kıslar günaydın.dün doktora gitmiştim 2 tane solda 19mm lik yumurtam gelişmiş doktor onlara 10000 lik çatlatma iğnesi yaptı kalçadan.bugün içinde ilişkiler başlasın dedi.sağdada yumurtam varmış ama onlar 15 mm likmiş onlar bize yetişemez dedi.sizin kaç yumurtanız varken iğne vuruldunuz kıslar?hakkımızda hayırlısı inşallah.
günaydın canım ilk iğne yaptığımda dört tane yumurtam vardı biri 22mm diğerleri 24mmidi ikinci iğnemde de üç yumurta biri 22mm digerleri 23mm idi bu son yaptığım iğnemde tek yumurta 25mm çatladıkları halde birşey olmadıııhamile kalamadım moral bozan insanı yıpratan koşusturma
canım ya çok bilmişlik yapmak istemem ama yumurtalar çok büyükken iğne olmuşsun sanki.yani benim araştırdığım ve doktorlardan duyduğum 18 ile 20 arası iğne vuruluyor iğneden sonrada çünkü 2 mm falan büyüyor ve istenilen büyüklükte çatlama gerçekleşmiş oluyor.mesela benim yumurtalarım kendiliğinden 25-26 mm de çatlıyor ama doktor bu ölçüden bebek olması zor o yüzden sana 18-20 arası iğne vurcaz dedi.peki canım eşinde sorun yok dimi?hayırlısı ile inşallah bebeğin olacak.peki şimdi sen hasta oldunmuki?belki hamilesindir.
canım ya çok bilmişlik yapmak istemem ama yumurtalar çok büyükken iğne olmuşsun sanki.yani benim araştırdığım ve doktorlardan duyduğum 18 ile 20 arası iğne vuruluyor iğneden sonrada çünkü 2 mm falan büyüyor ve istenilen büyüklükte çatlama gerçekleşmiş oluyor.mesela benim yumurtalarım kendiliğinden 25-26 mm de çatlıyor ama doktor bu ölçüden bebek olması zor o yüzden sana 18-20 arası iğne vurcaz dedi.peki canım eşinde sorun yok dimi?hayırlısı ile inşallah bebeğin olacak.peki şimdi sen hasta oldunmuki?belki hamilesindir.
adatine kaç gün var canım?inşallah tutunmuştur.hayırlısı ile bizde bebeklerimize kavuşuruz.
bu arada eşimde sorun yok sorun bende hasta olmadım daha var günüme hamile değilim keşke olsaydım ağzından bal damlıyor valaa:ama hayır
canım bizler çok kafamıza takıyoruz stres yapıyoruz hele ben heran her saniye aklımda atamıyorumki bi türlü ben biliyorum bunu yapmadığım sürece olmaz dr.demişti zaten 1 günlük birliktelikle bile hamiş kalan var stres tedavi sürecini uzatır olcağı varsa olmaz demişti inş.olur içim dışım ilaç ve bitki oldu valla her ay ağlayarak şiş gözlerle gezmekten yoruldumartık takmamaya çalışıcam benim sınavımda böyleymiş takdiri ilahi kısmette varsa zaten her şekilde olur dimiiiiii
Canlarım rahat olalım öyle yada böyle hayırlısıyla bu ay yada olmadı önümüzdeki ay bizde hamile kalcak.rabbim vermiceği şeyin hayalini kurdurmazmış inşallah bizimde hayallerimiz gerçek olacak.
bir sağlıkcı olarak öyle bşey olmycağnı düşùnüyorm kzlar,bna inanın ; )
hiç duymadım yapıpta doğruluyan varmı bu arada çok ilginç vala
ınsallah kuzuuummm ama gun gectıkce benım umutlarım azalıyo içimdekı hıs benım bu ay da boş gececek dıyo nıye bılmem kendı adıma hıc umut ışıgı yok ıcımde
Ya kımse yoktur kendı kendıme yorum yapıyom gece gece ama olsun kızlar sız yanımdasınız bunu bılyorum sevıyorum sızlerı can canlaaaaaarrrrrrrrr kader arkadaşlarım benım allah hepımızın yuzunu guldursun inş.hepımız bı gun anneee olcaz inş.nıhat hocadan duymustum ne zamandır simdi aklıma geldı cocuk sahıbı olmak ısteyenler meryem suresını okusun yada okuttursun dıye ben baslıycam faydası olur zararı olmaz dıye dusunuyorum dua nasıl olsa bu olana kadar kısmetse her gece okuycam hepımızın nıyetıne canlarım allah gonlumuzden gecenı hakkımızda hayırlı eylesın hakkımızda hayırlı olanıda gonlumuze razı eylesın amiiinnnn
Canlarım rahat olalım öyle yada böyle hayırlısıyla bu ay yada olmadı önümüzdeki ay bizde hamile kalcak.rabbim vermiceği şeyin hayalini kurdurmazmış inşallah bizimde hayallerimiz gerçek olacak.
bu gidişle bebekten once heyheler gelecek gibi hatta yolda gelmişler gibi:) :) :) :) :)
kızlar göbeğim ağrıyor yaa sizdede adet yaklaşınca oluyomu:44:
göbeğin nsl agrıyor kızz :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?