geçen pazartesi olmuştum bu 3. iğnem bu ayda olmazsa rahim filmi çekecekmiş doktor Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
geçen pazartesi olmuştum bu 3. iğnem bu ayda olmazsa rahim filmi çekecekmiş doktor Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
kızzz nerdeyse ortlığı kan götürecek bana söyleyecek behhh diyo beni tehdit ediyorduu yaa kız olda hiç deme
valla bı olsa sagır sultan bı duyar siz hiç merak etmeyın
ayyy inanmıyorum beni kıskanmaktan vazgeçç ayşegül yazdı şmdi bana ayıpsın ilk saba diycem diye hadi canım anlat destan olsun okuruz hem kesin destansa güzeldr
kızlar size eşimle nsıl tanışıp evlendiğimizi anlatıcam şimdi.....
biz eşimle aynı köylüyüz ve bi yaz tatilinde ben lise 1 e giderken tanışmıştık...eşimi sadece o yaz tatilinde köyde gördüm dhada hiç görmedim...eşimin ablasıyla ve kuzenleriyle arkadaştık..bi akşam biz onlara gider bi akşam onlar bıze gelir otururduk...eşimlede bu şekilde bi kaç kere karşılaşmıştık...daha sonra istanbula geri döndük ve bu benım numramı kuzenının telinden almış...bigün bi baktım telefonumda msj işte ben senden hoşlanıyorum falan filn...ben şok oldum çünkü bende eşimden hoşlanmıştım. ..konuşmayı kabul ettim ve 2-3 ay boyunca sevgili olarak telden konuştuk...bu arada onlarda ıstanbulda oturuyor...o her seferınde gel buluşalım dedı ama ben hıc görüşme istegını kabul etmedım...sonrasında da ayrıldık bitti....
seneler sonraaa face denılen sıteye üye oldum ve ablasıyla arkadaş olduk..bigün ablasının resımlerıne bakarken eşimin resmini gördümvee anaaa ben bu uşakla sevgılıydım bı zmanlar ne kadar değişmiş ne kadar yakışıklı olmuş didim vee hemen o sıteden eşime merhaba benı hatırladınmı dıye msj çektim :18: ..eşimde hatırlamadııgını soyledı. ..sonrsında kendımı hatırlattım ve hatırladı beni...neysee yıne öyle konuşmaya başladık vee yine görüşmek istedı benımle bu sefer kabul ettım ve arkadasımla bırlıkte buluşmaya gittim...ilk görüşmede aşık olduk birbirimize ve bu sefer benı kaybetmek ıstemedıgını benımle çok ciddi oldugunu soyledı.. .bende çıkma teklifini kabul ettim...3 ay sonra benı yemege davet ettı vee ellerinde çiçekler ve tek taş yüzükle bana evlenme teklifi etti o anda şok oldum ve ne dıycegımı bılemedım dırek yuzugu parmagıma taktım ..eşimde kabul etmıycekmısın dıyo bende parmagıma taktımya kabul etmişim demektir dedimm ...sonrasında 4 ay sonra sözlendik 5 ay sonra nişanlandık ve 8 ay sonrasındada 5 şubatta ewlendik....
iştee bizim hikaye böyleee şimdide bi bebegimiz olsun dıye ugraşıp duruyoruzzz
kızlar size eşimle nsıl tanışıp evlendiğimizi anlatıcam şimdi.....
biz eşimle aynı köylüyüz ve bi yaz tatilinde ben lise 1 e giderken tanışmıştık...eşimi sadece o yaz tatilinde köyde gördüm dhada hiç görmedim...eşimin ablasıyla ve kuzenleriyle arkadaştık..bi akşam biz onlara gider bi akşam onlar bıze gelir otururduk...eşimlede bu şekilde bi kaç kere karşılaşmıştık...daha sonra istanbula geri döndük ve bu benım numramı kuzenının telinden almış...bigün bi baktım telefonumda msj işte ben senden hoşlanıyorum falan filn...ben şok oldum çünkü bende eşimden hoşlanmıştım. ..konuşmayı kabul ettim ve 2-3 ay boyunca sevgili olarak telden konuştuk...bu arada onlarda ıstanbulda oturuyor...o her seferınde gel buluşalım dedı ama ben hıc görüşme istegını kabul etmedım...sonrasında da ayrıldık bitti....
seneler sonraaa face denılen sıteye üye oldum ve ablasıyla arkadaş olduk..bigün ablasının resımlerıne bakarken eşimin resmini gördümvee anaaa ben bu uşakla sevgılıydım bı zmanlar ne kadar değişmiş ne kadar yakışıklı olmuş didim vee hemen o sıteden eşime merhaba benı hatırladınmı dıye msj çektim :18: ..eşimde hatırlamadııgını soyledı. ..sonrsında kendımı hatırlattım ve hatırladı beni...neysee yıne öyle konuşmaya başladık vee yine görüşmek istedı benımle bu sefer kabul ettım ve arkadasımla bırlıkte buluşmaya gittim...ilk görüşmede aşık olduk birbirimize ve bu sefer benı kaybetmek ıstemedıgını benımle çok ciddi oldugunu soyledı.. .bende çıkma teklifini kabul ettim...3 ay sonra benı yemege davet ettı vee ellerinde çiçekler ve tek taş yüzükle bana evlenme teklifi etti o anda şok oldum ve ne dıycegımı bılemedım dırek yuzugu parmagıma taktım ..eşimde kabul etmıycekmısın dıyo bende parmagıma taktımya kabul etmişim demektir dedimm ...sonrasında 4 ay sonra sözlendik 5 ay sonra nişanlandık ve 8 ay sonrasındada 5 şubatta ewlendik....
iştee bizim hikaye böyleee şimdide bi bebegimiz olsun dıye ugraşıp duruyoruzzz
acanım bende 4 kez iğnnin 16.gününde regl oldum bende bilmiyrum orunun cevabını anlamıyorum
iğne oldun mu peki şimdi
wayy ayşegül iki dk da sattı benı hele bı hamıle kalsınn ben ona üzgün ikonu yapmazmıyımmmanlattımm sıraa sendee çekirgeeee
ay ne ormantikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
vaayyyy çapkın seni illa kocişini tavladın rabbim mutlu mesut etsin inş.bebişinizde olsun yüzüğü takmışsında eşin anlamamış o an canım yok yüzüğü kabul edim deseydinya
seni değil bu arada hahaaa seni tanımamış ayrıldıktan sonra bu arada bunlar hep temiz anılar insanla birlikte hep yaşar ve yaşatılırr
işte geçen pazartesi yumurta istenilen boyutta olunca iğne oldum.diğerlerinde hep 16. gün adet olmuştum bende acaba günü bilen var mı diye sordum.
a
anladım canım yinede teşekürler rabbim gönlüne göre versin.
aşkolsun hiç satarmıyım canım ya tamm sana yazacagım ilk zeynep duymasın
yokk kızz neresii ormantikkk
aminn canım sağolsın....hee yuzugu alıp kacsaymışımm​evet şimdi anı olarak kaldı..güzel günlerdi mutluyduk böyle stres içerisinde değildik...şimdi mutluluk içinde kendimi mutsuz hissediyorumm..
ne guzel valla ama üzülme hepimiz aynı durumdayız mutluyuz ama bır yanımız boş napalım buda bızım kaderımızmış
aşkolsun hiç satarmıyım canım ya tamm sana yazacagım ilk zeynep duymasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?