- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.885
- 723
​burcucum birde 1 adet meryem suremiz vardı...
Bende diyorum bisey daha vardi ama ne diyodum tamam canim en yakjnzamanda okurum
​tamam canım..bu arada bagışlamayı cuma günü kim yapıcakk kızlar...burcucm sen nasılsın bulantın flan varmı..
nasılsınızz şekerlerrr....
bugün 2013 ün ilk günü ve ben nedendır bılmm bugun cok keyıflıyım sabah şarkı soyleye soyleye kahvaltıyı hazırladımeşimde şaşırdı ne oldu sana dıyor dedım ne bılıyım bugun bı keyıf var içimdee...
2012 benım ıcın cok kotu geçti hayatta en sevdıgım ınsan annecıgımı kaybettım...2012 nın gıtmesıne cok sevındım..yenı yıldan cok ümitliyim...bu arada bu ay bebek çalışmalarına ara verdıgımız ı cınde kafam rahatt
Yokcanim simdilik iyiyim arada bi mide yanmasi oluyo okadar..
Basin saolsun canim ..
Iyiolmus ara vermen hem zihinen hemde fiziken dinlenms olursun..
bugün 2013 ün ilk günü ve ben nedendır bılmm bugun cok keyıflıyım sabah şarkı soyleye soyleye kahvaltıyı hazırladımeşimde şaşırdı ne oldu sana dıyor dedım ne bılıyım bugun bı keyıf var içimdee...
2012 benım ıcın cok kotu geçti hayatta en sevdıgım ınsan annecıgımı kaybettım...2012 nın gıtmesıne cok sevındım..yenı yıldan cok ümitliyim...bu arada bu ay bebek çalışmalarına ara verdıgımız ı cınde kafam rahatt
başın sağolsun canım zordur bilirim o acıları,bizde ara verdik bu ay bende rahatım..ben geçen sene teyzemlere gitmiştim onların komşusu hiç inanmam ama kahve falıma baktı ve bana 1 buçuk sene sonra olacak çocuğun dedi öyle güldük geçtik ama şimdi içten içten acabamı diye onun dediği tarihe ümitleniyorum günahamı giriyorum bilmiyorum sürekli aklıma geliyor
bırsencım bende okudum hepsını benıde yazabılırsın bırde listeye ben pazar gunu yanı ayın 30unda ovitrelleyı vuruldum eklermısın rica etsem
Yokcanim simdilik iyiyim arada bi mide yanmasi oluyo okadar..
saol bıtanem amin dostlar sağolsun..sizdemi ara verdınız gerçekten kafa daha çok rahat oluyor belkıde boylesı daha ıyıdır...ayy ınanırmısın bende yazın fal baktırmıştım banada kadın daha zamanı var bebegını kucagına alıcaksın dedı..hiç ummadıgın bı anda hemde haberını alıcaksın demişti....çıkıyor bazen fallar inanmak gıbı olmasın ama...ne kadar oldu peki sana fal bakalı..
​tamam bıtanem eklıyorum hemen..allah kabul etsın inş. kim bagıslamayı yapıcak cuma gunu kızlar..
daha cok erken canım ya bı 14.gun falan olsun iğnenın etkısı gecssın
çok erken ama zamanda geçmio yaaaa...
ama yaparsan sonunda üzülmekte var ya boşver unutmaya calış çıkar aklından ben son zamanlarda hiç iğneden sonra test yapmadım eger gecıkırse öyle yaparım dıyorum ama sağolsun hep aynı gelıyo ilk denemen mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?