ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

valamı kız ciddi yazmıyormuyuz ben kendi adıma milyonlarca kez özür dilerim kız vala hepinizi görmeden çok seviyorum inanki bu topiktemi öyle diğerlerindede varmı böyle birsey bilmiyorum ama hepiniz çok iyi çok anlayışlı ve asla kırıcı insaanlar değilsiniz anllatamıyorum ama siz anlayın rabbim hepimize yavrular seninde evladına kardes bağışlasın çocuğunun hatırına rabbim versin inş...

evet koçişler evde benimki çok hasta yaaaaaa yatıyor bende kenzülü arşı 10 tamamladım ismi azamda sıra inşallah

hatceee kıııııı maşallah iyi gidiyorsun rabbim kbul etsin inş.duaları teslim için birini seçelim tm arkadaşlara o teslim etsin dualarla benimkinide biriniz teslim edersiniz hz.zekeriya duasınıda yazdım

o insanlar girmesin rüyalarına artık bak gene haklı çıktın üzüldüm ya

offf alime ya bilmiyorum vala adetime 15 gün kala geliyorlar rüyalarıma tamam bende kısırım ama o insan birlikte geliyorlar rüyama günleri belli bunların bilmiyorum ne yapsam yaa bazı arkadaşlara saçma gelebilir ama evlendiğimden beri ayda bir geliyorlar biri7yıl oldu diğeri zaten55 yaşında çocukları yok öff ya blmiyorum hangi duayı okusam

geldi canım geleceği belliydi ama kız gelince çokkk fena inş.artık hiçbirimiz görmeyiz olmazsa gelin biryerde toplanalım birlikte köprüden atlayalım

cok üzüldüm canım ya sımdı napacaksın ya atlayalım valla ya galıba ikinci hamiş çıkmayacak bızım topikten

cok üzüldüm canım ya sımdı napacaksın ya atlayalım valla ya galıba ikinci hamiş çıkmayacak bızım topikten

kız bir daha çıkacak o 2012nin bize cilvesiydi tamam canlar siz gelin toplanalım atlayın ben sonra atlarım bakarsın o ara şim çıkar

yarın dr.gitcem aşılama yapayım bari sonra olmazsa kırıp dizimi otururum kızzz şans ya benim kuşta kısır yumurtlayamadı gitti ikimizde çocuk özlemiyle yaşıyıkkkk

yarın dr.gitcem aşılama yapayım bari sonra olmazsa kırıp dizimi otururum kızzz şans ya benim kuşta kısır yumurtlayamadı gitti ikimizde çocuk özlemiyle yaşıyıkkkk

bu ay dene bakalım canım ya belkıhayırlısı budur:44: benımde bu gıdışle asılama olcak galıba ya hep istemedıgım korktugum seyler basıma gelır zaten

bu ay dene bakalım canım ya belkıhayırlısı budur:44: benımde bu gıdışle asılama olcak galıba ya hep istemedıgım korktugum seyler basıma gelır zaten

ilaçlara bağışıklık kazandık etkilemiyor artık bizi 1.2.3. olmamışsa 4.denemeden sonrakiler olmuyo zaten vucuda şeker gibi gidiyo

ilaçlara bağışıklık kazandık etkilemiyor artık bizi 1.2.3. olmamışsa 4.denemeden sonrakiler olmuyo zaten vucuda şeker gibi gidiyo

bırgun bızde anne olabılecekmıyız acaba kuşlar böcekler bıle dogurabılıyo ama bızde tık yok bazen belgesel izlerken hayvanları kıskanıyorum valla ya bunların bıle yavruları oluyo dıe

bırgun bızde anne olabılecekmıyız acaba kuşlar böcekler bıle dogurabılıyo ama bızde tık yok bazen belgesel izlerken hayvanları kıskanıyorum valla ya bunların bıle yavruları oluyo dıe

kız vala benim kuşta kısır 1yıl oldu tık yok yaa gerçi çok yaramaz süekli orda burda zamanı yok hele kız mutfağa bayılır sürekli ya omzumda yada başımda kızzz hayvanlarımı kıskanıyosun ayşegül ya hiç hamile kalmazsak rabbim vermezse erkekler kendini belli etmiyolar ama birde onların içini görsek acep onlar ne alemde

Birsencim 10 ayetelkursu
10 kenzulars
10 ismiazam
10 zekeriyya a.s duasi
Ben okudum canim bitti benim
Rabbim kabul eder ins.

emınım onlarında bızden bı farkı yoktur canım her nekdar bellı etmeseler bıle

İSM-İ AZAM

Lâ ilâhe illâ ente yâ hannân, yâ mennân, yâ bedias semâvâti vel ardı yâ zel celâli vel ikrâm.

Dua kitaplarında “Cuma günü hangi vakitte bu dua okunarak duada bulunulursa, maşrıkla mağrib arasında ne istenirse istensin, duası kabul olunur.” denilmektedir.

DİĞER İSM-İ AZAM DUALARI

Bismillâhirrahmânirrahîm

Allâhumme innî es’eluke bienne lekel hamdu lâ ilâhe illâ entel mennânu yâ hannân * yâ mennân * yâ bedîus semâvâti vel ardi yâ zel celâli vel ikrâm * yâ hayyu yâ kayyûmu, lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimin * allâhumme innî es’eluke biennî eşhedu enneke entallâhu lâ ilâhe illâ entel ehadus samedullezî lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehû kufuven ehad * elif lâm mîm * allâhu lâ ilâhe illâ huvel hayyul kayyûm * ve ilâhukum ilâhun vâhidun lâ ilâhe illâ huver rahmânur rahîm * yâ zel celâli vel ikrâm * yâ erhamer râhimîne, allâhumme innî es’eluke bienneke entallâhu lâ ilâhe illâ entel vahidul ehadul ferdus samedullezi lem yelid ve lem yuled ve lem yekun lehû kufuven ehad, lâ ilâhe illâhu * vahdehû lâ şerîke lehû * lehul mulku ve lehul hamdu ve huve alâ kulli şey’in kadîr * lâ ilâhe illallâhu ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm * es’eluke bismikel eazzul ecellul ekrem * rabbî rabbî rabbî yâ rabbî yâ rabbi yâ rabbî lâ ilâhe illallâhu vahdehû lâ şerîke leh * lehul mulku ve lehul hamdu ve huve alâ kulli şey’in kadîr * el hamdu lillâhi ve subhânallâhi vel hamdu lillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm.

Birsencim 10 ayetelkursu
10 kenzulars
10 ismiazam
10 zekeriyya a.s duasi
Ben okudum canim bitti benim
Rabbim kabul eder ins.

bende okudum kızlar allahım kabul eder inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…