Gercektenmi cok uzuldum ya yemin olsun icim sizladi amin kuzum rabbim hepimizin yuzunu guldursun ins.ama benimkide olumsuz olur bence ben bu ay bi tek klomen kullandim sonra gitmedim dr.esimle degilde is yerinde evraklarla gece mesaisi yaptim:)anlayacagin benimkide bos bu ay herzamanki gibi bizimde siramiz gelcek elbet dayanamiyorum artik cok zor coook rabbim hz.eyyup sabri versin sabrimizinda karsiligi nur topu gibi hayirli saglikli imanli evlatlar olsun
Kizlar saatler 00;01 gosterdiginde dogum gunum :)2013 ins.hepimize hayirli gelir hayirli seneler rabbim gonlunuzden gecen her seyi avuclarimizin icine biraksin ben cikyorum optum sizleri
Kizlar saatler 00;01 gosterdiginde dogum gunum :)2013 ins.hepimize hayirli gelir hayirli seneler rabbim gonlunuzden gecen her seyi avuclarimizin icine biraksin ben cikyorum optum sizleri
mrb kzlar..benım kırmızılar geldi,bugün doktora gittim,aşılama yapcz bu ay dedi,duygularım çok karışık kizlar ne hıssettiğimi bile bilmiyorum
canım ben yenildim kırmızılara anlayacağın kırmızı kart gördüm dilerim sen olmazsın zaten biliyordum olmayacağımı rabbim seni güldrsün daha olmadın zaten inş.hiç olmazsn
rabbim yeni yaşının gönlündekileri sana vermesini nasip etsinKizlar saatler 00;01 gosterdiginde dogum gunum :)2013 ins.hepimize hayirli gelir hayirli seneler rabbim gonlunuzden gecen her seyi avuclarimizin icine biraksin ben cikyorum optum sizleri
canım aşılama yapıldığı gün başlıyorsun da sen aşılama mı olacaksın bu ay
canım ben yenildim kırmızılara anlayacağın kırmızı kart gördüm dilerim sen olmazsın zaten biliyordum olmayacağımı rabbim seni güldrsün daha olmadın zaten inş.hiç olmazsn
canım haftada bir bi arkadaşımıza dua okuyacaktık listemizde var 10 ayetel kürsi 10kenzül arş 10ismi azam duası ve 1meryem süresi birde hz.zekerriyanın duası tabi daha başlayamadık
Canim uzme kendini coook zor biliyorum ama hayirlisi deyip allahtan gelene razi olalim benimde bu ayim %100 bos gececek bilyorum nasip rabbim basta bizlere ve tum isteyenlerw biran evvel anne olmayi nasip etsin
tünaydın kızlar bugun kımse yok nereye gittiniz
evet koçişler evde benimki çok hasta yaaaaaa yatıyor bende kenzülü arşı 10 tamamladım ismi azamda sıra inşallah
Herkezin kocasi evdeya osebepten giremiyorlardirtabi benim esim herzananki gibi leylegi yine havada buldu yok nasilsin aysegulcum
evet dogru ya unuttum iyiym canım sen nasılsın
Iyiyim hamdolsun canim saol
gögsunden sıvı geliyomu daha canım merak ettımde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?