ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızlar size eşimle nsıl tanışıp evlendiğimizi anlatıcam şimdi.....

biz eşimle aynı köylüyüz ve bi yaz tatilinde ben lise 1 e giderken tanışmıştık...eşimi sadece o yaz tatilinde köyde gördüm dhada hiç görmedim...eşimin ablasıyla ve kuzenleriyle arkadaştık..bi akşam biz onlara gider bi akşam onlar bıze gelir otururduk...eşimlede bu şekilde bi kaç kere karşılaşmıştık...daha sonra istanbula geri döndük ve bu benım numramı kuzenının telinden almış...bigün bi baktım telefonumda msj işte ben senden hoşlanıyorum falan filn..
.ben şok oldum çünkü bende eşimden hoşlanmıştım...konuşmayı kabul ettim ve 2-3 ay boyunca sevgili olarak telden konuştuk...bu arada onlarda ıstanbulda oturuyor...o her seferınde gel buluşalım dedı ama ben hıc görüşme istegını kabul etmedım...sonrasında da ayrıldık bitti....
seneler sonraaa face denılen sıteye üye oldum ve ablasıyla arkadaş olduk..bigün ablasının resımlerıne bakarken eşimin resmini gördüm
vee anaaa ben bu uşakla sevgılıydım bı zmanlar ne kadar değişmiş ne kadar yakışıklı olmuş didim vee hemen o sıteden eşime merhaba benı hatırladınmı dıye msj çektim :18: ..eşimde hatırlamadııgını soyledı...sonrsında kendımı hatırlattım ve hatırladı beni...neysee yıne öyle konuşmaya başladık vee yine görüşmek istedı benımle bu sefer kabul ettım ve arkadasımla bırlıkte buluşmaya gittim...ilk görüşmede aşık olduk birbirimize ve bu sefer benı kaybetmek ıstemedıgını benımle çok ciddi oldugunu soyledı...bende çıkma teklifini kabul ettim...3 ay sonra benı yemege davet ettı vee ellerinde çiçekler ve tek taş yüzükle bana evlenme teklifi etti o anda şok oldum ve ne dıycegımı bılemedım dırek yuzugu parmagıma taktım ..eşimde kabul etmıycekmısın dıyo bende parmagıma taktımya kabul etmişim demektir dedimm ...sonrasında 4 ay sonra sözlendik 5 ay sonra nişanlandık ve 8 ay sonrasındada 5 şubatta ewlendik....
iştee bizim hikaye böyleee şimdide bi bebegimiz olsun dıye ugraşıp duruyoruzzz

ayyy inanmıyorum beni kıskanmaktan vazgeçç ayşegül yazdı şmdi bana ayıpsın ilk saba diycem diye hadi canım anlat destan olsun okuruz hem kesin destansa güzeldr

wayy ayşegül iki dk da sattı benı hele bı hamıle kalsınn ben ona üzgün ikonu yapmazmıyımmm anlattımm sıraa sendee çekirgeeee

ay ne ormantikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

vaayyyy çapkın seni illa kocişini tavladın rabbim mutlu mesut etsin inş.bebişinizde olsun yüzüğü takmışsında eşin anlamamış o an canım yok yüzüğü kabul edim deseydinya
seni değil bu arada hahaaa seni tanımamış ayrıldıktan sonra bu arada bunlar hep temiz anılar insanla birlikte hep yaşar ve yaşatılırr

işte geçen pazartesi yumurta istenilen boyutta olunca iğne oldum.diğerlerinde hep 16. gün adet olmuştum bende acaba günü bilen var mı diye sordum.

canım bende 4 kez iğnnin 16.gününde regl oldum bende bilmiyrum orunun cevabını anlamıyorum
a
anladım canım yinede teşekürler rabbim gönlüne göre versin.

iğne oldun mu peki şimdi

ay ne ormantikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

yokk kızz neresii ormantikkk

aminn canım sağolsın....hee yuzugu alıp kacsaymışımm ​evet şimdi anı olarak kaldı..güzel günlerdi mutluyduk böyle stres içerisinde değildik...şimdi mutluluk içinde kendimi mutsuz hissediyorumm..

