benimde annem gelicek napıcam bilemiyorum sen klomene başlama bari onların yanında nasıl gidip geliceksin kontrole biliyorlarmı doktora gittiğini
ben kendi annemlerden çoook utanıyorum ama kaynanamdan utanmıyorum valla hiç kasamıycameee nasıl olacak kız ilişki sıkıntısı çekeceksen eğer boşuna klomen kullanma sonra deme günleri kaçırdım diye okadr da kalabalkmı gelecekler
günleri kaçırmam kendi evimde onlardanmı utancam onlar utansın ama doktora gittiğimi bilmiyolar kaynanam gıcık biraz şimdi ikide birde sorar gittikten sonra benimde canım sıkılır bende başlamayım diyorum biryandanda onlar için bir ay daha mı erteleyim allahtan ben napıyım onlar kınarsa günahı onlara
haklısın vala kimsenin kimseye hakkı geçmesin anlamyrum isim yazdırııyolar sonrada okumuyolr bu arada çok kibarsın canım dua bu olmazsa liste bittikten sonra biz bi daha liste yapar okuruz birbirimiz için oysaki dualar manevi huzurdr
bencede canım sadece gerçekten okumak isteyenleri yazarız önümüze geleni değil
hacı annen biliyosa anlar halden kız ne kadarda utansakta onlr bilmemezlkten gelir mecburuz
kızzzz canımsın yaaaa allah razı olsun sanada çifter çifter versin inşallah kişi kendisi için istediklerini mümin kardeşi içinde istemezse gerçek mümin sayılmazmışherkese hayırlı cumalar haticem allah kabul etsin dualarımızı rabbim ikinci bi çocuk,yavruna kardeş sansı duaların hatırına nasip etsin hayırlısıyla hayırlı güzel haberler topiğimizde eksik olmasın duaların hatırına inş. bu sefer birde şımarıkta bi kızın olsun 2 yaşından sonra oje ruj çantasında dolsun inş.ders çalışmayada zamanın olmasın inş.. amiiiinnnnn
kızlar duaları okudum bağışladım Allah kabul etsin inşallah.
ben geldım kızlar duaları okudum hayırluı cumalar allah kabul etsın hatıcecım
hoşbuldum canım amın inşallah nasılsın
iyiyim çok şükür canım ya nasıll olsun
bu ay moladasın kafan daha rahat dimi keşke insan tedavilerdede rahat olabilse
acıkcası hiçte rahat degıl canım ya şimdide gitti bir ayım dıye kendımı yıyıp bıtırıyorum
bilmiyorum canım ya doktorum bır ay daha deneyelım dıyo ya bakalım nolcak
yok canım yumurtam catlamadıı ya oay boşa gitti ki 3u denemeydı oda olmadı ondan öle dıyo
evet canım bu seferde dene ayy bu son olur inş.
inşallah canım ya hap kullandıgım halde belkıde imkansız bunu bıldıgım halde belkı bu ay olur umuduyla beklıyorum ya
okumuştum canım ya umut işte ya
kıslar aşılama için bende başladım bakalım bbbz inşallah sonucun pozitif olurda baanada umut olursun.bugün yumurta geliştirici iğnelerin 3.sünü vurulcam 3 gün sonra kontrol bakalım 15-16.gün ancak gelişir benim yumurtalar sonrada bir aksilik olmazsa allah nasip ederse aşılamam olcak.bbz bir belirtin varmı canım sonuca 1 hafta falan kaldı sanırım.hakkında hayırlısı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?