kızlaer merhaba ben doktora gıttım dun. baslıgımdan tanıyanlar vardır zaten dıyordum doktora gıdecegım tutmus mu dıye demıstım. neyse dun gıttım doktor kan testı yapacaz dedı ovıtrelleden sonra 11. gunumdu. kan verdım ben sonucu merakla bekledım. alttan muayeneye gerek yok catlamıstır o kan sonucunda progesteron duzeyıne bakmamız lazım dedı. neyse bugun heyecanla aradım ve daha bellı degıl bıraz daha beklememeız lazım tam bellı degıl dedı kan duzeyı bu ne demek? 10 gun ıcınde hastalanmazsan hamılesındır dedı. sımdı 10 gun daha nasıl bekleyecegım yaa bu arada progestan dıye ılac alıyorum her gun 1 tane. dun sordugumda devam et ıcmeye dedı. benım anlamadıgım bu ılacı 10 gun ıcıp bırakıp hastalanmak ıcındı. neden halla kullandırıyor anlamadım lutfen yardm kızlar. bır de SAT 17 aralık. ben ıdrar testı alsam cıkar mı nolur bır sey soyleyın bu arada adetlerım duzensız. ben adet olmak ıcın normal BAt 17 ocak mı bekleyım?????
kız ben çalışmıyom derslerimle çocuğum doğru ama suç bende çok giremiyorum kendimi tanıtamıyorum canım yarın aşılaman var hadi hayırlısı bu akşam senin için birde yasin okuycam inşallah rabbim nasip etsin hayırlısını versin hakkında bebek hayırlı değilse de hayırlı edip en kısa zamande versin inşallah sizi seviyorum kız gerçekten görmeden tanımadan ihmal edermiyim hep aklımdasınız ama dersler zorluyo biraz
birsencim allah dualarını kabul etsin inşallah
burcuummm nasıl gidiyo canım bebişimiz üzüyomu seni üzse neolcak sanki üzsün biz nekadar arıyoruz demi canım ağzına sağlık birsenin bağışlama duasını yaptın allah kabul etsin bende senin yapmanı istiyorum demiştim ama bir cevap yazmadın görmedin heralde bu hafta bende sıra duasını senden istiyorum inşallah
hoşgeldin canım nasılsın..sen ne dersi çalışıyorsun açık ögretımden falanmı okuyorsun canım..allah razı olsun hepinizden kızlar sıra hatıcecım sende inşallah dualarımızı duyar mevlam...bugün adetten sonra 18. günüm hesaplamıycam demiştim ama hesapladım yinee ve az önce lavaboya gıttım ve koyu kıvamlı akıntı hissettim hazır bu kadar dualarda edilmişken bu geceyıde degerlendırıyım dıyrm..rabbimmm çabalarımızı karşılıksız bırakmaz inşallah...
canım aöf adalet okuyorum ben biraz geç akıllananlardanım ama türban sorunu olduğu için olmamıştı hep içimde kaldı türban sınavlarda serbest olunca girdim bende işte değerlendir canım bizde bu ay ilaç yok doktor bi dolu bi boş demişti bize her zaman uygulamak lazım bu sistemi
zeynebim yasinini okudum canım hadi hayırlısı inşallah bu ayda müjdeli haberi sen verirsin
canım aöf adalet okuyorum ben biraz geç akıllananlardanım ama türban sorunu olduğu için olmamıştı hep içimde kaldı türban sınavlarda serbest olunca girdim bende işte değerlendir canım bizde bu ay ilaç yok doktor bi dolu bi boş demişti bize her zaman uygulamak lazım bu sistemi
Ya benim polikistikover yuzunden olmuyo bakalim ilk tedavimiz bu nasil olcakcanım bence tahlil için erkendi bu güne kadar tanıdgm en heyecanlı arkadaşsın dilerim rabbim bu heyecanını çok görmez ve yeni başlık açarsın hamileyim diye
negatf düşünme inş.olur senin niye olmuyodu
kız ben çalışmıyom derslerimle çocuğum doğru ama suç bende çok giremiyorum kendimi tanıtamıyorum canım yarın aşılaman var hadi hayırlısı bu akşam senin için birde yasin okuycam inşallah rabbim nasip etsin hayırlısını versin hakkında bebek hayırlı değilse de hayırlı edip en kısa zamande versin inşallah sizi seviyorum kız gerçekten görmeden tanımadan ihmal edermiyim hep aklımdasınız ama dersler zorluyo biraz
birsencim allah dualarını kabul etsin inşallah
burcuummm nasıl gidiyo canım bebişimiz üzüyomu seni üzse neolcak sanki üzsün biz nekadar arıyoruz demi canım ağzına sağlık birsenin bağışlama duasını yaptın allah kabul etsin bende senin yapmanı istiyorum demiştim ama bir cevap yazmadın görmedin heralde bu hafta bende sıra duasını senden istiyorum inşallah
zeynebim yasinini okudum canım hadi hayırlısı inşallah bu ayda müjdeli haberi sen verirsin
zeynoşş heycandan bayıldımı ne etti gözükmüyor pek
Ya benim polikistikover yuzunden olmuyo bakalim ilk tedavimiz bu nasil olcak
kızlar ovıtrellenın 11. gunu bugun ıdrar testı yaptım negatıfffff((( bugun doktorda kanda baktı daha bellı deıl dedı (((( 10 gun sonra gene bakacakmıssss be ne yapsam saglık ocagına gıdıp baktırsm mı 10 gun nasıl beklıcem
pco varsa canım yumurtalar tembelleşiyyyy kilon varmı varsa ver bak bakalım hamiş kalıyomusun kalmıyomusn
pekı cnm 3 gun daha neden bekleyım ki yanı 14. gun dımı??? aacab doktor benden neden kan testı ıstedı ve sonucu goremedı acaba ya nolur bır sey yazn bu arada SAT 17 aralık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?