ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

dogru dıyosun canım annemde aynısını soyledı ama yınede insan etkılenıyo işte doktora gıttıgımde insanlar hamılemısın dıye soruyo hep dıcek bışey bulamadım yıne

benm gibi yap gül ve yok ne morali bozuk bi şekilde cevap verme bence allah bizlerede büyük birgün hamile olursak kim tutar bizi artık yeterki hayırlı eli ayağı düzgün sĞLIKLI OLSUN

tamam canım şimdi ben kaçtım.allaha emanet olun birgün rabbim nasip ederse bizde annelik duygusunu tadcaz.şimdi doktora gidiyorum yarın sizi haberdar ederim.allaha emanet olun.

hayırlı haberlerle dönmen dileğiyle canım allah yrdım etsin hepimize

günaydın canım günler yaklaşıyor belkide ondan bu arada bizim kızlar bugünde yok sanırım ayşegül arkadaşımızda doktora bugün gidecekti inş hayırlı güzel haberlerle döner

belkide kaldı sonuçlar için 12 günüm hadi hayırlısı bakalım yalnızca ben iğneyi olduğumdan beri kasık ağrılarım azaldı ama geçmedi yan etki falanmı yaptı acaba?

benm gibi yap gül ve yok ne morali bozuk bi şekilde cevap verme bence allah bizlerede büyük birgün hamile olursak kim tutar bizi artık yeterki hayırlı eli ayağı düzgün sĞLIKLI OLSUN

tamam canım ben eskıden hıç boyle degıldım yuzumde guller acardı ama artık gulmez oldum saglık olsun canım ya inş. hayırlı saglıklı evlatlarımız olur canım

belkide kaldı sonuçlar için 12 günüm hadi hayırlısı bakalım yalnızca ben iğneyi olduğumdan beri kasık ağrılarım azaldı ama geçmedi yan etki falanmı yaptı acaba?

sana iyi gelmiş galiba benimde üçgün önce göğüs ağrım vardı geçmiş bugün kısa sürdü acaba neden:44: :44:

benımde öle oldu bı keresınde canım malesef adet olmuştum ondan gecmış

zaten bekliyorum ki acaba neden dedim umut fakirin ekmeği belki dedim alt karnımda ağrıyo tek günle hamile kalanlarda var neden olmasın dedim bugün kendi kendimeee

zaten bekliyorum ki acaba neden dedim umut fakirin ekmeği belki dedim alt karnımda ağrıyo tek günle hamile kalanlarda var neden olmasın dedim bugün kendi kendimeee

olmaz mı canım ya bu hayatta hersey mevcut bakarsın hamılesındır boşuna kafana takıp kendını uzuyosundur

birde iki gündür doktorumu rüyamda görüyorum geçen benim için iki küpe siparişi veriyordu bugunde reçeteye adımı yazdı soyadımla birlikte yorumunu bilen varmı

olmaz mı canım ya bu hayatta hersey mevcut bakarsın hamılesındır boşuna kafana takıp kendını uzuyosundur

heran hersey olabilir ooo neler duyduk neler spermlr dört gün boyunca canlı kalabiliyosa yeter bence yumurtalara fazlası zarar

birde iki gündür doktorumu rüyamda görüyorum geçen benim için iki küpe siparişi veriyordu bugunde reçeteye adımı yazdı soyadımla birlikte yorumunu bilen varmı

hiç bilmiyorum kı canım googleden baksana bı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…