ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

benimde annem gelicek napıcam bilemiyorum sen klomene başlama bari onların yanında nasıl gidip geliceksin kontrole biliyorlarmı doktora gittiğini

ben kendi annemlerden çoook utanıyorum ama kaynanamdan utanmıyorum valla hiç kasamıycam
kızzzz canımsın yaaaa allah razı olsun sanada çifter çifter versin inşallah kişi kendisi için istediklerini mümin kardeşi içinde istemezse gerçek mümin sayılmazmış

ben geldım kızlar duaları okudum hayırluı cumalar allah kabul etsın hatıcecım

inşallah canım ya hap kullandıgım halde belkıde imkansız bunu bıldıgım halde belkı bu ay olur umuduyla beklıyorum ya

iki üç sayfa sonrasına bak bende yazmışım doğum kontrol hapı kullansa bile insan olabilirmi gözüyle baktığını hep bi umut işte

kıslar aşılama için bende başladım bakalım bbbz inşallah sonucun pozitif olurda baanada umut olursun.bugün yumurta geliştirici iğnelerin 3.sünü vurulcam 3 gün sonra kontrol bakalım 15-16.gün ancak gelişir benim yumurtalar sonrada bir aksilik olmazsa allah nasip ederse aşılamam olcak.bbz bir belirtin varmı canım sonuca 1 hafta falan kaldı sanırım.hakkında hayırlısı olsun inşallah.

canım bende aşılamanın 3.günü karın ağrısı oldu sonra geçen çarsambada oldu bu arada aşılamadan beri hep sağ sol kasıklarım ağrıdı batmalar oldu tamamdr dedim tuttu kızlar duymasında kızıyolar ama dünden beri sol göğsüm acımaya başladı anlayacağın olmadı inş.seninki pozitifle biter hangi iğneyi verdi dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…