ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

bu arada ne zamadan beri çocuk için uğraşıyosun kaçıncı iğne deneyişin

ben 6 yıllık evliyim 5 yıldır uğraşıyorum hikayem çok uzun canım 2010 da tüp bebek denedik olmadı tedaviyi bıraktım 2 yıl şimdi yeniden başladım bu 2. ayım yani başlayalı..önceside sayısını bile bilmiyorum

allah kimseleri evlat özlemiyle inş.sınamaz gerçekten kötü hele beleyişler dahada kötü rabbim duysun bizleri inş.tüp bebeğe gerek kalmadan haberi verirsin

inş. canım bıran önce bebegıne kavusursun canım

allah kimseleri evlat özlemiyle inş.sınamaz gerçekten kötü hele beleyişler dahada kötü rabbim duysun bizleri inş.tüp bebeğe gerek kalmadan haberi verirsin

inş. canım bıran önce bebegıne kavusursun canım

saolun kızlar hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inşşş çok uğraştırmasın ALLAH ım

vala bak ben senden nedense ümitliyim öncedende demiştim inş. yanılmam ama sen bu haberi vereceksin banada moral verirsin artık

inş. canım ya hastanede benım gıbı ıgne olan bırı daha vardı bı işe yaramamış onda moralım cok bozuldu acaba bendede mı aynısı olcak dıye

inş. canım ya hastanede benım gıbı ıgne olan bırı daha vardı bı işe yaramamış onda moralım cok bozuldu acaba bendede mı aynısı olcak dıye

inşallah kavuşursun bu ay bebeğine.bende birazdan doktora gitcem seni bakmak için girmiştim.demek çarşamba günü iğne olcaksın o saman benimde yumurtalarım gelişmemiştir henüz çünkü seninle aynıydık.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

onda olmamış sende de olmayacak diye bi kaide yok ona bakarsan iğneyle hamile kalanlar var biz niye kalmıyoruz herkste farklılık var nasip kısmet işi

senın belkı gelışmıştır canım benım bunyem cok zayıf oldugundan dpktorum iğnenın dozunu azaltmıştı o yuzden carsambaya kaldı sen olursun belkı ama haber ver canım ben hep adetın 12. gunu tahlıl oluyorum o cok ıyı ddı doktor bende annemdeyım evde olmadıgım için bugun hep kalamıcam arada bakarım sıze

onda olmamış sende de olmayacak diye bi kaide yok ona bakarsan iğneyle hamile kalanlar var biz niye kalmıyoruz herkste farklılık var nasip kısmet işi

dogru dıyosun canım annemde aynısını soyledı ama yınede insan etkılenıyo işte doktora gıttıgımde insanlar hamılemısın dıye soruyo hep dıcek bışey bulamadım yıne

tamam canım şimdi ben kaçtım.allaha emanet olun birgün rabbim nasip ederse bizde annelik duygusunu tadcaz.şimdi doktora gidiyorum yarın sizi haberdar ederim.allaha emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…