Yok yukari dogru damarlar belirdi birazda ucu koyulasti ilkinde koyulasmamisti hic..
Ccin takvimide oyle diyor medyum zeyno :))ay o damarlar geçen ay çıktı bende duruyor hatta artık bende tık olmadı kızz bu sefer de oğlun olaceeek medyum zeynep
burcu hiç böyle ele yapışan şefaf akıntı geldimi senden
Ccin takvimide oyle diyor medyum zeyno :))
Bakalim bilebilecekmisiniz:))
Yok canim gelmedi
ayyyyyyyyyyyyyyyyy canimmm hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinnnnn...cok sevindim vallahiKizlaaaaaar rabbim nasip etti ve hamileyim sanirim
Bugun 15.gunum veeee kan degerim 52 dr aradim 2gun sonra cift sayiya katlarsa guzeldedi...
Ve ben listenin acilisini rabbimin istegiyle actim insallah...
Rabbim sizlerede devam etmeyi nasip etsin insallah...
Bastan beri irtibati koparmadim biliyosun zaten ..
Rabbimden umidini kesmeyeceksin ve kesinlikle dr guveneceksin egerki size guvenvermiyorsa biran bile durmayin degistirin drnuzu evet belki iyi dr olabilir ama nasibiniz belki o dr elindedehilde baska dr wlindedir bencesartlarida zorlamamak gerek...
Belirtiye gelecek olursa goguslerimde asiri hassasiyet hatta damarlarim gozukuyordu ve 3gun bel agrim oldu ve yogun halsizlik birde ignedwn sonraki 12 13.gunler hagif bir leke okadar canim rabbim sana ve tim isteyenlere nasip etsin...
Ve en son olarak karamsar olmayin ben buay hic karamsar olmadin evet korktum ama okadar sadece...
evet canım kızın var birde sağlıklı ve hayırlı oğlunda olsun inş.
burcuuu hayırlı olsun valla blgsyrı sırf senin sonucunu merak ediyrdm ondan açtım.çok sevndim benim olmadı ama olan birilerini duymak bile çok iyi geliyor insana tamamına kavuştursun rabbim
peki canim akinti var yoksa kuruluk mu var...hamilererde genellikle kuru olurmuss sonrai gunlerde akinti fazlalasirmiss...gaz olayi da varmi cokmu soru sordum neee..bana cesaret verdinnn
Yok canim rahat ol elimden geldigince cvp vermek isterim :))
Ne islak ne kuru normal akintim var..
kızzzz çıldırma şöyle iki gün bekle burcununda okadar belirtisi yktu yaaa bakarsın sende güzel haberler verirsin
Allah razi olsun canim tabiki seve seve yanitlarim sorularinizi .. hani sen demistinya ikincilerde genelde hossederler bende oyle hos vardi ama kendimi adapte etmek istemedim kesin net cvp bulana kadar kandirmayayim dedim. Gogusum tamamen agriyo halada akintim yogun olmadi ..
Elimden geldigince sizlerleyim canim birakmam sizi ins. Hepiniz teker teker hamile kalacaksiniz anneligi tadacaksiniz... ayy ablami oldum ben simdi :))
Kizlaaaaaar rabbim nasip etti ve hamileyim sanirim
Bugun 15.gunum veeee kan degerim 52 dr aradim 2gun sonra cift sayiya katlarsa guzeldedi...
Kizlaaaaaar rabbim nasip etti ve hamileyim sanirim
çoooooook sevindim canım inşallah ikiye de katlar üçede allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bu gün aklımdan geçtin burcuya söylerim hamilelerin duası kabul olur bize de dua et derim dedim içimden öyle geçti işte bize de dua et canım şu kara listeyi sırasıyla temize çıkaralım inşallah
canım benım cok sevındım allah hayırlısıyla kucagınada almayı nasıp etsın cok sukur bu topıkten de bı hamıle cıktı ayagını surukle canım bızde peşınden gelelım pıtır pıtır aaaaayyyy cok duygulandım sımdı ıcımde bı aglama hıssı olustu ama ınankı sevıncten rabbım hepımıze nasıp etsın ınsallaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh
Dogumdan sonraki 3.5yil korunmamiza ragmen olmadi ve gecen ay dr gitmeye bSladim..ayyy inanamıyorum bu topikten hamile çıkarmıydı çok sevindim çoksenin ilk klomenindi değilmi ben onunla hamile kalınmaz diyodum. birde senin sorunun neydi canım unuttum ben bizde ona göre umutlanalım, rabbim devamını getirsin inşallah
Dogumdan sonraki 3.5yil korunmamiza ragmen olmadi ve gecen ay dr gitmeye bSladim..
Klomen kullandim gecen ay yumurtam olmadi ignebuay kullandim ve 1tane oldu rabbimde ol deyince 1taneden oldu..
Pkos um ben ayrica kucukken apantis patladigi icin sag tuplerimde yapisiklik okmustu ve soldaki yumurtaliktan ilk kizima hamile kaldm dr um ameliyat sirasinda sag tupunubiraz actim yinede soldaki yumurtadan olursa daha iyi sonuc bekliyorum dedi ve nasip oldu sagdakinden oldu bu ay :))
Ve kzlar size sadece sunu soyluyorumki
Taktir rabbimden gerisi doktorlardan...
Egerki aylar gecmesine rsgmen bi yanit vermiyosa dr nuz baska dr bulun ben kizimdan once belki 7 dr gezdim ve sonunda bana iyi gelecej dr buldum ve yine odr a gittim .. sizde arayin ve size iyi gelen dr bulun ve umudunuzu asla yitirmeyin ...
Rabbim eminim sizinde yzunuzu guldurecek..
Ben dua ediyorum nie kabul olmuyo diye dusunmeyin rabbim belki kukunu siniyor olabikr bakakim bu kul vermedigim halde isyan etmeen nekadar zaman devam edecekbenden istemeyi diyorda olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?