ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Canım onlari bizde netten okuyoruz ewt sanırım meryem süresinin ilk ayeti bide tamamını okuyoruz her hafta bi arkadaşa bagisliyoruz

batımızıdan önce okunmuş olssa çok daha iyi olurdu..tamam canım benide ekle bende okurum..

bizim hikayede şöyle biz aynı yerde doğup büyüdük eşim benim ilk okul arkadaşımdı.. okul bittikten sonra hiç konuşmuşluğum yoktu ama o bana aşıkmış bana hala kızıyla mektup gönderdi ama ben karşılık yazmadım sadece yaşım daha küçük ben böyle şeyler düşünmüyorum diye haber yolladım.sonra aradan 1 yıl geçti gene mektup ben inanamadım hala vazgeçmediğine gene cevap yazmadım o istermişki iyi kötü bişey yazayım benden onda bir parça olsun. gene 1 sene sonra cep no mu bulmuş bana msj yazdı ve evlenmekten bahsediyo bende dedim biraz birbirimizi tanıyalım ha deyince evlilik teklifimi olur dedim ve biz 2 sene hiç konuşmadan mesajlaştık acayip heyecanlanıyoduk mesajda bile o yüzden hiç cesaret edip konuşamadım sonra beni istediler nişanlandık anca o zaman konuşabildik 2 buçuk senede nişanlı kaldık askerlik falan bekledik 2008 ağustosta evlendik.bu kadar özetleyebildim

herkese günaydın kızlar ve herkese burdan selamlar olsun dr.geldim iyi gidiyomuş p.tesiye yine gidecemm

ayşegüllll kız sen nasılsın bakem karın ağrın devam ediyormu

mesajda ne heyecanlıymış şimdi ilk nişanlandığım gün eşim selam hayırlı olsun ikimiz için demişti bir hafta boyunca yüz kez okudum belki hiç cevap bile yazmadım ne yazacam bilmiyodum ahhh ahhh aşkkkk sen nelere kadirsinnnnn ilk okulda aşk kızzz seni yere bakan yürek yakannn

hııı kıskançççç bi beni bide kocişini kıskanıyosundur bilmiyormuyum sanıyosun senin yapacağın yemek inanmıyorum zehirler insanı komalık yapar....ne diyoruz iyilr hep yaşasın rabbim büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin aminnn iyi kötü farketmezzzz

iyiyim canım sen nasılsın arada devam edıyo ya valla ne yalan söyleyeyım burcunun takvimini kıskandım bende istiyorum cok yakışmış

kızzzz inş.sanada bu ay nasip olur bende istiyorum o takvimden bizimde bebetttimiz olsunnn...kız belki bebiş oluyodr tutunuyodr sen ne diyosun baksana ilk oluyo

kızzzzzzzzzzzz burcu hayırlı olsun takvimin 5.haftadasın demek acep bendemi yapsam çok hoşuma gidiyor

Yap kiz nevar kim ne diyebilir sen suan ugrasiyorsun ve olacak ins..
Aramizda kalsin telefonuma bi program indirmistim hamilelik belirtisi bilem yokken hamilwymis gibi kaydetmistim kendimi ve silmeden o kayidi devam ediyorum hamdolsun belki sanada bu ciElge ugurlu gelir ne dersin :))
iyiyim canım sen nasılsın arada devam edıyo ya valla ne yalan söyleyeyım burcunun takvimini kıskandım bende istiyorum cok yakışmış

:)) kiskanmayin ne okur calisin sizinde olur :)) saka bi yana ins. Buay sizde bi cizelgeye sahip olursunuz canlarim..

kızzzz inş.sanada bu ay nasip olur bende istiyorum o takvimden bizimde bebetttimiz olsunnn...kız belki bebiş oluyodr tutunuyodr sen ne diyosun baksana ilk oluyo

yok canım ya bu kadar erken olmaz daha öncede olmuştu galıba ama bu kadar şiddetlı degıl ne oldugunu anlamadım zaten bu arada inşallah koymak bızede nasip olur cok guzel olmuş ya

ayy kızzz istiyorum valaaa içimde kalmasın yapacam benim bebek seninkini sollar ben 9.hafta içinde olurum bolcaaa kıskanırsın
çalışıyozda olmiyyy ne yapalım aminnnn canım inş.sen eylül bizler ekim annesi olsak ne olurdu sankiiiiiiiiiii

doğru söyluyosun vvalla bı tanede bız yapalım regl olunca sileriz

yok canım ya bu kadar erken olmaz daha öncede olmuştu galıba ama bu kadar şiddetlı degıl ne oldugunu anlamadım zaten bu arada inşallah koymak bızede nasip olur cok guzel olmuş ya

aminnnn canım amin rabbim görsün bizleri artık o isterse olur

burcu bı hamıle olarak sen ne dıyosun benım kasık agrılarıma anat bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…