Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızzz çok güldüm vala bu arada enişte bilmiyomuş öyle para kesesi felan diyemezsin ona obur değil bi kere sizin bu beni kıskanmalarınızdan bilmiyorum ne olacak halim
kendi kendime yazım bari 4 yumurtadan ikisi gelişmiş biraz 13ml olmuşlar çarşamba günü yine gidicemmmm
Kiskanmamizdan ikiz olur insallah gobeeeen iki kat siser hemide
Kizlar dogunun batinin kari antalyaya vurdu hava buzzzzzzz klima bile isitmiyo beni usuyoooom ...
Hahaaay ikumadan yazdim bak ikizin olucuuu ona gore![]()
Yok kiz sicscik icimde nasil ususunkız sen üşüyosun ya susam taneside üşürmü öyle merak ettim kendini sıcak tut sancılanırsın allah korusun
kızzz keşke ağzından bal damlıyo olsa söz bırakmam bizim susamı dövsün burdan duyurudur seninki torpili alır bendennn ahhh teyze yüreği işte
kızlar su gıbı az akıntı geldı ıslak gıbı sızce bu neyın nesı ?
Yok kiz sicscik icimde nasil ususun
Hele bak bebek nelere kadirbizimki kurtuldu desene ikiz olunca hadi bakalim ins.
![]()
kızlar su gıbı az akıntı geldı ıslak gıbı sızce bu neyın nesı ?
canım ne şakası sen şaka diyemi biliyosun kendi çapımda hamişimmm kızzzz bu arada bi test tutsan ne olcak
aman be canım ne bılyım ıste okadar kaptırmısımkı kendımı bır an sakamı gercekmı ayırt edemedım bu arada ben ısten cıkınca esımın calıstıgı hast.gıdıp yuzumu kızartarak bı kez daha kesın sonuc ıcın kan testı yaptırdım sonc malesef husran her zamankı gıbı yıne olmadı bende regl olmadım daha beklıyorum artık umutsuzca butun dunyam yıkıldı yıne yaaaaaaaaaaaaaaa
isim zeynep 20 aylık evliyim klomen tedavisinin ikici ayındayım 25 ocakta sonucu belli olacak ilk ay olmadı nasip değilmiş... inşş herkese bi an önce RAbbim nasip eder
biiiirssseeeennnn duaları 10ar kez okudum meryem süresini bi kez kenzül arşıda yarın bitirecem
okuyun kızlar diğer arkadaşlara geçelim yaaa sonra yine dualara başlarız bu sefer selavatı şerifleri okuruz
kendi kendime yazım bari 4 yumurtadan ikisi gelişmiş biraz 13ml olmuşlar çarşamba günü yine gidicemmmm
aman be canım ne bılyım ıste okadar kaptırmısımkı kendımı bır an sakamı gercekmı ayırt edemedım bu arada ben ısten cıkınca esımın calıstıgı hast.gıdıp yuzumu kızartarak bı kez daha kesın sonuc ıcın kan testı yaptırdım sonc malesef husran her zamankı gıbı yıne olmadı bende regl olmadım daha beklıyorum artık umutsuzca butun dunyam yıkıldı yıne yaaaaaaaaaaaaaaa
​kızlar günü geçipte bilgilerini güncellemeyenleri listeden çıkartıyorum bilginiz olsun..
kızlar bu ruyaları bende cok görüyorum hatta o kadar gercekcıydı kı uyandıgımda yanımda bebegımı aradım ruya oldugunu anlayınca aglamaktan gözlerım şişti resmen ya![]()