napalım canımm düşün düşün üzül nereye kadar...vardır elbet herşeyin bi zamanı ben artık herşeyi akışına bıraktım...gerekırse amelıytla tüplerimin durumuna baktırırım napıyım...
heheheh yokk yokk unutmazzlarr kocalarından onlara sıra gelmıyordur...benımkıde halı saha maçında bırazdan damlar laptopu kapar elimden
saolasın kızlar allah razı olsun
allah kimseye beklenmedik bi anda bu acıyı yaşatmasın...
canım şimdı okudum allah nur içinde yatırsın o yattıkca sana ve sevdıklerıne uzun omurler versın rabbım
sağol canım allah razı olsn...
türk kahvesımı yaptın falıma bakarsan gelirimm
evet canım turk kahvesı hıc anlamam ama yınede senın ıcın sallarım bıseycıkler:)
salla kuzucummm bebiş nezaman gelcek çok dha bekletcekmı annesiniiii
günaydın kızlar işyerindeyim yine yoğun bi gun olcak gibi duruyo ama benim canım öyle sıkkınki nedenini bende bilmiyorum hiç birşey yapasım kimseyle konuşasım yoktur bu gün
günaydın canım günler yaklaşıyor belkide ondan bu arada bizim kızlar bugünde yok sanırım ayşegül arkadaşımızda doktora bugün gidecekti inş hayırlı güzel haberlerle döner
geldım ben canım doktor estradıol e2 dıye tahlıl istemıstı yumurtanın gelişmesıyle alakalıymış 269 çıktı sonucum doktor gayet ıyı dedı ama çatlama iğnesı içi,n çarsambaya cagırdı bitmez bu çilemiz bende sıkılmaya basladım
hosgeldin niye oyle gec iğneyi vuruyorki büyümüşmü yumurtaların
iğnenın dozunu duşurmuştu bu ay ondan boyle oldu galıba sormadım boyutlarını canım sıkılmasın dıye çarsamba olcak ıgnen dedı ya
15inde olmuştu daha var canım ya
bugun 12. gundu canım ya 14. gun olcak ıgne gec degıl yanı tam zamanı
slm kızlar ayın 10 nunda iğne oldum adet bekliyorum varmı geriye sayanlar
ALLAH yardımcın olsun canım inşş bebiş haberlerini verirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?