ben kenzül arş duasını ve ismi azamı bilmiyorum biriniz yazarmı acaba
benım baslıgıma da bakar mısınız
kızlarr 2 gündür babamdaydım giremedim..geçmişi okudum az öncee...sonunda şeytanın bacagını kırmışız haa....
burcucum o kadar sewındımkı sonundaa topıcımızden bı hamış haberı aldık...canımm benım rabbımm sağlıklı haıyırlı evlat nasıp etsuın cok guzel hamılelık geçirtsin inş. sana...ayy kızz o kadar heycanlandım o kadar sewındımkı ne kadar gzl bı duygudur yaaaaa
kendınede yıgenımızede cok ıyı bak..gozumuz uzerınde o bızım ilk göz agrımız oluckkkk
Insallah zeynebim seninde olacak rabbimin izniyle seninde duana baslayalim insallah yakinzamanda sende hamis olursun..bana ne bende istiyorum banada burcununkinden yap.benimdeolsun ben bunu sevmiyorum bu olmasınnn
kızlar okumak ısteyenler ptesı başlayalım dualarımıza...bbbz arkadaşımızın niyetıne başlıyoruz...10 kenzül arş 10 ayetel kürsü 10 ismi azam ve 1 adette meryem süresi okuyalım...cuma gününe kadar bitirelim ve cuma saatı bagışlayalım arkadasımızın adına..her hafta bırımıze okuyup bagıslayalım...
bu arada bi hafta akşam ezanından sonra kıbleye doğru abdestlı sekılde seccadede de 21 kez ya musavvir dıyenın cocugu olurmuş..onuda dualarımza ekleyelım...
tamam canım p.tesi başlıyoruz herkese duyurudur isteyen okusun hep birlikte okuruz inş.
günaydın canlar bugün ha oldum olacam dedim olmadım yarın büyük buluşma kırmızılarla randevum var bakalım gelecekmi ve yarın hem regl tarihim hemde iğneden sonraki 16.günüm 16.günde genelde olurum da
Canim cok saol guzel temennilerin icin :) bakmaz okurmuyum .. rabbim seninde yuzunu gukdursun insallah..
Insallah zeynebim seninde olacak rabbimin izniyle seninde duana baslayalim insallah yakinzamanda sende hamis olursun..
Tamam ozaman pazartesi baslayalim ve birsencim kizlsrs soyle yada bu yazimi okurlarsa zaten yaparlar zekeriyya a.s duasini okusunlar rabbi hebli minledünke zürriyyeten dayyibeten inneke semi uddua
merhaba canlar sınavlar yaklaştı pek giremiyorum ama okuyorum hep yazılanları ben rahim filmi çektirmiştim perşembe günü tüpler açık bu ay ilaç kullanımıycam filmle beraber olmaz dedi doktor bal tarçın çörek otunu yapıyorum adetin 2. gününden beri kocişede keçi boynuzu künü bakalım dua ya da artık gerçekten başlayalım perşembe günü bitirenler yazsınlar bende okuycam çok giremesemde dualarda allahın izniyle buluncam şu listeyi tamamen hamiş yapmadan topikten ayrılmak yok aklım sizde kız gecenin bir yarısıda olsa girip bakıyom valla haaa bide meryem suresi de iyi olmuş inşallah rabbim nasip eder okumayı ve kabul eder dualarımızı zehram sende sıra senin niyetine başlıycam allahın izniyle sanadaikonunu koyucak birsen
Canim cok saol guzel temennilerin icin :) bakmaz okurmuyum .. rabbim seninde yuzunu gukdursun insallah..
Insallah zeynebim seninde olacak rabbimin izniyle seninde duana baslayalim insallah yakinzamanda sende hamis olursun..
Tamam ozaman pazartesi baslayalim ve birsencim kizlsrs soyle yada bu yazimi okurlarsa zaten yaparlar zekeriyya a.s duasini okusunlar rabbi hebli minledünke zürriyyeten dayyibeten inneke semi uddua
hz.zekeriya çok yaşlıymış karısıda kısırmış allaha dua etmiş burcu arkadaşımızın dediği gibi soyunun devamı için allahtan istemş sonra karısı ismini biliyomda unuttum hz.yakupa hamile kalmış
burcucum senin aına çok sevindim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah bizlere de umut oluyosun canım enim
ben de bu ay oluruna bıraktım ilaçta doktor da yokbiraz kafa dağıtıcam kızlar o nedenle çok girmiyorum siteye de sürekli kafamda olmasın bu olaylar diye ama dualara başlayacağım allahın izniyle adetim bitti okudukça şu kadar okudum diye yazarım öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?