kız pek damarlar göğsün neresinde çıkıyor o koyu olan yerdemi

taa başında demiştim ilk hamile kalan abla olacak diye şimdi ablasın canım keyfini sür kız pek damarlar göğsün neresinde çıkıyor o koyu olan yerdemi

Yok yukari dogru damarlar belirdi birazda ucu koyulasti ilkinde koyulasmamisti hic..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…