ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ıyı aksamlar kızlar kırk yılda bı esımle evde basbasa kalalım dedık şansımızdan elektırıkler kesıkte her canı sıkılan bıze geldı kahveye sımdı yalnızım esım nobete gıttı hadı gelın kahve ıcelım

günaydın kızlar işyerindeyim yine yoğun bi gun olcak gibi duruyo ama benim canım öyle sıkkınki nedenini bende bilmiyorum hiç birşey yapasım kimseyle konuşasım yoktur bu gün

günaydın kızlar işyerindeyim yine yoğun bi gun olcak gibi duruyo ama benim canım öyle sıkkınki nedenini bende bilmiyorum hiç birşey yapasım kimseyle konuşasım yoktur bu gün

günaydın canım günler yaklaşıyor belkide ondan bu arada bizim kızlar bugünde yok sanırım ayşegül arkadaşımızda doktora bugün gidecekti inş hayırlı güzel haberlerle döner

Son düzenleme:

günaydın canım günler yaklaşıyor belkide ondan bu arada bizim kızlar bugünde yok sanırım ayşegül arkadaşımızda doktora bugün gidecekti inş hayırlı güzel haberlerle döner

geldım ben canım doktor estradıol e2 dıye tahlıl istemıstı yumurtanın gelişmesıyle alakalıymış 269 çıktı sonucum doktor gayet ıyı dedı ama çatlama iğnesı içi,n çarsambaya cagırdı bitmez bu çilemiz bende sıkılmaya basladım

hosgeldin niye oyle gec iğneyi vuruyorki büyümüşmü yumurtaların

yumurtalarında büyüme sorunumu var doktor çarşambayı beklemş tam büyüsün diyemi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…