valla canım gunu münü nasıl artık bızde çözemez oldukk benımde iğneden sonrakı 16.gun adetım gelır doktor iğneden sonra su gunler ilişki diyo öle oluyo zaten o yumurtaların gununu bılıp tuturabılsek suan bebeklerımız karnımızzda yada kucagımızda ourdu boşver duşunme bunları hesaplamak hiç bir işe yaramıyo çünkü

ne guzel valla ama üzülme hepimiz aynı durumdayız mutluyuz ama bır yanımız boş napalım buda bızım kaderımızmış

benim ev hayatım hep sesz geçti kardeşim gibi gördüğüm arkadaşlardan daha farklıydım sevgili kurmya karşı biriydim şimdi düşünüyrum çok saçmaa bi düşünce neyse hep rüyalarmda hiç görmediğim insanlara aşık olur aylarca etkisinde kalırdım bi akşam rüyamda eşimi hiç görmeden rüyamda görmüştüm tabii bana yüzük vermişti içinde ikimzin ismi yazılıydı ve ben aşık olmuştum rüyamda buna hiç unutamamıştım aylardan sonra uzaktan bi akrabamız güya misafirliğe gelecekti bize hazrlık yaptık gelen kişi uzaktan akraba ve rüyamda aşık olup onun içi ağladığım adamm görür görmez halamı aradım rüyamdaki kiişi gelmiş ağlayarak ama nişanlanacakmş dedim kapattım ağla ağla pazara nişan var duydumki benimki vazgeçmiş sevindim iki yıl boyunca hep onun hayaliyle aşkıyla yaşadım imkansızımdı hayatımın ilkiydii oda sürekli kız bakmaya gidermş beğenmezmiş neyse birgün gitti halama 2 saat ağladım acaba evlendimi bugün kalbim ağrıyo farklı bir ağrı ölecem diyodum halamda allah büyük kader derdi sonra bize geçtim abdest aldım namaza oturacm annem geldi işte görücün çıktı artık kabul et dedi asla olmaz dedim kızım ama bu çok iyi biri buda olmazsa sen kimi istesen vermeyz derken eşimin ismini söyleyince şok oldum olmaz dedim namazı nasıl titreyerek okuduğumu hatırlarım daha sonra evet mevet dedik nian yapıldı meğer eşimde 2yıl boyunca bana aşıkmış gördüğü gibi o yuzden evlnmekten vazgeçmiş çünküüüüü oda rüyasında beni görmş çeşme başında su vermişim onaaa artık 2yıl boyunca cesaret edememiş istemeye kabul etmem diye bilmiyorduki onun için öteki tarafa nerdeuse bilet ayıran biri var 3yılımı çaresizce bekleyişle geçirdim rabbim hepimizinkini sonsuz daim eylesin o benim imkansızımmmmm

..............................................

Son düzenleme:
işte benım hikayem ben evlenmeyı düşünmeyen bırıydım fakat bırgun eşime akrabası benı göstermış bende o kızı tanıyorum calışırken dukkana falan gelırdı ordan bılıyorum eşim bir hafta falan ben işten eve gelırken benı takıp edermış arabayla yanımdan falan gecermış ama benım tabı bunlardan haberım yok görmedımde zaten yolda yürürken etrafıma bakmazdım sonra o kız bana geldı durumu anlattı ben ıstemedıgımı daha evlenmeyecegımı falan söyledım sen bı düşün falan dedı sonra gelırım yıne dedı ben anneme falan anlattım durumu sonra karar verdım cvbım hayır olacaktı kız geldı ben istemedıgımı söyleyınce bı şekilde benı ikna ettı ve benım numaramı aldı eşime vermiş benı aradı nasılsınız muhabbetlerı falan oldu sonra eşim direk benımle evlenırmısın dedı ve ben dondum resmen saskınlıktan sonra 2 hafta kadar falan bı arkadaslıgımız oldu sonra evlenmeye karar verdık 5ay nişanlılık gecırdık sonrada evlendık ve mutlu son.....şimdıde herkes gıbı bebegımızın gelecegı gunu beklıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…