ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

allah hayırlı evlatlarla sonuna kadar mutlu etsin kız demek biri arabayla sürekli seni takip etse görmezsin kaçırsaydı aklın başına gelirdi iyiki iyeti iyiymş eniştenin zaferi o kazandı seni tavladıııı

​kızz rüyayla geelen aşk vee rüyanızın gerçekleşmesi çok güzel..tüylerim diken diken oldu...çok güzel walla inş. bigün bebeginizin olacagınıda ruyanızda görürsnüz...

wayy wayyy zeynoş doğru soylemiş arabaya atıp kaçırsa senı ruhun duymayacak kız...hehehe çok güzelmiş sizinde hikayenız..rabbim ewlerimizden huzuru eksık etmesin...inş. kuzucum çok yakında bebek aglamalarıyla yuvanız şenlenir...

amın canım hepimize inşallah sorma ya kacırıp gitseler hiç ruhum duymıcakmış ama şimdi o gunlerımıze çok gülüyoruz

Son düzenleme:
diğerr kızlrrr girincee sizdee yzın hikayenızı merakla bekliyoruzzz

demekkı ruyalar gercek oluyomuş valla ne guzel ruyalarının prensıyle evlenmışın allahım mesut etsın

sagol canım amın canım inşallah hepimizn evı senlenır inşallah bizim aglama seslerımızn yerını bebeklerımız gulucuk seslerı gelır

demekkı ruyalar gercek oluyomuş valla ne guzel ruyalarının prensıyle evlenmışın allahım mesut etsın

hee kızz rüyalarının prensiylen ewlenmiş..çok gzl bi hikaye ama gerçek

​bu arada ben sizide merak edıyorum kızlar bigün resimlerimizi koyalım ne dersiniz..

hee kızz rüyalarının prensiylen ewlenmiş..çok gzl bi hikaye ama gerçek

​bu arada ben sizide merak edıyorum kızlar bigün resimlerimizi koyalım ne dersiniz..

hepimiz aynı şehirde olsaydık keşke göruşme sansımız olurdu

o yuzden rüyalara çok inanırım eveeeeetttt kızlar sizlerde yazın hikayelerinizi nasıl evde kalmaktan kurtulduğumuzu paylaşalım devir kötü güzel çirkin farketmez kader açılmadımı vala insan kaliyyyyyyyyyyyyyyy

neguzel kaynattık valla kızlar ya bırsen sırada ne var

yaaa zeynoşş duysunn bnaa sen pişiremezsin güzel demiştiç...bak ne guzel pişirdim....
sıraadaa dedıkodu var kaynanası kaynatası gorumcesı osu busu uyuzz olanınız varmı anlatınn dökün içinizii

yaaa zeynoşş duysunn bnaa sen pişiremezsin güzel demiştiç...bak ne guzel pişirdim....
sıraadaa dedıkodu var kaynanası kaynatası gorumcesı osu busu uyuzz olanınız varmı anlatınn dökün içinizii

valla canım benım görümmcem yok bı eltım var onunla aram ıyı yaslarımızda yakın oldugundandır belkı bılmıyorum ama ıyı anlasıyoruz helede yan yana gelınce yapmadıgımız dedıkodu kalmıyo kaynanama gelınce bazen uyuz edıyo aslında ıyı kadınnda sevmedıgım tarafları oluyo gelınsın ya yaranamıyosun ıste sız kımlere uyuz oluyonuz anlatın bakem

arkadaşlar rabbim aşkınızı sevginizi daim eylesin..muhabbetinizide bebekle taçlandırsın..çok güzel kaynatmışsınız zevkle okudum yazdıklarınızı..

arkadaşlar rabbim aşkınızı sevginizi daim eylesin..muhabbetinizide bebekle taçlandırsın..çok güzel kaynatmışsınız zevkle okudum yazdıklarınızı..

​amin canım heipimizin yuvsını taçlandırsın inş. hadi sende anlat aşkını dınleeyelım bızde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…