ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

aman be canım ne bılyım ıste okadar kaptırmısımkı kendımı bır an sakamı gercekmı ayırt edemedım bu arada ben ısten cıkınca esımın calıstıgı hast.gıdıp yuzumu kızartarak bı kez daha kesın sonuc ıcın kan testı yaptırdım sonc malesef husran her zamankı gıbı yıne olmadı bende regl olmadım daha beklıyorum artık umutsuzca butun dunyam yıkıldı yıne yaaaaaaaaaaaaaaa

Uzulme canim yaa vardir bundada bi hayir demek istiyorum ama ne desem faydasi olmicak emin ol burdaki bu kotu haberleri gorunce benimde icim yaniyo rabbim hepimizin yuzune gulsun insallah canim en yakin zamanda...

canım çok üüzüldüm ben bu ay tutturmuşsundur dıyee sanmıştım..hayırlısı napalım yapıcakta dıycekte bişey yok..çok üzme kendini canım olurmu:54:

Ya ben aglaya aglaya uyuya kalmisim yeni kalktim daha ama hep yatmak istiyorum cok mutsuzum ne yapcagimi sasirdim dr.bile ise yaramiyo bende rabbim benim anne olmami istemiyo ben kabullendim artik kizlar sizleein olur ins.benim hiv bi zaman olmiycak ben baskalarina bakipta yuregim yanacak belki bu benim sinavimdir belkide cezam bilmiyorum su an icim oyle yaniyo ki anlatamam okyanuslari icsem heralde sonduremem bu yangini

Ya kizlar aklima bisey takildi bi fikri olan varsa hemen cevaplayabilirmi yoksa ben bu gece uyuyamam.ya ben ovitrelleyi vururken icindeki havayi bosaltayim derken ilacin bi kismi disari firladi bi ara biyerlerde gozume carpmisti bu ignenin bi damlasi bile onemliymis acaba bi aksilik olurmuki cok merak ediyorum:((((((

Ya kizlar aklima bisey takildi bi fikri olan varsa hemen cevaplayabilirmi yoksa ben bu gece uyuyamam.ya ben ovitrelleyi vururken icindeki havayi bosaltayim derken ilacin bi kismi disari firladi bi ara biyerlerde gozume carpmisti bu ignenin bi damlasi bile onemliymis acaba bi aksilik olurmuki cok merak ediyorum:((((((

umarım sorun olmaz ama bizim eczacı bu sebebten dolayı klinikte yapmamızı önermişti..

Ya ben aglaya aglaya uyuya kalmisim yeni kalktim daha ama hep yatmak istiyorum cok mutsuzum ne yapcagimi sasirdim dr.bile ise yaramiyo bende rabbim benim anne olmami istemiyo ben kabullendim artik kizlar sizleein olur ins.benim hiv bi zaman olmiycak ben baskalarina bakipta yuregim yanacak belki bu benim sinavimdir belkide cezam bilmiyorum su an icim oyle yaniyo ki anlatamam okyanuslari icsem heralde sonduremem bu yangini

canım öyle düşünme kalk elini yüzünü yıka toparlan..bu dünyada herkesin imtihanı farklı oluyor..bizimde sınavımız bu..ne yapalım ..bizlere yakışan isyan değil tevekkül etmektir..inan rabbim vermiyorsa en hayırlı zamanda vereceği içindir..her olumsuzlukta yılmak yıkılmak olmaz..kendimizi toparlayıp bir daha ki aya daha tedbirli girmeliyiz..kuran okumayı biliyorsan aç duha ve inşirah surelerini oku rabbim gönül rahatlığı versin..herşey allahın ol demesine bakıyor..rabbim için hiçbirşey zor değil..dr şu bu baha ne önemli olan rabbimizin istemesi..çokca duat et,gönülden yine iste rabbim icabet edecektir..

şimdi üzülüp bizleri de üzme bi tanem..iyi olmaya çalış...

umarım sorun olmaz ama bizim eczacı bu sebebten dolayı klinikte yapmamızı önermişti..

Yapma yaa ben o kadar igne vurdum kendime hic boyle bisey basima gelmemisti doktorumda eczacida kendin yapabilrisin demisti.ama catlatma ignesine gelince cok azda olsa bi kismi havaya gitti insallah bi sorun olmaz yaa...

Yapma yaa ben o kadar igne vurdum kendime hic boyle bisey basima gelmemisti doktorumda eczacida kendin yapabilrisin demisti.ama catlatma ignesine gelince cok azda olsa bi kismi havaya gitti insallah bi sorun olmaz yaa...

inşallah sorun olmaz canım ya..çok takılma..sanki herkes iğneyle mi gebe kalıyor..1 damladan birşey olmaz..

inşallah sorun olmaz canım ya..çok takılma..sanki herkes iğneyle mi gebe kalıyor..1 damladan birşey olmaz..

