Bakmadim canim sıkmak iyi degil hamileyken ogrendikten sonra ellemedim
Arkadaşlar kırmızı kart görenlere üzüldüm rabbim büyük yeni yıla yeni umut
buarada ben topiğin üvey evladımıyım kimse yazdıklarıma yorum yapmıyo şahsına yazdığım bile yapmıyo üzülüyorum ama yaaaaa
Küsücem artık topiğe
evet koçişler evde benimki çok hasta yaaaaaa yatıyor bende kenzülü arşı 10 tamamladım ismi azamda sıra inşallah
o insanlar girmesin rüyalarına artıkbak gene haklı çıktın üzüldüm ya
zeynep geldımı kırmızılar ya:44:
geldi canım geleceği belliydi ama kız gelince çokkk fena inş.artık hiçbirimiz görmeyiz olmazsa gelin biryerde toplanalım birlikte köprüden atlayalım
cok üzüldüm canım ya sımdı napacaksın ya atlayalım valla ya galıba ikinci hamiş çıkmayacak bızım topikten
yarın dr.gitcem aşılama yapayım bari sonra olmazsa kırıp dizimi otururum kızzz şans ya benim kuşta kısır yumurtlayamadı gitti ikimizde çocuk özlemiyle yaşıyıkkkk
bu ay dene bakalım canım ya belkıhayırlısı budur:44: benımde bu gıdışle asılama olcak galıba ya hep istemedıgım korktugum seyler basıma gelır zaten
ilaçlara bağışıklık kazandık etkilemiyor artık bizi 1.2.3. olmamışsa 4.denemeden sonrakiler olmuyo zaten vucuda şeker gibi gidiyo
bırgun bızde anne olabılecekmıyız acaba kuşlar böcekler bıle dogurabılıyo ama bızde tık yok bazen belgesel izlerken hayvanları kıskanıyorum valla ya bunların bıle yavruları oluyo dıe
kız vala benim kuşta kısır 1yıl oldu tık yok yaa gerçi çok yaramaz süekli orda burda zamanı yok hele kız mutfağa bayılır sürekli ya omzumda yada başımda kızzz hayvanlarımı kıskanıyosun ayşegül ya hiç hamile kalmazsak rabbim vermezse erkekler kendini belli etmiyolar ama birde onların içini görsek acep onlar ne alemde
Birsencim 10 ayetelkursu
10 kenzulars
10 ismiazam
10 zekeriyya a.s duasi
Ben okudum canim bitti benim
Rabbim kabul eder ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?