- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.885
- 723
Ne 9haftasi giz oldugun haftayi yaz belki silmenwde gwrek kalmaz:))ayy kızzz istiyorum valaaa içimde kalmasın yapacam benim bebek seninkini sollar ben 9.hafta içinde olurum bolcaaa kıskanırsın
çalışıyozda olmiyyy ne yapalım aminnnn canım inş.sen eylül bizler ekim annesi olsak ne olurdu sankiiiiiiiiiii
doğru söyluyosun vvalla bı tanede bız yapalım regl olunca sileriz
Ne 9haftasi giz oldugun haftayi yaz belki silmenwde gwrek kalmaz:))
Ins. Silmessin benim gibi :))
Ne 9haftasi giz oldugun haftayi yaz belki silmenwde gwrek kalmaz:))
Ins. Silmessin benim gibi :))
en ıyısı yapmayalım ya hamılelere yakışıyo canım ya bıze yakışmaz hem eger hamışsem kı hiç sanmıyorum 3+1gunlukmuş minnoş hesapladım
evet canım öle oluyo
ama herkes hamıle sanacak ya komik olmaz mı
Hee kiskandim sen bendw once cinsiyetini ogrenwceksin diye :))ayyy canım olursa düzeltme yaparızzz olmuyomu öylehem sen kıskandın beni anladım 9.haftada olacam yaa
ama herkes hamıle sanacak ya komik olmaz mı
Hee kiskandim sen bendw once cinsiyetini ogrenwceksin diye :))
Hayir canim niye olsun o komikligi burda olmasada bende telefonumda yaptim gulenler kendilerine gulsunler.. kwndinize cok gormeyin nevar sanki..
yok neresi komik yaa bugün öyle yap sonra değiş soran olursa kendi çapımda hamileyim de belkide boşa yapmazsın yap bende sana sorular sorarım abla olursun
of ya kafam karısık pazartesı (31aralık) aksam 17.00 de ıgnemı vuruldum. sonra 36 saat sonra yanı 2 ocak carsamba sabah 5te ılıskı yasadık. sonra 3 ocak persembe aksamı ılıskı oldu. sonra da bu aksam yanı 5 ocakta olacak. yanı
31 aralık aksam ıgne ,
2ocak sabah ılıskı, (36saat sonra)
3 ocak aksam ılıskı( 39 saat sonra)
5 ocak aksam ılıskı( 48 saat sonra)
7 ocak aksam ılıskı (48 saat sonra) olacak.
acaba cok mu ara verdım aralarda bılmıyorum kı
Yoo gayet istikrarli :)) dr larin istedigi gibi kafana takma..of ya kafam karısık pazartesı (31aralık) aksam 17.00 de ıgnemı vuruldum. sonra 36 saat sonra yanı 2 ocak carsamba sabah 5te ılıskı yasadık. sonra 3 ocak persembe aksamı ılıskı oldu. sonra da bu aksam yanı 5 ocakta olacak. yanı
31 aralık aksam ıgne ,
2ocak sabah ılıskı, (36saat sonra)
3 ocak aksam ılıskı( 39 saat sonra)
5 ocak aksam ılıskı( 48 saat sonra)
7 ocak aksam ılıskı (48 saat sonra) olacak.
acaba cok mu ara verdım aralarda bılmıyorum kı
ama nasıl yapıldıgını bılmıyorum kı ya kendımı hamıle gıbı hissettım ya
sende yap hadı belkı ugurlu gelır kız
kızz hergün yapsaydın ama çok ara vermeseydin herseye bi bahanemiz var olursa bir kerede olur hep olsaydı birer hafta araylan doğum yapılırdı
Benim dr gunasiri vermisti igneden 6saat sonra ve gun asiri verdi..
Hergun bence gwrwksiz zaten 72 saat sperm canli kaliyor 24 saatte yumurta her halükarda bulusma olur spermlerin kalitesi iyi olup yumurtanin catlamis olmasi yeter
Gerisi taktir ilahi
Siz devenizi saglama baglayin gerisinide ALLAHA birakin.. tevekkeltüalallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?