her ay oluyomuydu peki
evet canım her ay oluyo gebelik belirtisine benziyo dimi benim göğüsler bir hafta öncesinde ağrır sonra ağrısı geçer bi tek göğüs uçları ağrır yengem hamileyken öyle anlamıştı uçlardan bendede hep oluyo
evet canım her ay oluyo gebelik belirtisine benziyo dimi benim göğüsler bir hafta öncesinde ağrır sonra ağrısı geçer bi tek göğüs uçları ağrır yengem hamileyken öyle anlamıştı uçlardan bendede hep oluyo
zaten hep aynı belırtıler canım bırbırıne benzıyo cok fazlada takılma cunku benım her ay göguslerımde damarlar cıkar kahverengı bölge buyur bu sefer hamıleyım dyorum hemn regl oluyorum o yuzden takma kafana hersey olacagına varıyo inş. bu ay bebegın sennledır
zaten hep aynı belırtıler canım bırbırıne benzıyo cok fazlada takılma cunku benım her ay göguslerımde damarlar cıkar kahverengı bölge buyur bu sefer hamıleyım dyorum hemn regl oluyorum o yuzden takma kafana hersey olacagına varıyo inş. bu ay bebegın sennledır
kız bizlerde belirti oluyoda olmuyo birgün olacak inanmayacaz vala şimdi rahatsın kız iğneden sonraki süreçler çok yıpratıcı çok zor şafak gelmiyyyy
kız bizlerde belirti oluyoda olmuyo birgün olacak inanmayacaz vala şimdi rahatsın kız iğneden sonraki süreçler çok yıpratıcı çok zor şafak gelmiyyyy
şimdi bile cok rahat degılım kı ya son gunler temellı bunalıma gırıyorum ya bambaşka bışey oluyo resmen bu ay cok fazla akıntım oldu ya sankı regl oluyomuşm gıbı oldu 4,5 gundur
şimdi bile cok rahat degılım kı ya son gunler temellı bunalıma gırıyorum ya bambaşka bışey oluyo resmen bu ay cok fazla akıntım oldu ya sankı regl oluyomuşm gıbı oldu 4,5 gundur
bu ay olsun inş.akıntının gelmeside iyi
bu ay olsun inş.akıntının gelmeside iyi
inşallah olur artık canım ya su yasımda kaldıramayacagım bı yükün altında kaldım resmen
inşallah olur artık canım ya su yasımda kaldıramayacagım bı yükün altında kaldım resmen
bence canım çocuk istemenin yaşı yoktr istr insan iter büyük ister küçük olsun insan istiyo yaa olmayıncada yükü çokağır hepimizde yaşadık senide çok iyi anlıyorum canım
rabbim birgün verecek ama bu sınav çok zor
insan artık ölmek istiyo bazeen rabbim günah yazmasında
bence canım çocuk istemenin yaşı yoktr istr insan iter büyük ister küçük olsun insan istiyo yaa olmayıncada yükü çokağır hepimizde yaşadık senide çok iyi anlıyorum canım
rabbim birgün verecek ama bu sınav çok zor
insan artık ölmek istiyo bazeen rabbim günah yazmasında
agır geliyo artık kaldıramıyorum ya grcekten bazen ölmek istıyorum bılıyorum gunaha gırıyorum ama elımde degıl bırgun bıtecek bu derdım bılıyorum ama ben görebılecekmıyım merk edıyorum sabretmekten baska bışey gelmıyo elımden
agır geliyo artık kaldıramıyorum ya grcekten bazen ölmek istıyorum bılıyorum gunaha gırıyorum ama elımde degıl bırgun bıtecek bu derdım bılıyorum ama ben görebılecekmıyım merk edıyorum sabretmekten baska bışey gelmıyo elımden
ne zaman olacağını bilsek belki bu kadar üzülmmesek hiç olmayacak hep böyle devam edecek korkusu oluyo insanda o kötüüçoğu kez günaha da giriyruz ama allah affetsin bizleri
ne zaman olacağını bilsek belki bu kadar üzülmmesek hiç olmayacak hep böyle devam edecek korkusu oluyo insanda o kötüüçoğu kez günaha da giriyruz ama allah affetsin bizleri
amin canım ya suan bana hiç olmcakmış gıbı gelıyo mesala artk umutlanma boşuna olmayacak dıyorum kendı kendıme
burcu kızzz nasıl gidiyo sabah sabah varmı değişik belirtiler
burcuuuuu hayırlı olsun kuzumm dualarını eksik etmee
bu arada selam herkese psikolojimi toparlamaya çalışıyorumumarım daha güzel haberler alırız bende 2 ay olmayacak sizde olsun kuzucuklarrr
Yok canim sadece bolbol esniyorum :))
Saol canim rsbbim tym isteyenlere ozellikle bizimlistemizdekilere tez vakitte olumlu yanitlar almayi bizlerede duyurmalarini nasip et yarabbelalemin....
Rsbbim kabul ederse sizler icin yasin okudum kizlar...
Hadi maneviyatimizi yukseltelim baslayalim okumalara hadi kizlaaaaar..
benim adetim bitti ne okuyacaksak başlayabilirim arkadaşlar birbirimize dua edelim hadi
kızlarr 2 gündür babamdaydım giremedim..geçmişi okudum az öncee...sonunda şeytanın bacagını kırmışız haa....
burcucum o kadar sewındımkı sonundaa topıcımızden bı hamış haberı aldık...canımm benım rabbımm sağlıklı haıyırlı evlat nasıp etsuın cok guzel hamılelık geçirtsin inş. sana...ayy kızz o kadar heycanlandım o kadar sewındımkı ne kadar gzl bı duygudur yaaaaa
kendınede yıgenımızede cok ıyı bak..gozumuz uzerınde o bızım ilk göz agrımız oluckkkk
bana ne bende istiyorum banada burcununkinden yap.benimdeolsun ben bunu sevmiyorum bu olmasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?