kızlar mrb..an itibariyle aşılamam bitip eve gelmiş bulunmaktayım..size aşılamadan bahsediyim..korkmanızı gerektiren bişey yok ben yaptırdıysam herkes yaptırır,inanın bnabenim rahim ağzımı pensle tutup çektiği için biraz canım yandı,bi de spermleri basınçla ittiği için,kasıklarınız patlıcak gbi oluo : ) ama lütfen korkmayn..işlem bittiği andan itibaren hç ağrınız kalmıo w
amin inşallah canım ya okumak istersen sende katıl her hafta bır arkadasımıza okuyoruz
kızlar mrb..an itibariyle aşılamam bitip eve gelmiş bulunmaktayım..size aşılamadan bahsediyim..korkmanızı gerektiren bişey yok ben yaptırdıysam herkes yaptırır,inanın bnabenim rahim ağzımı pensle tutup çektiği için biraz canım yandı,bi de spermleri basınçla ittiği için,kasıklarınız patlıcak gbi oluo : ) ama lütfen korkmayn..işlem bittiği andan itibaren hç ağrınız kalmıo w
kızlar sat 18 iğne vurulma tarihim 30 aralık pazar günü kan testi yaptırıyımmı dedim dokturumu arayıp sordum yaptırabilirsin dedi demesine de aklıma takıldı yazılan yorumlarda ovitella kullananlar da negatif olasa bile pozitif cıkıyormuş simdi test için erken mi sizce ne diyorsunuz ?
olur katılayım nasıl olucak şuanda hastayım bittikten sonra okurum
buarada bende bu ay kist oluşmuş daha önce kisti olup tedavi olan varmı?
canm iğneden tam 36 saat snra aşılama yapıldı..bence yumurtam dün gece çatladı nasıl anladın dersenz,dün yoğun akıntıyla birlikte hafif kan vardı..ilk çatlatma iğnemde de olmuştu,doktor bugün yarın ilişki önerdi,ee artık tutsun lütfenpelin arkadaşm evet ilk denememdi inş.tutar
hastalıgın bıtınce baslayabılırsın tabloda okunacak dualar yazıyo her hafta bı arkadasımız için okuyup cuma bagısını yapıyoruz
sorablrsn tbi canmben tlf.dan grdgm ıçn braz geç yazıyorum kusura bkmayn..
cevapların içiin sagol canım ya
ö.değil canm,yardımcı olabldysem ne mutlu
hoşgeldın canım biz iyiyiz sen nasılsın
olur katılayım nasıl olucak şuanda hastayım bittikten sonra okurum
buarada bende bu ay kist oluşmuş daha önce kisti olup tedavi olan varmı?
iyiyim yumurtsız yumurtasız dolanıyorum
hadi bakalım hayırlı olsun cnımmmmmmm
yumurta çatlamamasından dolayı mı olmuş canm
merhaba kızlarr nasılsınız bakalım bugün...
duada yarın öğlen son gün okuyanlar haber versin ekliyim listeye...bu arada diğer listemızdede bat sat tarıhlerınızı verırsenız guncellerim şekerler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?