iyiyim yumurtsız yumurtasız dolanıyorum
hadi bakalım hayırlı olsun cnımmmmmmm
yumurta çatlamamasından dolayı mı olmuş canm
kızlar mrb..an itibariyle aşılamam bitip eve gelmiş bulunmaktayım..size aşılamadan bahsediyim..korkmanızı gerektiren bişey yok ben yaptırdıysam herkes yaptırır,inanın bnabenim rahim ağzımı pensle tutup çektiği için biraz canım yandı,bi de spermleri basınçla ittiği için,kasıklarınız patlıcak gbi oluo : ) ama lütfen korkmayn..işlem bittiği andan itibaren hç ağrınız kalmıo w
olur katılayım nasıl olucak şuanda hastayım bittikten sonra okurum
buarada bende bu ay kist oluşmuş daha önce kisti olup tedavi olan varmı?
neden canm tedavıne ara mı vermıştın
hoşgeldın canım bız iyiyiz sen nasılsın
iyiyim bende canım soğuklarla uğraşıyoruz işte..
selam kızlar hepinz iyisinz inş.mervecim aşılaman hayırlı olur inş.artık korksakta başa gelen çekilr bende c.tesi yapacam kızlar gece 12de ovitrelleyi yapmam gerek dr.sordum kendim yapabilirmiyim diye evet yumurta geliştirici iğne gibiymş dedi sizce kendimmi yapayım
selam kızlar hepinz iyisinz inş.mervecim aşılaman hayırlı olur inş.artık korksakta başa gelen çekilr bende c.tesi yapacam kızlar gece 12de ovitrelleyi yapmam gerek dr.sordum kendim yapabilirmiyim diye evet yumurta geliştirici iğne gibiymş dedi sizce kendimmi yapayım
evet canım kendın yapabılırsın ıgnenın acısını hıc hıssetmıyosun bıle kıl gıbı ıncecık bı ıgne ama yaparken dıkkat et ılac fıskırmasın.ben bırazını dısarı fıskırtmısıtım yanlıslıkla 1 damlası bıle onemlıymıs
canım ağzını açtığım gibi yapayım demi kızzz yaa nasıl ya benimde kaçsa damlası nasl dikkat edebilrim
canım ucu küçük insülin iğnesi gibi bi iğne bence kendin yapabılırsın tabi cesaretin varsa göbeginden yapabılırsın..bende olsam bende kendım yapardım..ama yakında hastahane varsa ordada yaptırabılırsın...
evet tabı agzını actıgı gıbı hemen yapıcan ama ıcındekı havayı aldırman lazım once ben havasını cıkarırken kacırdım bıraz serttı benım ıgne bı anda kayıverdııstersen ısını saglama al hastaneye yaptır onun dısında hıcbı zorlugu yok sadece dedıgım gıbı kacırmamaya dıkkat et
korkutma beni kız kaçsa kötü olur üzülür insan zaten iğneyi yaptığında havasına ne gerek var ağzı kapalıysa ucuna vurur havasını alırım
kız öyleyse bende yaparım ya karnım mosmor olmuş evde yaptığım o iğneler yüzünden
valla doktor bana ole gostermıstı ıcındekı havasını alman lazım dıye ılk ıgneyı vurdugunda hazır ıgne zaten ama ıcınde yınede bıraz bosluk oluyo ya zaten normal kalcadan ıgne yaptırıkende hemsıreler havasını aldırıyolar ya enjektorun aynı sey yanı
canım yakında hastahane varsa orda yaptır işini sağlama al istersen ama kolay oldugunu herkesın yapabılecegını soylemişti doktor bence becerebilirsin canım..
kız yaparım hava mava olayı kafamı karıştrdı vala
kızlar yaaa açan cevap yazsın yoksa nolacakları siz düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?