ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ayyyyyyyyyyyyyyyyy canimmm hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinnnnn...cok sevindim vallahi

bende suan bu durumdayimmm...benim 18.gunmmm ve hala test yapmadimmm korktugum icin bende yarin yapayim...benimde 12.gunumde kahverengi yogun akintim oldu...goguslerim cok agiriyor...adet gunlerimde agirmazlar sirt agrisi ve kasik agrisi var...hayuirlisi bakalim isn bebektendir tum agirilarimmm...cekmeye raziyim vallahi

burcuuu hayırlı olsun valla blgsyrı sırf senin sonucunu merak ediyrdm ondan açtım.çok sevndim benim olmadı ama olan birilerini duymak bile çok iyi geliyor insana tamamına kavuştursun rabbim

burcuuu hayırlı olsun valla blgsyrı sırf senin sonucunu merak ediyrdm ondan açtım.çok sevndim benim olmadı ama olan birilerini duymak bile çok iyi geliyor insana tamamına kavuştursun rabbim

Tesekkurler canim :)) ins. Bidahaki ayda sen verirsin haberi..

peki canim akinti var yoksa kuruluk mu var...hamilererde genellikle kuru olurmuss sonrai gunlerde akinti fazlalasirmiss...gaz olayi da varmi cokmu soru sordum neee..bana cesaret verdinnn

peki canim akinti var yoksa kuruluk mu var...hamilererde genellikle kuru olurmuss sonrai gunlerde akinti fazlalasirmiss...gaz olayi da varmi cokmu soru sordum neee..bana cesaret verdinnn

Yok canim rahat ol elimden geldigince cvp vermek isterim :))
Ne islak ne kuru normal akintim var..

kızzzz çıldırma şöyle iki gün bekle burcununda okadar belirtisi yktu yaaa bakarsın sende güzel haberler verirsin

yaa yine beklemeden yaparım ve yine negatif çıkarsaa :18: yok yok kırmızıları bekliyorum ben,gelmezse 2 sinde yapcam

ayyy inanamıyorum bu topikten hamile çıkarmıydı çok sevindim çok senin ilk klomenindi değilmi ben onunla hamile kalınmaz diyodum. birde senin sorunun neydi canım unuttum ben bizde ona göre umutlanalım, rabbim devamını getirsin inşallah

çoooooook sevindim canım inşallah ikiye de katlar üçede allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bu gün aklımdan geçtin burcuya söylerim hamilelerin duası kabul olur bize de dua et derim dedim içimden öyle geçti işte bize de dua et canım şu kara listeyi sırasıyla temize çıkaralım inşallah

canım benım cok sevındım allah hayırlısıyla kucagınada almayı nasıp etsın cok sukur bu topıkten de bı hamıle cıktı ayagını surukle canım bızde peşınden gelelım pıtır pıtır aaaaayyyy cok duygulandım sımdı ıcımde bı aglama hıssı olustu ama ınankı sevıncten rabbım hepımıze nasıp etsın ınsallaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh

Haberi almadan beni hamile dusundun he :))
Saol canim raabbim sanada ikinci kez yasatsin dualarimdasinz..

Insallah butun listedeki herkez sirasiyla gulucuk smile yle yani suslenecek rabbim elli ayakki hayirli evlatlar nasip etsin hepimize ins.

Dogumdan sonraki 3.5yil korunmamiza ragmen olmadi ve gecen ay dr gitmeye bSladim..
Klomen kullandim gecen ay yumurtam olmadi ignebuay kullandim ve 1tane oldu rabbimde ol deyince 1taneden oldu..
Pkos um ben ayrica kucukken apantis patladigi icin sag tuplerimde yapisiklik okmustu ve soldaki yumurtaliktan ilk kizima hamile kaldm dr um ameliyat sirasinda sag tupunubiraz actim yinede soldaki yumurtadan olursa daha iyi sonuc bekliyorum dedi ve nasip oldu sagdakinden oldu bu ay :))
Ve kzlar size sadece sunu soyluyorumki
Taktir rabbimden gerisi doktorlardan...
Egerki aylar gecmesine rsgmen bi yanit vermiyosa dr nuz baska dr bulun ben kizimdan once belki 7 dr gezdim ve sonunda bana iyi gelecej dr buldum ve yine odr a gittim .. sizde arayin ve size iyi gelen dr bulun ve umudunuzu asla yitirmeyin ...
Rabbim eminim sizinde yzunuzu guldurecek..
Ben dua ediyorum nie kabul olmuyo diye dusunmeyin rabbim belki kukunu siniyor olabikr bakakim bu kul vermedigim halde isyan etmeen nekadar zaman devam edecekbenden istemeyi diyorda olabilir...

tebrik ederım canım cok sevındım ya ama sen gögsumden sıvı gelıyo dedıgınde ben sana demıştım hamıle olanlardan gelıyo dıye bak dogru bılmışım inşallah degerınde yukselır bebegını saglıklı bı şekilde kucagına alırsın tatlım bu sevıncı bızde yasayabılırız ınsalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…