canım öyle düşünme kalk elini yüzünü yıka toparlan..bu dünyada herkesin imtihanı farklı oluyor..bizimde sınavımız bu..ne yapalım ..bizlere yakışan isyan değil tevekkül etmektir..inan rabbim vermiyorsa en hayırlı zamanda vereceği içindir..her olumsuzlukta yılmak yıkılmak olmaz..kendimizi toparlayıp bir daha ki aya daha tedbirli girmeliyiz..kuran okumayı biliyorsan aç duha ve inşirah surelerini oku rabbim gönül rahatlığı versin..herşey allahın ol demesine bakıyor..rabbim için hiçbirşey zor değil..dr şu bu baha ne önemli olan rabbimizin istemesi..çokca duat et,gönülden yine iste rabbim icabet edecektir..
şimdi üzülüp bizleri de üzme bi tanem..iyi olmaya çalış...
dogru soyluyosunda canım yapamıyorum atık gucum kalmadı hep aynı allah affetsın ısyan degıl ama ne bılıyım yuregım yanıyo yaaaa butun gece yatamadım aglamaktan bu sabahta geldı kırmızılarım zaten bırsencım benıde ekle lısteye ne zman test yapsam ya aynı gunu yada ertesıgun oluyo bı da yapmıycam hayırlısı allahım caresız kalmaktan sana sıgınıyorum bıran once olsun artık hayırlısıla valla kendımken korkar oldum artık