ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

birsencim okudum ben allah kabul etsin inşallah...o listedeki üzgün suratlarıda kaldır artık nasıl olsa onlar geçti değilmi banada ara verdi yazarsın canım

hayırlı olsun tatlım ah sorma ya içime sıkıntılar gırıyo ama bı dıyorum hıç bosuna heveslenme yıne gelecek sonrada dıyorum 4 taneydı belkı bırınden bı tutmuştur işte bı umut acaba deyıp duruyorum zaten gelırse ayın 15 mutlaka cunku iğneyı oldugum gunu saymazsam 16.gun gelir kesın gelırsede bana carsamba yol gözukuyo doktora okuyacagın için sagol canım ya inşallah olur artık

Son düzenleme:

valla zor canım ya ben de anlamadım ilki nasıl tutturdum ilk klomende oldu şimdi 4. klomen olmadı rabbim ol demedi diyorum ben aynı ilaç aynı süreç aynı ilişki ama sonuç allahın elinde bizlik bişey yok

çok haklısın canım benim bi akrabam tüp bebekten başka çaresi yokken dr.adet düzenlesn diye doğum kntrol hapı vermş onla o ay hamile kaldı şimdi 2.ye hamile:))))ama benim ilk aşılama malesef negatif bakalım rabbim nezamn güldürür

sa kızlar nasılsınız forumda dolaşırken başlığı gördüm az çok okudum
tabi sayfa çok fazla hepsini okuyamadım Rabbim tez zamanda cümlemize
nasip etsin banada dualarınızda yer verin inşallah güzel haberler alıcağız..

sağol canım allah razı olsun korkmakta haklısın insan artık korkuyo yaa berbat bi durum inş.gelmez

valla zor canım ya ben de anlamadım ilki nasıl tutturdum ilk klomende oldu şimdi 4. klomen olmadı rabbim ol demedi diyorum ben aynı ilaç aynı süreç aynı ilişki ama sonuç allahın elinde bizlik bişey yok

evet canım bende hep diyorum rabbimin ol demesine kalmış inş.acırda bizlere ol der olur hayırlısyla

allah yardım etsn bende aşılama yapacam bu ay dilerim rabbim acır ve olur takdir ilahi işte doğum kont.hapıyla kalmış

hayırlı olsun canım ınsallah en yakın zamanda guzel haberlerı alırsın

kızlar bu aralar hayıt suyu dıye bısey duyuyorum sık sık bı bılgısı olan varmı nedır bu hayıt suyu falan aklıma takıldı faydasını gorenler varmıs

allah yardım etsn bende aşılama yapacam bu ay dilerim rabbim acır ve olur takdir ilahi işte doğum kont.hapıyla kalmış

canım ark.şimdidn hayırlı olsun inş.aşılamada olur bende çok merak ediyorum nasıl oluyo diye sonra tüm detaylarını verirsin bize

kızlar bu aralar hayıt suyu dıye bısey duyuyorum sık sık bı bılgısı olan varmı nedır bu hayıt suyu falan aklıma takıldı faydasını gorenler varmıs

canım bende bir ara prolaktin yüksekliği vardı ozaman dr.bana bitkisel bi ilaç vermişti hayıt tohumluydu o ilaç onun sayesinde düştü ve bidana hiç yükselmedi hayıt tohumu bayanlarda hormanları dengeliyor ben suyunu falan içmedim ama kullananlardan duydum adet düzensizliğinden tut bi çok şeye iyi geliyomuş

canım sagol yardımcı oldugun ıcın bende herhangı bı hormon problemı yok ama adet duzensızlıgım cok var acaba banada bı faydası olurmukı bu arada nerde satılıyo acaba aktarlarda falanmı??

sağol canım allah razı olsun korkmakta haklısın insan artık korkuyo yaa berbat bi durum inş.gelmez

inşallah canım ya mutfakta dolaptan bışey alcaktım sandalyeye cıktınm gerı inerken hızlı ındım daldırdım daha doğrusu karmıma bı acayıp bı agrı gırdı hemen gectı noldugunu anlayamadımm canım ya:44:

amin inşallah canım ya okumak istersen sende katıl her hafta bır arkadasımıza okuyoruz

heyy beybile nassınızz....bbbz çok merak ediyom seni inşllh çook güzel olurrr...

duayı bu hafta aksattım ama bugun okuyacağımD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…