ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

canım öyle düşünme kalk elini yüzünü yıka toparlan..bu dünyada herkesin imtihanı farklı oluyor..bizimde sınavımız bu..ne yapalım ..bizlere yakışan isyan değil tevekkül etmektir..inan rabbim vermiyorsa en hayırlı zamanda vereceği içindir..her olumsuzlukta yılmak yıkılmak olmaz..kendimizi toparlayıp bir daha ki aya daha tedbirli girmeliyiz..kuran okumayı biliyorsan aç duha ve inşirah surelerini oku rabbim gönül rahatlığı versin..herşey allahın ol demesine bakıyor..rabbim için hiçbirşey zor değil..dr şu bu baha ne önemli olan rabbimizin istemesi..çokca duat et,gönülden yine iste rabbim icabet edecektir..

şimdi üzülüp bizleri de üzme bi tanem..iyi olmaya çalış...

dogru soyluyosunda canım yapamıyorum atık gucum kalmadı hep aynı allah affetsın ısyan degıl ama ne bılıyım yuregım yanıyo yaaaa butun gece yatamadım aglamaktan bu sabahta geldı kırmızılarım zaten bırsencım benıde ekle lısteye ne zman test yapsam ya aynı gunu yada ertesıgun oluyo bı da yapmıycam hayırlısı allahım caresız kalmaktan sana sıgınıyorum bıran once olsun artık hayırlısıla valla kendımken korkar oldum artık

4 taneden ikisi13mm olmuş 2 dene yani kız adet gelmesinin ters,i gelmemes demek kız çocukta emzırmışsn allah hayır etsin

inşallah tutar canım ya emzırdıgım daha önceydı ya dun aksamkı gercek gıbıydı sankı ya ahhhhh ahhhhhhhh:16::16::16:

bbbz canım sen nasıl bir tedavi görmüştün,hamilesinya ondan soruyorum:)

bbbz canım sen nasıl bir tedavi görmüştün,hamilesinya ondan soruyorum:)

ayyy canım ya keşke bu tedavi sonucu hamile kaldım diyebilseydim ama canım bende içimde kalmasın diye takvim yaptım ama bu ay aşılama yapıyorum

ayyy canım ya keşke bu tedavi sonucu hamile kaldım diyebilseydim ama canım bende içimde kalmasın diye takvim yaptım ama bu ay aşılama yapıyorum

:(((((( canım benim ya inş.biran önce gerçek olur bu takvim,ilk kez mi aşılama olacaksın?

evet ya senide anlıyorum benım olacagımda o inş. artık bu ay bıter bu cabalarıımız kavuşuruz bebışlere:34:

evet yaa kız dr.sordum dün büyüyo çatlıyo neden olmuyo diye döllenmiyo bazen döllense bile yerleşmiyor dedi demk oluyoki rabbimin istemesine kaldı vala bizlerde dualara kaldık

:(((((( canım benim ya inş.biran önce gerçek olur bu takvim,ilk kez mi aşılama olacaksın?

inş.canım hepimiz birbirimizn halinden anlarz takvimde gözüm vardı yaptım evet ilk denemem yarın kntrole gidecem belki cuma günü yapılır aşılama şimdi iğne kullanıyrm

evet yaa kız dr.sordum dün büyüyo çatlıyo neden olmuyo diye döllenmiyo bazen döllense bile yerleşmiyor dedi demk oluyoki rabbimin istemesine kaldı vala bizlerde dualara kaldık

inşallah olur canım ya nuray kırmızı kartı görunce benımde hevesım kırıldı ya sevınmıştım hamış dıe bu arada benım takvımı gören hamıle sanıyo baska topikte kımısı hamılelerı gorunce umut oluyo demış bende bısey demedım artık

inşallah olur canım ya nuray kırmızı kartı görunce benımde hevesım kırıldı ya sevınmıştım hamış dıe bu arada benım takvımı gören hamıle sanıyo baska topikte kımısı hamılelerı gorunce umut oluyo demış bende bısey demedım artık

kız özelimede üç dört arkadaş yazmış hayırlı olsun kistinle nasıl hamile kaldın hangi ilaçlrı kullandın diye açıklamasını yapıyrum tabii kız biz bu durumda sahtekarmı oluyoruz yoksa gariban mı oluyoz biraz takvime olan hırsım geçti dyebilrm nuraya allahta şahit çok üzüldüm diyecek söz bile bulamadım çünkü onun yaşadıklarını ve şuan içinde bulunduğu umutszluğu tahmn edebiliyorm
insanın yılıldığı an

kız özelimede üç dört arkadaş yazmış hayırlı olsun kistinle nasıl hamile kaldın hangi ilaçlrı kullandın diye açıklamasını yapıyrum tabii kız biz bu durumda sahtekarmı oluyoruz yoksa gariban mı oluyoz biraz takvime olan hırsım geçti dyebilrm nuraya allahta şahit çok üzüldüm diyecek söz bile bulamadım çünkü onun yaşadıklarını ve şuan içinde bulunduğu umutszluğu tahmn edebiliyorm
insanın yılıldığı an

valla canım sahtekarlıgamı gırıyo bende bılmıyorum canım ya bıraz daha dursunda sılelım barı bende cok uzuldum bızde aynı durumdayız umutsuz bı yolda umut arıyoruz işte :50:

Back
X