Aslinda dogru soyluyosun canim ama insan 2 yil boyunca normal yolla ugrasipta hicbi sonuc alamayinca iste boyle ilk tedavideki ignenin bir damlasindan bile medet umar hale geliyo demekki caresizlik boyle biseymis

Aslinda dogru soyluyosun canim ama insan 2 yil boyunca normal yolla ugrasipta hicbi sonuc alamayinca iste boyle ilk tedavideki ignenin bir damlasindan bile medet umar hale geliyo demekki caresizlik boyle biseymis

haklısın canım bende 14 aydır istiyorum. beklemek ümitlenmek hayal kırıklığı zor oluyor ama tevekkülden başka çaremiz yok..benim bat 13 ocak merak ediyorum...test yapıp yapmamakta da kararsızım..iğnenin etkisiyle pozitif çıkarmı diye?

aman be canım ne bılyım ıste okadar kaptırmısımkı kendımı bır an sakamı gercekmı ayırt edemedım bu arada ben ısten cıkınca esımın calıstıgı hast.gıdıp yuzumu kızartarak bı kez daha kesın sonuc ıcın kan testı yaptırdım sonc malesef husran her zamankı gıbı yıne olmadı bende regl olmadım daha beklıyorum artık umutsuzca butun dunyam yıkıldı yıne yaaaaaaaaaaaaaaa

çok üzüldüm canım ya bu kadar yıpratma kendını yanlız degılsın benım olacagım da o bılıyorum uzulmemek elde degıl ama napalım bız o guzel gunu beklek zorundayız bırgun gelecek inşallah

Son düzenleme:
kızlar dun ruyadan cok bahsettık ben gece ruyamda esıme hamılelık haberı verıyodum o kadar guzeldıkı o mutlulugumuzu anlatmaya kelımeler yetmez ya ah ahhhhhhhhhhhhhhh:16:

haklısın canım bende 14 aydır istiyorum. beklemek ümitlenmek hayal kırıklığı zor oluyor ama tevekkülden başka çaremiz yok..benim bat 13 ocak merak ediyorum...test yapıp yapmamakta da kararsızım..iğnenin etkisiyle pozitif çıkarmı diye?

bosver canım yapma bence yanlıs bı sonuc cıkar hayalkırıklıgına ugrarsınbak 5 gunun kalmıs nasıl olsa bıraz daha sık dısını benım daha 21 ocakta:(((

kızlar dun ruyadan cok bahsettık ben gece ruyamda esıme hamılelık haberı verıyodum o kadar guzeldıkı o mutlulugumuzu anlatmaya kelımeler yetmez ya ah ahhhhhhhhhhhhhhh:16:

o ruyalar yokmu o ruyalar bızım psıkolojımızı bozan hep o ruyalar degılmı zaten ah bı gercek cıksada havalara ucsak artık..

hoşgeldin canım eklıyorum hemen seni...sende ne sorun var klomen kullnıyorsun canım..

aferimm şekerimm allah kabul etsın içten dua etseydın benım için...aaa mızıkçılık yapmak yok herkese cuma bagıslnıcak cuma saatınde hem çalışanlar falan var herkes hemen okuyamıyor...sıraylaa gıdıyoruz iştee acele etme..

canım sen doktoramı gıttın bugün biz şaka yapıyosun sandık..kaçıncı gunde 13 mm olmuşlar..ne zaman aşılama yapcak doktor..

yok kız yani ne mızıkçılığı benim demek istediğim dualarımız bittiğinde hazırda bulunsn her cuma bağış yapılsınki hani diğer arkadaşlarada sıra gelsin vala bak sizleri düşünüyorum yemin ederimmm yoksa bu dualar tek gündede bitirilir bu arada canım rabbim kabul etsin kurandan meryem süresini okurken kapı çaldı kapattım kuranımı meğer hatim yerimin aradakinide çıkarmışım içime sinsin diye 3 cüz geri geldimm

kızzz geldim bebemde bende iyiyim hata bebiş ellerindn öpüyomuş kız ayşegül ne o güzel güzel rüyalar görüyon bu ay hayırdr kııızzz:6::6::6::6:

bu guzelde gecen gun adetım gelıyodu ya bu ay hangıı cıkcak çok merak edıyorum valla 1ayda ikisinide gördum:1: bu arada kac tane yumurtan varmış
:34:

bu guzelde gecen gun adetım gelıyodu ya bu ay hangıı cıkcak çok merak edıyorum valla 1ayda ikisinide gördum:1: bu arada kac tane yumurtan varmış
:34:

4 taneden ikisi13mm olmuş 2 dene yani kız adet gelmesinin ters,i gelmemes demek kız çocukta emzırmışsn allah hayır etsin

Back
X