ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Ne 9haftasi giz oldugun haftayi yaz belki silmenwde gwrek kalmaz:))
doğru söyluyosun vvalla bı tanede bız yapalım regl olunca sileriz

Ins. Silmessin benim gibi :))

burdan duyurudur hatice 4 gün oldu nerdeyse yok yaaa kızzz dil öğreneyim derken unuttu bizleri nerdesinnnnn nerdeee

Ne 9haftasi giz oldugun haftayi yaz belki silmenwde gwrek kalmaz:))

Ins. Silmessin benim gibi :))

en ıyısı yapmayalım ya hamılelere yakışıyo canım ya bıze yakışmaz hem eger hamışsem kı hiç sanmıyorum 3+1gunlukmuş minnoş hesapladım

ayyy canım olursa düzeltme yaparızzz olmuyomu öyle hem sen kıskandın beni anladım 9.haftada olacam yaa
Hee kiskandim sen bendw once cinsiyetini ogrenwceksin diye :))
ama herkes hamıle sanacak ya komik olmaz mı

Hayir canim niye olsun o komikligi burda olmasada bende telefonumda yaptim gulenler kendilerine gulsunler.. kwndinize cok gormeyin nevar sanki..

of ya kafam karısık pazartesı (31aralık) aksam 17.00 de ıgnemı vuruldum. sonra 36 saat sonra yanı 2 ocak carsamba sabah 5te ılıskı yasadık. sonra 3 ocak persembe aksamı ılıskı oldu. sonra da bu aksam yanı 5 ocakta olacak. yanı

31 aralık aksam ıgne ,
2ocak sabah ılıskı, (36saat sonra)
3 ocak aksam ılıskı( 39 saat sonra)
5 ocak aksam ılıskı( 48 saat sonra)
7 ocak aksam ılıskı (48 saat sonra) olacak.

acaba cok mu ara verdım aralarda bılmıyorum kı

Hee kiskandim sen bendw once cinsiyetini ogrenwceksin diye :))

Hayir canim niye olsun o komikligi burda olmasada bende telefonumda yaptim gulenler kendilerine gulsunler.. kwndinize cok gormeyin nevar sanki..

ama nasıl yapıldıgını bılmıyorum kı ya kendımı hamıle gıbı hissettım ya

kızz hergün yapsaydın ama çok ara vermeseydin herseye bi bahanemiz var olursa bir kerede olur hep olsaydı birer hafta araylan doğum yapılırdı

Yoo gayet istikrarli :)) dr larin istedigi gibi kafana takma..
ama nasıl yapıldıgını bılmıyorum kı ya kendımı hamıle gıbı hissettım ya

Ilkonce son adettarihinden muhtemel dogum tarihini ogren profilde beklenen dogum tarihine yaz okeyle bukadar

bence ara vermşş değilsin..benim dr um gün aşırı demişti ..seninde 36 ve 48 saatte olmuş zaten..

kızz hergün yapsaydın ama çok ara vermeseydin herseye bi bahanemiz var olursa bir kerede olur hep olsaydı birer hafta araylan doğum yapılırdı

Benim dr gunasiri vermisti igneden 6saat sonra ve gun asiri verdi..
Hergun bence gwrwksiz zaten 72 saat sperm canli kaliyor 24 saatte yumurta her halükarda bulusma olur spermlerin kalitesi iyi olup yumurtanin catlamis olmasi yeter
Gerisi taktir ilahi
Siz devenizi saglama baglayin gerisinide ALLAHA birakin.. tevekkeltüalallah....

Son düzenleme:

dimi kızzzz haklısın valaaa ne gerek var hergün spermde kalmiyyy kız iğnelerde sende ağrı yaparmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…