bilmiyosa tedavi olduğunu hiç deme ama bir ayında boş geçecek allah hayırlısı neyse onu versin tedavi olduğunu biliyormu
bilmiyor zaten 3 ay oldu başlayalı söylemeyelim demiştim eşime bide ben adet olmuyorum öbür ay tekrar adet olmak için doktora gitmem gerekecek ilk önce
aman kullan gitsin mecbur şöyle dersin adet olmuyorum ondan dr.gidiyorum diye allah affetsin bizleri ne yapalım bu konuda illa yalan konuşuyrz
bende ilk defa gidiyormuş gibi siz burdayken bi gidiyim falan deyim diyorum valla beni zora bişeyde derse kendi günahı napıyım yaa
merhaba kızlar bugün kimse yok burda.bugün iğne yapalı 10.gün ne regl belirtileri var nede hamilelik.benim normalde hep regl olmama bir hafta 10gün kala göğüslerim şişer inanılmaz ağrır şuanda hiçbişey yok ilaçların etkisimi acaba.sadece arada kasıklarımda sancı oluyor.çok fena da grip olmuş durumdayım oyüzden bu aydan hiç umudum yok.hamile değilsemde adetim gecikmez inşallah.
zeynep sana cvp yazamamştm cnm,adet belirtisi yok bende,dün akşamdan beri midem bulanıoama aşılama tutmadı biliyorum bugün 9.günüm..sona doğru yaklaşıyorum hayırlısını diliyorum ALLAHTAN..
​merhabalar kızlarr bugün değil bi kaç gündür sitede pek kimsecikler yok...
zeynep sana cvp yazamamştm cnm,adet belirtisi yok bende,dün akşamdan beri midem bulanıoama aşılama tutmadı biliyorum bugün 9.günüm..sona doğru yaklaşıyorum hayırlısını diliyorum ALLAHTAN..
canım bu sefer stres yapma daha sakin ol hepimiz senin gibiyiz ama sen daha çok heyecan yapıyosun inş.bu sefer tuturursunbirsen tabloda benım BATı 17 şubat yazmıssın. 17 ocak olacak. ama ben bugun 19 ocakta hasta oldum bile. ilk deneme başarısız yazabılırsın canım
hu huu kızlar nerdesınız
canım bu sefer stres yapma daha sakin ol hepimiz senin gibiyiz ama sen daha çok heyecan yapıyosun inş.bu sefer tuturursun
selam canım ben geldim nasılsaaan
iyiyim canım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?