yaaa zeynoşş duysunn bnaa sen pişiremezsin güzel demiştiç...bak ne guzel pişirdim....
sıraadaa dedıkodu var kaynanası kaynatası gorumcesı osu busu uyuzz olanınız varmı anlatınn dökün içinizii
arkadaşlar rabbim aşkınızı sevginizi daim eylesin..muhabbetinizide bebekle taçlandırsın..çok güzel kaynatmışsınız zevkle okudum yazdıklarınızı..
oyuna geldimmmmm desene vayy seni seniiii kızlar ben herkesi çok seviyorum eltilerim her nakadar bana karsı kötü olsalarda laf etmiyorum tüm görümcelerim kayınpeder kaynana arkamda vala uyuz oluyorum herkesi çekiştiriler neyse eşim hep der boşver takmaaa takmıyorum kaynanam onların hakkından geliyor zaten geçen arkadan dedikodu yapmışlar tabi k.peder ne varsa der hepsine demiş o kız size laf etmiyo diye konuşuyosunuz gelmeyin artık evime allah onlardan razı olsun burdan kaynanamın kayınpederimin ellerinden öper rabbim başımdan eksik etmesinler yoksa yerler yamyamlar beniii
allah razı olsun kız hadi anlat birsen yoksa meraktan bayılr ahhh aşk sen nelere kadirsinnn
canım meraba nasılsın görüşmeyeli?yazını yeni gördüm ne güzel yumoşların büyümüş,
canım ovitrelle kullandıysan,iğneden 36 saat sonra yumurta çatlamaya başlıyo ve 1 hafta sürüyo o yüzden dr lar ilişkiyi hergün öneriyolar o bir hafta içinde,bu sürede sırf çift çizgiyi görmek için test yapabilirsin pozitif çıkıyo oda yabancı gebelik oluyo zaten :)) ben sırf çift çizgiyi görmek için yapmıştım :)))
senınkıler cok kötuymuş valla benım öle laf edenım yok ne yalan söyleyeyım sadece arada yaranamıyoruz kaynanama ona sınır oluyoorum kayınpederım falan laf söylemez
anlatasım var ama birkaç tanıdığım dışında kimse asıl tanışma maceramı bilmiyor :)
haklısın insan yaranamıyo ama bu bence problem değildir olmamalıda vala bana ederler duyuyorum cevapta vermiyorum kim ne yaparsa kendine k.pederlerde hep iyi olur hadi canım sevgilerini burdan onlara yolla kızzzz el öp bari kötüüüü gelinnn
yok canım şimdiye kadar kötu bı söz soylemedım kötu gelın demıyolardır herhalde
olsun anlat yaa sakıncası yoksa benimde bi kaç kişi dışında kimse bilmezdi anlat kızzzz
eve ilk internet bağlattığımız zamanlardı face açtım bende ama kişisel bilgi hiçbirşey yoktu..sadece nerede yaşadığım yazıyordu...paylaşımlarımı kendim yaptığım için fazlasıyla takipçim vardı..sonra evimizi taşıdık ve 1 hafta netimiz yoktu..açtığımda 80 küsür arkadaş isteği gelmişti..aslında erkekleri kabul etmiyordum..işstek gönderenlerinde profilini inceler öyle kabul ederdim..ama o gün ne olduysa hiç uğraşmak istemedim ve hepsini kabul ettim..onlardan biri de müstakbel eşim miş..kabul ettikten sonra selam verdi sohbet etmeye başladık..facede kopukluk olduğundan msn de sohbete devam ettik..tabi ben kimseye güvenemeyen biri olarak hep temkinli davranıyorum..eşimde profile resim filan koyuyor:) tabi bende hiç etkilenme yok..allah sahibine bağışlasın filan derdim..o da bozulurdu tabi..aradan belli bir zaman geçti..ben arkadaşlarımı sabah namazına uyandırıyordum uyumam lazım dedim..o da beni de uyandır dedi..tabi bende saatini kur yada annen uyandırsın dedim..o sırada hemen tel nosunu yazdı eşim..bende 2 hat kullanıyordum..az kullandığım hatla çağrı yaparak uyandırdım..ve yine belli bir xzaman sonra telde sesini duydum ve bende şimşekler çaktı..sesinden çok etkilenmiştim..ondan sonra 13 saatlik mesafede olan bulunduğum şehre geldi..biz tanıştıktan sonra ailemle tanıştı..babam ben ailesini ve ev ortamını görmeden kız vermem dedi..onların şehrine gittik..aileler tanıştı sonra söz nişan beraber oldu..1 yıl nişanlı kaldık..askerlik kpss bekledik şimdide 14 aylık evliyim..annem ve 1 kardeşim dışında ailemdekiler bile netten tanışştığımı bilmiyor..çünkü bu konuda çok katıydım ve karşı olan biriydim..büyük konuşmuşum..hala ilk gün ki gibi aşığız birbirimize..
