Hoc belirti yok aksine ikigundur bakalim hayirlisi sende varmi biseyler
bende var bir haftadr biliyosun acep niye hiç belirti yok kız
bende var bir haftadr biliyosun acep niye hiç belirti yok kız
Ya zaten bende hastalanincada cok belirti olmaz hastalandiktan sonra kasiklarimin agrisi vs baslar oyuzden cokta hastalik belirtisi aramiyorum.. ama hamileligimdede ilkinde belirti olmadi bende yani bende koca bir soru isareti var ikiyone dogruda hayirlisi bakalim
Ya zaten bende hastalanincada cok belirti olmaz hastalandiktan sonra kasiklarimin agrisi vs baslar oyuzden cokta hastalik belirtisi aramiyorum.. ama hamileligimdede ilkinde belirti olmadi bende yani bende koca bir soru isareti var ikiyone dogruda hayirlisi bakalim
hayırlısı kız ikinci olacak bu bizden daha tecrübelisin anlaman gerek
ikinciye hamile kalanlar hemen farkediyo
hayırlısı kız ikinci olacak bu bizden daha tecrübelisin anlaman gerek
ikinciye hamile kalanlar hemen farkediyo
3.5yildir korunmuyorum herayda bekliyorumama hissetmedim nebileyim herhamilelikte farkli gercekten ilkindede esime ben hamileyim hadi test yapalim demistim bana simdide hissediyormusu diyor ama tum kalbimle istedigim icin icimdeki istekte yaniltiyorsur siyorum yoksa goguslerimin agrimasi ve hafidten lwkw gormem sonra devam etmemesi acaba dedirtiyor bakalin hayirlisi
Selam kizlar,nasilsiniz ?
Varmi guzel gelismeler ?
Ben yilbasindan sonra 3.klomene basliycam... Simdilik bisey kullanmyiorum
3.5yildir korunmuyorum herayda bekliyorumama hissetmedim nebileyim herhamilelikte farkli gercekten ilkindede esime ben hamileyim hadi test yapalim demistim bana simdide hissediyormusu diyor ama tum kalbimle istedigim icin icimdeki istekte yaniltiyorsur siyorum yoksa goguslerimin agrimasi ve hafidten lwkw gormem sonra devam etmemesi acaba dedirtiyor bakalin hayirlisi
önceki hamileliğide de olmuşmuydu öyle haklısın insan çok istekli olunca mantıklı düşünemiyor
önceki hamileliğide de olmuşmuydu öyle haklısın insan çok istekli olunca mantıklı düşünemiyor
Inan hic kendimi dinlemedim ozaman canim hastalanmamistim oay dr yumurtlamak icin ilac verdi ama ilkinde deilde ikinci kullanim sirasinda gel takip edelim dedi kilo ver dedi dr ilkinde olacagini dusunmuyodu bile veee ben o ay 5kilo verdim spor diyet aklimi onlarla mesgul ettim ve 1hafta gecti herzamanki gibidir diye umursamadim veee bingo hileyim :)) ama simdi oturup kkendimi dinlemekle mesgulum oyuxdende bisey diyemiyorum..
aradım da aksi dr da izindymiş kararsız karasız oturuyorum
Cokmu yogun goruyosun peki..
Inan hic kendimi dinlemedim ozaman canim hastalanmamistim oay dr yumurtlamak icin ilac verdi ama ilkinde deilde ikinci kullanim sirasinda gel takip edelim dedi kilo ver dedi dr ilkinde olacagini dusunmuyodu bile veee ben o ay 5kilo verdim spor diyet aklimi onlarla mesgul ettim ve 1hafta gecti herzamanki gibidir diye umursamadim veee bingo hileyim :)) ama simdi oturup kkendimi dinlemekle mesgulum oyuxdende bisey diyemiyorum..
haklısın anlıyorum seni eee testi ne zaman tutacaksın
haklısın anlıyorum seni eee testi ne zaman tutacaksın
Esimi bekliyorum canim gelsin gidicez bakalim nezamana sonuc belli olur
Esimi bekliyorum canim gelsin gidicez bakalim nezamana sonuc belli olur
kandanmı bakacn bilmiyorum onu özel 1 saatte veriyor ben test yapacan sandım
kandanmı bakacn bilmiyorum onu özel 1 saatte veriyor ben test yapacan sandım
Yok canim garanti olsun olup olmadigini ogrenmek istiyorum dua et canim heyecan basmaya basladi beni
Yok canim garanti olsun olup olmadigini ogrenmek istiyorum dua et canim heyecan basmaya basladi beni
kız allah yardım etsin ben bile heyecanlandım vala off ya kız kocişin gelsede gitsen yoksa beklemekten kalpten gider insan
Kixlaaar kan vermeye gidiyorum dua ediiiin
inşallah hmilesindir canım bari sen güzel haber verde mutlu et bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?