ee kızlar konuşcak konu kalmadı zeynoş bul bı tane
meraba arkadaslar.bu ay ilk defa klomen tedavisine basladım.dun 11.gunumde dr a görndm yumrtam 14.5milimlik olmus yarın da gişdicem bakacak.catlatma iğnesi yapacak istenilen durumda ise. ama catlatmaiğneleri hakkında bilgim yok.nasıl.yan etkisi falan varmı. yada akıntı falan cok oluyor mu
meraba arkadaslar.bu ay ilk defa klomen tedavisine basladım.dun 11.gunumde dr a görndm yumrtam 14.5milimlik olmus yarın da gişdicem bakacak.catlatma iğnesi yapacak istenilen durumda ise. ama catlatmaiğneleri hakkında bilgim yok.nasıl.yan etkisi falan varmı. yada akıntı falan cok oluyor mu
oyuna geldimmmmm desene vayy seni seniiii kızlar ben herkesi çok seviyorum eltilerim her nakadar bana karsı kötü olsalarda laf etmiyorum tüm görümcelerim kayınpeder kaynana arkamda vala uyuz oluyorum herkesi çekiştiriler neyse eşim hep der boşver takmaaa takmıyorum kaynanam onların hakkından geliyor zaten geçen arkadan dedikodu yapmışlar tabi k.peder ne varsa der hepsine demiş o kız size laf etmiyo diye konuşuyosunuz gelmeyin artık evime allah onlardan razı olsun burdan kaynanamın kayınpederimin ellerinden öper rabbim başımdan eksik etmesinler yoksa yerler yamyamlar beniii
eve ilk internet bağlattığımız zamanlardı face açtım bende ama kişisel bilgi hiçbirşey yoktu..sadece nerede yaşadığım yazıyordu...paylaşımlarımı kendim yaptığım için fazlasıyla takipçim vardı..sonra evimizi taşıdık ve 1 hafta netimiz yoktu..açtığımda 80 küsür arkadaş isteği gelmişti..aslında erkekleri kabul etmiyordum..işstek gönderenlerinde profilini inceler öyle kabul ederdim..ama o gün ne olduysa hiç uğraşmak istemedim ve hepsini kabul ettim..onlardan biri de müstakbel eşim miş..kabul ettikten sonra selam verdi sohbet etmeye başladık..facede kopukluk olduğundan msn de sohbete devam ettik..tabi ben kimseye güvenemeyen biri olarak hep temkinli davranıyorum..eşimde profile resim filan koyuyor:) tabi bende hiç etkilenme yok..allah sahibine bağışlasın filan derdim..o da bozulurdu tabi..aradan belli bir zaman geçti..ben arkadaşlarımı sabah namazına uyandırıyordum uyumam lazım dedim..o da beni de uyandır dedi..tabi bende saatini kur yada annen uyandırsın dedim..o sırada hemen tel nosunu yazdı eşim..bende 2 hat kullanıyordum..az kullandığım hatla çağrı yaparak uyandırdım..ve yine belli bir xzaman sonra telde sesini duydum ve bende şimşekler çaktı..sesinden çok etkilenmiştim..ondan sonra 13 saatlik mesafede olan bulunduğum şehre geldi..biz tanıştıktan sonra ailemle tanıştı..babam ben ailesini ve ev ortamını görmeden kız vermem dedi..onların şehrine gittik..aileler tanıştı sonra söz nişan beraber oldu..1 yıl nişanlı kaldık..askerlik kpss bekledik şimdide 14 aylık evliyim..annem ve 1 kardeşim dışında ailemdekiler bile netten tanışştığımı bilmiyor..çünkü bu konuda çok katıydım ve karşı olan biriydim..büyük konuşmuşum..hala ilk gün ki gibi aşığız birbirimize..
birsen nereye kactın kız
kızlar merhaba, sanırım tanışma hikayelerinizi yazıyorsunuz. bız de ınternette bır sıtede tesadufen tanıstık ve aynı sızın gıbı ordan yazısmak zor geldı msn den devam ettık. cok buyuk konusmusum nasıl oldu anlamadım ve cıkıp geldı benım sehrıme tanıstık asık olduk ve 3 yıl gorusup nısanlanıp 4. yılda evlendık. kpss falan bekledık atanmayı bekledık. ona asık olmustum her sey cok guzeldı ınanamıyordum. aıleleımız tanıstı. ama soyle bır ıtırafta bulunayım kayınvaldem ve kayınpederıme fazla ısınamadım ozellıkle kayınpeder onu hıc sevmıyorum. bu arada annelerımız harıc kımse netten tanıstıgımızı bılmıyor. 2 yıllık evlıyız
amin hepimiz mutlu olalım
Şimdide ben telden gidiyorum canım bugün eslerimizle nsl tanıştığımizi konuştuk hadi sende anlat :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?