eve ilk internet bağlattığımız zamanlardı face açtım bende ama kişisel bilgi hiçbirşey yoktu..sadece nerede yaşadığım yazıyordu...paylaşımlarımı kendim yaptığım için fazlasıyla takipçim vardı..sonra evimizi taşıdık ve 1 hafta netimiz yoktu..açtığımda 80 küsür arkadaş isteği gelmişti..aslında erkekleri kabul etmiyordum..işstek gönderenlerinde profilini inceler öyle kabul ederdim..ama o gün ne olduysa hiç uğraşmak istemedim ve hepsini kabul ettim..onlardan biri de müstakbel eşim miş..kabul ettikten sonra selam verdi sohbet etmeye başladık..facede kopukluk olduğundan msn de sohbete devam ettik..tabi ben kimseye güvenemeyen biri olarak hep temkinli davranıyorum..eşimde profile resim filan koyuyor:) tabi bende hiç etkilenme yok..allah sahibine bağışlasın filan derdim..o da bozulurdu tabi..aradan belli bir zaman geçti..ben arkadaşlarımı sabah namazına uyandırıyordum uyumam lazım dedim..o da beni de uyandır dedi..tabi bende saatini kur yada annen uyandırsın dedim..o sırada hemen tel nosunu yazdı eşim..bende 2 hat kullanıyordum..az kullandığım hatla çağrı yaparak uyandırdım..ve yine belli bir xzaman sonra telde sesini duydum ve bende şimşekler çaktı..sesinden çok etkilenmiştim..ondan sonra 13 saatlik mesafede olan bulunduğum şehre geldi..biz tanıştıktan sonra ailemle tanıştı..babam ben ailesini ve ev ortamını görmeden kız vermem dedi..onların şehrine gittik..aileler tanıştı sonra söz nişan beraber oldu..1 yıl nişanlı kaldık..askerlik kpss bekledik şimdide 14 aylık evliyim..annem ve 1 kardeşim dışında ailemdekiler bile netten tanışştığımı bilmiyor..çünkü bu konuda çok katıydım ve karşı olan biriydim..büyük konuşmuşum..hala ilk gün ki gibi aşığız birbirimize..
çok teşekkür ederim arkadaşlarım..evet büyük konuşmuşum..onunla tanıştıktan sonra face tarih oldu..
canım iyiye denk gelmişsin sevdiğini bulduktan sonra gelde tarih olmasın
aslında eşimde allahtan korkan biriydi bana güven vermişti..yalan söyleyip söylemediğini netten kimliğinide görmek istemiştim..konuşulan konular seviyeliydi..laçkalaşmış bir ilişki değildi yani..ama herkese eşim gibi biri rast gelirmi çok zor..belkide 1 taneydi o da bana geldi :)
vala canım galiba öyle yoksa duyuyoruz kurbanları allahtan korkan zaten yalan konuşmaz kandırmaz rabbim bizleri doğru yoldan ayırmasın sevgimiz daim yuvalarımız hayırlı sağlıklı bebişlerle dolsunnnnnnnn amiiiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?