- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.885
- 723
Ya nasip kısmet ışte hiç aklına gelirmiydi arkadaşının halasinin oğluyla evlenecegin rabbim 2 dünyada da mutluluk versin size..
Canım onlari bizde netten okuyoruz ewt sanırım meryem süresinin ilk ayeti bide tamamını okuyoruz her hafta bi arkadaşa bagisliyoruz
canım iğne abdesti de orucuda bozar
Amin canim ALLAH razi olsun ..
bizim hikayede şöyle biz aynı yerde doğup büyüdük eşim benim ilk okul arkadaşımdı.. okul bittikten sonra hiç konuşmuşluğum yoktu ama o bana aşıkmış bana hala kızıyla mektup gönderdi ama ben karşılık yazmadım sadece yaşım daha küçük ben böyle şeyler düşünmüyorum diye haber yolladım.sonra aradan 1 yıl geçti gene mektup ben inanamadım hala vazgeçmediğine gene cevap yazmadım o istermişki iyi kötü bişey yazayım benden onda bir parça olsun. gene 1 sene sonra cep no mu bulmuş bana msj yazdı ve evlenmekten bahsediyo bende dedim biraz birbirimizi tanıyalım ha deyince evlilik teklifimi olur dedim ve biz 2 sene hiç konuşmadan mesajlaştık acayip heyecanlanıyoduk mesajda bileo yüzden hiç cesaret edip konuşamadım sonra beni istediler nişanlandık anca o zaman konuşabildik 2 buçuk senede nişanlı kaldık askerlik falan bekledik 2008 ağustosta evlendik.bu kadar özetleyebildim
ayşegüllll kız sen nasılsın bakem karın ağrın devam ediyormu
hee çatlada patlaa nasıldaaa pişirdimm dolmad a yaptım pişirdimmm hehehehe...canım boşver zaten sevıyesızlerın sevıyesıne ınme...benım kaynanamlarda öyledır kımseye laf soyletmezler arkamdn saolsunlar ıyııdır bızımkılerde...
wayyy canınaa ne aşklarr varmış yanıbaşımızda da haberımız yokmuş...herkesın hıkayesı farklı..kız bızım evlılıklerımız faceye baglı kader arkadaşım hehehehhe rabbım evınızden huzuru eksık etmesın canım yakında sanada hayırlı bı evlat nasip etsin inş. bu arada dua bölümümüze katılmak ıstermısın...
kızz kçmdım kocişçiiiğimeee yemeklerr hazırladımm mamalarr yıdık geldım şimdide kimsecikler yokkk
iyiyim canım sen nasılsın arada devam edıyo ya valla ne yalan söyleyeyım burcunun takvimini kıskandım bende istiyorum cok yakışmış
kızzzzzzzzzzzz burcu hayırlı olsun takvimin 5.haftadasın demek acep bendemi yapsam çok hoşuma gidiyor
iyiyim canım sen nasılsın arada devam edıyo ya valla ne yalan söyleyeyım burcunun takvimini kıskandım bende istiyorum cok yakışmış
kızzzz inş.sanada bu ay nasip olur bende istiyorum o takvimden bizimde bebetttimiz olsunnn...kız belki bebiş oluyodr tutunuyodr sen ne diyosun baksana ilk oluyo
Yap kiz nevar kim ne diyebilir sen suan ugrasiyorsun ve olacak ins..
Aramizda kalsin telefonuma bi program indirmistim hamilelik belirtisi bilem yokken hamilwymis gibi kaydetmistim kendimi ve silmeden o kayidi devam ediyorum hamdolsun belki sanada bu ciElge ugurlu gelir ne dersin :))
:)) kiskanmayin ne okur calisin sizinde olur :)) saka bi yana ins. Buay sizde bi cizelgeye sahip olursunuz canlarim..
Yap kiz nevar kim ne diyebilir sen suan ugrasiyorsun ve olacak ins..
Aramizda kalsin telefonuma bi program indirmistim hamilelik belirtisi bilem yokken hamilwymis gibi kaydetmistim kendimi ve silmeden o kayidi devam ediyorum hamdolsun belki sanada bu ciElge ugurlu gelir ne dersin :))
:)) kiskanmayin ne okur calisin sizinde olur :)) saka bi yana ins. Buay sizde bi cizelgeye sahip olursunuz canlarim..
yok canım ya bu kadar erken olmaz daha öncede olmuştu galıba ama bu kadar şiddetlı degıl ne oldugunu anlamadım zaten bu arada inşallah koymak bızede nasip olur cok guzel olmuş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?