ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

evet ben zaten ümitli değilim ümitli anıma denk gelirsenz bu kız delidr dersiniz kesin test yapadan tahlil vermeden hamileyim diyebiliyorum

anladım canım ben artık testte yapmak istemyorum yaptıgım testlerın sayısını unuttum artık ya

anladım canım ben artık testte yapmak istemyorum yaptıgım testlerın sayısını unuttum artık ya
geçen ay test tuttum üç tane birden aldım üçünüde denedim silik çizgi belirliydide ama boşş artık günlerimiz dört beş gün geçmeden tutmayalım

geçen ay test tuttum üç tane birden aldım üçünüde denedim silik çizgi belirliydide ama boşş artık günlerimiz dört beş gün geçmeden tutmayalım

en ıyısı kan testı canım benım genelde evde yaptıklarım sılık çıkıyo

ben hep bir kızım bırde oğlum olmasını isterdım ama nasıp degılmış ve hıçte olmayacakmış gıbı gelıyo

ayy insanın içini karartıyosun çok kötü allah korusun yaa allah göstermesin inş. haberini vereceksin kızlar hamileyimmmmmmmmmm inanmıyorum diye

ayy insanın içini karartıyosun çok kötü allah korusun yaa allah göstermesin inş. haberini vereceksin kızlar hamileyimmmmmmmmmm inanmıyorum diye

inş. dedıgın gıbbı olur ama bana öle gelıyo sankı herkesın olcakmışta benım hıç olmcakmış gıbı belkı yazabılırım hemde kocaman hamıleyım dıye

inş. dedıgın gıbbı olur ama bana öle gelıyo sankı herkesın olcakmışta benım hıç olmcakmış gıbı belkı yazabılırım hemde kocaman hamıleyım dıye

allahın izniyle yazacaksın o zamanda kızarım sana böyle kötü düşündüğün için

Bizde kimseye soylrmedik tedavi gordugumuzu simdi soylesem her kafadan kirk fikir kirk akil

Cancanlar biraz once gorumcemin hamile oldugu haberini aldim 1,5 yildir olmuyodu oncesindede 2dusugu var cok sevindim hemde cok uzuldum niye boyle oldum bilmiyorum kiskanclik desem degil boyle bi insan degilm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…