Kizlar ruyalar sahih yani gercek degildir kotu ruyalarinizi akan suya anlatin der annem su gibi akip gitsin hayirlar olsun ins.
kızlar ben cıkıyorum hadı ıı aksamlar yarın gıremeyebılırım esım evde
merhaba cnm arkadaşında nsl çıkmıştı...rüya tabırlerınde akrabalar olarak yazıyo dişler akrabanın ölümüymüş..hayrlara gitsin...
bencede senin ikizlerin olucakk
boşver cnm arkadaşımı,rüyan hayrlara vesile olsun inş..
boşver cnm arkadaşımı,rüyan hayrlara vesile olsun inş..
birlikte büyürler değilmi ben en az dört çocuk yapacam
cnım merak ettim çok yaa ne oldu arkadaşına...rüya tabırlerınde okudugum gıbımı ?
aminn hayırlara çıksın inşallah...
evet cnm okuduklarn gbi..
ayy allahımm hayırlara çıkarsın yaa annemı daha yeni kaybettim bi başkasına daha dayanamam[/Qbaşın sağolsun allah rahmet eylesin
ayy allahımm hayırlara çıkarsın yaa annemı daha yeni kaybettim bi başkasına daha dayanamam
başın sağolsun allah rahmet eylesin
başın sağolsun canm üzüldüm : ( Allah sevdklerimizi bze bağışlasın : (
saolasın kızlar allah razı olsun
allah kimseye beklenmedik bi anda bu acıyı yaşatmasın...
amin canım bu arada kimseler gelmemiş birsencim galiba gelip gitmişsin yarın senin son gündü belirtilerin varmı bende senden dört beşgün sonrayım tüm adet belirtilerim çıktı bile
canımm normalde perşembe günü adetim ama 3 gundur karnıma sancılar gırıyor belım agrıyor...su torbasıyla beklıyorum valla kırmızıları...nezaman gelır bılmem ama her an elı kulagında gibi kuzum...
inş olmazsın karnına niye sancılar giriyo acep belkide beklediğindir hamilesndr genelde karın sancısı yaparmış
yok be kuzum pek sanmıyorum..bildiğin adet sancıları bunlar...normalde adetıme yakın başlar sancılarım bütün belirtilerim var hiç ihtimal vermiyorum canım...
bu arada bugün bursı baya bi sessizz
evet bizim kızlar kocalarını gördü bizleri unuttular bu arada bendede tüm belirtiler çıkmış durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?