Bismillahirrahmanirrahim
La ilahe illellahül melikül hakkul mübin
La ilahe illellahül hakemül adlül metin
Rabbüna ve rabbü abainel evvelin
La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin
La ilahe illellahü vehdehu la serike leh,lehül mülkü ve lehül hamdü yuhyi ve yümitü ve hüve hayyül la yemutü ebeden biyedihil hayru veileyhil masiru ve hüve ala küllü sey´in kadir
La ilahe illellahü sükran li ni´metih
La ilahe illellahü ikaran bi rububiyyetih
Ve sübhanellahi tenzihen li azametih
Es´elükellahümme bi hakkismikel mektubi ala cenahi cibrile aleyke ya rab
Ve bihakkismikel mektubi ala cenatubi ala cenahi cibrile aleyke ya rab
Ve bihakkismikel mektubi ala cenahi mikaile aleyke ya rab
Ve bihakkismikel mektubi ala cebheti israfile aleyke ya rab:
Ve bihakkismikel mektubi ala keffi azraile aleyke ya rab
Ve bi hakkismikellezi semmeyte bihi münkeran ve nekiran aleyke ya rab
Ve bihakkismike ve esrari ibadike aleyke ya rab
Ve bihakkismikellezi temme bihil islamü aleyke ya rab
Ve bihakkismikellezi telekkahü ademü lemma hebeta minel cenneti fe nadake fe lebbeyte düaehü aleyke ya rab
Ve bihakkismikellezi nadake bihi sitü aleyke ya rab
Ve bihakkismikellezi kavveyte bihi hameletel arsi aleyke ya rab
Ve bihakkismikelmektubi fittevrati vel incili vezzeburi vel fürkani aleyke ya rab
Ve bihakkismikeila münteha rahmetike ala ibadike aleyke ya rab
Ve bihakki temami kelamike aleyke ya rab
Ve bihakkismikellezi nadake bihi ibrahimü fecealtennara aleyhi berden ve selamen aleyke ya rab
Ve bihakkismikellezi nadake bihi ismailü fe necceytehü minezzebhi aleyke ya rab
Ve bihakkismikllezi nadake bihi hudü aleyke ya rab
Ve bihakkismikellezi deake bihi ya´kubü fe radedte aleyhi basarahu yusufe aleyke ya rab
Ve bihakkismikellezi nadake bihi davüdü fe cealtehü halifeten fil ardi ve elente lehül hadide fi yedihi aleyke ya rab
Ve bihakkismikellezi deake bihi süleymanü fe a´taytehül mülke fil ardi aleyke ya rab
Ve bihakkismikellezi nadake bihi eyyubü fe necceytehu minel gammillezi kane fihi aleyke ya rab
Ve bihakkismikellezi nadake bihi isebnü meryeme fe ahyeyte lehül mevta aleyke ya rab
Ve bihakkismikellezi nadake bihi musa lemma hatabeke aletturi aleyke ya rab
Ve bihakkismikellezi nadetke bihi asiyetümraetü fir´avne fe razaktehel cennete aleyke ya rab
Ve bihakkismikellezi nadake bihi benu israfile lemma cavezulbahra aleyke ya rab
Ve bihakkismikellezi nadake bihil hidiru lemma mesa alel mai aleyke ya rab
Ve Bihakkismikellezi nadake bihi muhammedün sallALLAHü aleyhi ve selleme yevmel gari fe necceytehu aleyke ya rab
Inneke entel kerimül kebiru
Hasbünellahü ve ni´mel vekil
Ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim
Ve sallALLAHü ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi veselem
canım bu hangisi ismi azammı? kenzülarşmı?
kenzül arş googleden yaz birde bikezde olsa anlamını okumanı tavsiye ederim bak çok güzel gerçi tüm dualar güzel ama bu resmen dilek murat duası için sanki
deftere yazıcam diye uğraştım baya uzunmuş yazınca, manasına bakmadım ama yazarken anlıyosun biraz peygamberlerden dört büyük melekten ve dört büyük kitabdan falan bahsediyo geniş kapsamlı bir dua gibi geldi hemen bakıyorum teşekkür canım
burcu sana küstüm bebett nasıl yapılır öğretmiyosun bu arada kızın seviniyomu yoksa kıskanıyomu geneli ya çok isterler yada istemezler
Nie kustun kiz gormemisim yazini yeni gordum :)
Yok kiz soylemedim daha sadece kardes isteyip istemedigini sordum istedigini soyledi.. daha doguma nasipse cok var simdiden cocugun aklina sokmayayim dedim:) sonra bana tuttursa hadi kardesim gelsin diye ugrasamam biraz siseyim belli olsun sonra.. bide benim kiz cok konusuyo oyle heryerde kardesim olacak vs diye bi baslasa ssusturamam cadiyi:)
Ne nasil yapilir anlamadim ...
sonra anlat bebiş nasıl yapılır yarın benim hem adet hemde iğnemin 16.günü keşke olmasaysdım kız büyük buluşma göğüs uçlarıma arada çok nadir sızı giriyor hiç olmazdı öyle bakalım yarın bi olsun neler getirecek umudum yok ama
sonra anlat bebiş nasıl yapılır yarın benim hem adet hemde iğnemin 16.günü keşke olmasaysdım kız büyük buluşma göğüs uçlarıma arada çok nadir sızı giriyor hiç olmazdı öyle bakalım yarın bi olsun neler getirecek umudum yok ama
Hadi bakalim yarin sabah ilk isin test yapmak tamammi haberini bekliyorum..
canım benım sen bı test yapsaydın keske cok merak ettım sımdı ıns.bu arada ben cok gıremıyorum cok yogun calısıyom yıl sonu dıye gece 01:00'lerde geldım valla eve ben kımseyı beklemedım canım hepımızn nıyetıne hergun bı dua okumuya calısıyorum fırsat buldukca rabbım hakkımızda hayırlısın versın
adalet okuyorum canım ya ingilizceden çakmıyorum sadececanım ne sınavı öyle bilmediğin konu varsa az çok bilgim var yardımcı olabilirim evet canımbu ikonlar hepimizde olsun artık burcu listeye üflemeli
slm.kızlar ya bu aşılamadan sonra doktora gitmem gerekiyormu benim ilk denemem ve doktorum izne çıkmış ben progestanı ve folik asiti bıraktım devam etmelimiydim?hiç yaşamadığım kadar çok kanamam ve sancım oldu bu sefer neden acaba kist oluşmuş olabilirmi sizce?
adalet okuyorum canım ya ingilizceden çakmıyorum sadece
canım doktor günün geçince çağırıyo adet olursanda 2. 3. gün çağırıyo seni neden çağırmamış progestan hiç kullanmadım bilmiyorum ama folik asiti bebek istediğin müddetçe kullanmalısın kanama da ilaçlardan az veya çok olabiliyor hormonlarla oynanıyor benimde bu ay çok az oldu
bilmyrm canım ya sadece sonuçtan haberimz olsun dedi bana aşılamadan hemen sonra kullan progestanı dedi.sen hangi ilaçları veya iğneyi kullandın bana merional diye bi iğne verdi 5 tane kullandım sonrada ovitrelle burdada hiç kimsede merionali duymadım
test yaptın mı zeynoş gız
yok canım yapmadım yapmıycamda çünkü geldi gelecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?