- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
dualarda da eksilmelir görüyorum neden istek yok arkadaşlar birde böyle hak geçiyor bu hafta bana böle denk geldi neyse allah okuyandan da okumayandan da razı olsun zaten zeyneple birsenede okudum diğer okuyanlarada okurum muhakkak ama okumayan arkadaşlarıma bende hakkımın geçmesine ve onları vebale sokmak istemem yaniiiii okumayana okumamın kibarcasıydı
canım bende aşılamanın 3.günü karın ağrısı oldu sonra geçen çarsambada oldu bu arada aşılamadan beri hep sağ sol kasıklarım ağrıdı batmalar oldu tamamdr dedim tuttu kızlar duymasında kızıyolar ama dünden beri sol göğsüm acımaya başladı anlayacağın olmadı inş.seninki pozitifle biter hangi iğneyi verdi dr.
birsen ben herkese okumuştum hatırlarsan yazdıklarımı ama beni atlayıp burcuya okumayı planlamışsınız. bu şekilde artık bende istemem okuduklarımıda allah kabul etsin canı gönülden..iyi akşamlar herkese
Zopalarimda abayim ben abaevet canım haklısın vala sen süperdin hiç olumsz birsey çıkmazdı ağzından sesini duydumm aaaa bi dövmediğin kaldı ayol
haklısın canım bende aynı şekilde kimsenin kimseye hakkının geçmesini istemem...o yüzden dualara katılmayanalrı listeden çıkarıcam kızlr..sizde onaylarsanız..çıkardıklarımda darılmasın lütfen burda hiç birimiz birbirimizi tanımıyoruz ve kımsenın gönlünün geçmesini istemem..o yüzden benım fıkrımce bu hafta burcuya dua edelım hayırlı bı evlat olması sağlıklı hamılelık geçirmesi ve kolay dogum yapması için onaylyanlar yazsın lısteyı duzenlıyım..
arkadaslar neden degerım 1 gıbı az degıl de 2.39 gıbı bı rAKAM cıktı? acaba progestan ıctıgımden mı? iliskiden berı 17 gundur ıcıyorum
tamam da acaba bu progestanı bırakmak mı gereklıydı 10 gun kullanılıp bırakılıyor ya. bana doktor bır sey demedı ben de 17 gundur ılıskıden berı ıcıyorum bugun ovıtrellenın 18. gunu ve hala adet olmadım hamıle de degılım. neyım acaba anlamadım acaba ne oldu sence?
Zopalarimda abayim ben aba
Canim bugun okudum bagisladim ama benimkinin acelesi yok en son ben olabilirin yada olmayabilirim siz bilirsiniz ama matarani olsun bu hafta sonucta kim okusa kendine ayirimcilik olmasin okumayanlarada okusaniz onun hurmetine belki nasip okur rabbim sizlerede verir oyle dusunmeyin duada hak hukuk aranmaz ...
benim için sorun olmaz tatlım ben zaten dua ederken hepinize edıyorum..ben mataranıyı geçen haftada okumadı dıye hatırlıyorum ve buaralar gırmıyor pek dua bölümünde olmak ıstemıyor dıye düşündüm...hatıce arkadasımızda baana okuyanlar az deyıp gönül koyunca o şekilde bi fikir sundum...tamam listemize devam edıyoruz
​hee göğsün acıdı dıye olmadımı yanı gulduruosun benı..kız bız kıme konuşuyoruz ben çok inanıyorum senın hamıle olduguna inş. da öyle olur..onu bunu boşverde sen şu senınkılerı gördünmü rüyanda bakıyım..
​hee göğsün acıdı dıye olmadımı yanı gulduruosun benı..kız bız kıme konuşuyoruz ben çok inanıyorum senın hamıle olduguna inş. da öyle olur..onu bunu boşverde sen şu senınkılerı gördünmü rüyanda bakıyım..
hak geçmesine bende katılıyorum isim yazdırıp dua etmek isteyip sonrada hiç uğramayanlar var mesela kim hafta okuyamayacaksa haber versin veya eksğii varsa önceden desin biz tamamlayalım
haklısın canım bende aynı şekilde kimsenin kimseye hakkının geçmesini istemem...o yüzden dualara katılmayanalrı listeden çıkarıcam kızlr..sizde onaylarsanız..çıkardıklarımda darılmasın lütfen burda hiç birimiz birbirimizi tanımıyoruz ve kımsenın gönlünün geçmesini istemem..o yüzden benım fıkrımce bu hafta burcuya dua edelım hayırlı bı evlat olması sağlıklı hamılelık geçirmesi ve kolay dogum yapması için onaylyanlar yazsın lısteyı duzenlıyım..
birsen ben herkese okumuştum hatırlarsan yazdıklarımı ama beni atlayıp burcuya okumayı planlamışsınız. bu şekilde artık bende istemem okuduklarımıda allah kabul etsin canı gönülden..iyi akşamlar herkese
allah razı olsun canımben geldım kızlar duaları okudum hayırluı cumalar allah kabul etsın hatıcecım
Zopalarimda abayim ben aba
Canim bugun okudum bagisladim ama benimkinin acelesi yok en son ben olabilirin yada olmayabilirim siz bilirsiniz ama matarani olsun bu hafta sonucta kim okusa kendine ayirimcilik olmasin okumayanlarada okusaniz onun hurmetine belki nasip okur rabbim sizlerede verir oyle dusunmeyin duada hak hukuk aranmaz ...
sizin korkunuzdan birsey diyemiyorum yahu hemencecik yakalaniyimm bu ay ilk kez birini gördüm normalde ikisini aynı gece görürdüm hani 55 yaşındaki kadın oturuyorduk ikimiz bi poşet dolusu kurutulmuş bitki çıkardı al ye bunları diyodu yedim biraz içimdende diyordum bu kadının çocukları artık olmazki bu niye yiyor diye çocuğum olsun diye veriyordu bitkiyi allah hayır etsin evlendiğimden beri ilk kez ikisinden birini gördüm inş.görmem artık
allah razı olsun canım
evet canım haklısın bağışlaman için allah razı olsun allah seninde yavrunu hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş bide ben bana az okunduğu için sitem etmedim dualara kimse katılmadığı için sitem ettim ama bana okumayana bende okumuycam dedim ama beni utandırdın vermeyene vermek herzaman iyidir sağol arkadaşım sırayla gidelim ben yine herkese okuycak inş
canım senin bu rüyaların nasıl bişe yaaaa evleniceğin eşini görüyon çocuğunun olmuycağını görüyon buna heralde kalp gözü açıklığımı deniyor rüyan hayra çıkar inşallah
hatice kızzz yemin ederim evlenmeden iki yıl önce faln kocamın isminide biliyordum bak allah şahit ve çıktı yengelerim arkadaşlarım dalga bile geçiyodu ben yok bu isimle evlenmezsemde talip çıkacak diyodum oldu şükür
burcucum canım hoş geldin tekrar teşekkürler bağışlaman için
kızlar bide klomeni kullanıp kullanmama konusunda karasızım yaaa bir diyorum kaynamda sorarsa sorsun bir ay onun yüzünden ertelemeyim birde benim evliliğim 4. senesinde çocuğuma hamile kaldım ona rağmen bana 10 sene çocuğun olmadı bişey sahibi olamadınız dediği aklıma geliyo erteleyim diyorum napıyımmmm akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?