ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

günaydın canım ilk iğne yaptığımda dört tane yumurtam vardı biri 22mm diğerleri 24mmidi ikinci iğnemde de üç yumurta biri 22mm digerleri 23mm idi bu son yaptığım iğnemde tek yumurta 25mm çatladıkları halde birşey olmadıııhamile kalamadım moral bozan insanı yıpratan koşusturma

çatladıkları halde bende olmuyo nasip işte artık ilaçlara karşıda bağışıklık kazandım önceleri üç dört yumurtam oluşurken artık bir tane düştü diger 18mmlik yumurtalarımıda saymıyoduk doktorumla buğünde çarşambayı sayasak iğnemin tamm 14.günü oluyor adetime dört gün kaldı keşke mucize olsaydı birden çok htiyacım var bebekte çok uğraştırmasa oda bizim gibi istekli olsada gelse rabbimde verse

canım ya çok bilmişlik yapmak istemem ama yumurtalar çok büyükken iğne olmuşsun sanki.yani benim araştırdığım ve doktorlardan duyduğum 18 ile 20 arası iğne vuruluyor iğneden sonrada çünkü 2 mm falan büyüyor ve istenilen büyüklükte çatlama gerçekleşmiş oluyor.mesela benim yumurtalarım kendiliğinden 25-26 mm de çatlıyor ama doktor bu ölçüden bebek olması zor o yüzden sana 18-20 arası iğne vurcaz dedi.peki canım eşinde sorun yok dimi?hayırlısı ile inşallah bebeğin olacak.peki şimdi sen hasta oldunmuki?belki hamilesindir.

haklısın ama benimkiler büyüdüklerinde çatlamak üzereler zaten bu son yaptığımda dr.çatladı çatlayacak demişti iğne vurmayalım öyleyse demiştim yinede vuralım demişti hem bu ay ilişki günlerini kaçırmamış olsaydım kesn oldu derdim şaka gibi ama tek birgn ilişki oldu onun sonrasında dört beşgün sonra musait olabildk misafrler gece 2ye kadar uyumazdı eşimde çalıştıgı için uyandrmazdım günlr kaçtktan sonrada boşa kürek sallamayalım dedim

bu arada eşimde sorun yok sorun bende hasta olmadım daha var günüme hamile değilim keşke olsaydım ağzından bal damlıyor valaa:ama hayır

adatine kaç gün var canım?inşallah tutunmuştur.hayırlısı ile bizde bebeklerimize kavuşuruz.

daha 11 gün var canım benim için büyük gün 8 aralık tabiki ozamana kadar kırmızı kart görmessem ben kendim hariç herkezden umutluyum bi kendimden umutsuzum

bu arada eşimde sorun yok sorun bende hasta olmadım daha var günüme hamile değilim keşke olsaydım ağzından bal damlıyor valaa:ama hayır

canım bizler çok kafamıza takıyoruz stres yapıyoruz hele ben heran her saniye aklımda atamıyorumki bi türlü ben biliyorum bunu yapmadığım sürece olmaz dr.demişti zaten 1 günlük birliktelikle bile hamiş kalan var stres tedavi sürecini uzatır olcağı varsa olmaz demişti inş.olur içim dışım ilaç ve bitki oldu valla her ay ağlayarak şiş gözlerle gezmekten yoruldum artık takmamaya çalışıcam benim sınavımda böyleymiş takdiri ilahi kısmette varsa zaten her şekilde olur dimiiiiii

öyle çok takmıyorum son günlere gelince geliyor aklıma aklıma getirmek istemiyorum sanki biri aklıma girip zorla hatırlatıyor beynime titreşim gidiyor zeynep zeynep zeynep hamilesin bak belirtin var diye bende tamam zaten bahanede hazır belirti arıyrum kendimde tabii buluyorumda ben aslında kendimce hamileydim hep yaradan laik görmedi bekle zamanın var dedi belkide, versede bizlre bebek güldürse ağlayan yüzümüzü rabbim bizlere de ol de olsun ne olur allahım bizlerede acııı

Canlarım rahat olalım öyle yada böyle hayırlısıyla bu ay yada olmadı önümüzdeki ay bizde hamile kalcak.rabbim vermiceği şeyin hayalini kurdurmazmış inşallah bizimde hayallerimiz gerçek olacak.

Canlarım rahat olalım öyle yada böyle hayırlısıyla bu ay yada olmadı önümüzdeki ay bizde hamile kalcak.rabbim vermiceği şeyin hayalini kurdurmazmış inşallah bizimde hayallerimiz gerçek olacak.

inş.birgün mutlaka gelecek bizlere ya bebek yada heyheyler

bir sağlıkcı olarak öyle bşey olmycağnı düşùnüyorm kzlar,bna inanın ; )

canm diğer konularda uygulayıp hamıle oldugunu anlayan arkadaşlarım var...hatta eski zamanlarda ebelerde bu yöntemle anlıyormuş...

hiç duymadım yapıpta doğruluyan varmı bu arada çok ilginç vala

evet canım 2-3 kişiyi okudum yapıpta hamıle oldugunu anlayan bilmiyorum ne kadar doğruluk payı var akşam bende bı denıyım dedım sert geldi bana zaten adetımde bugun yarın gelmesı lazım...

ınsallah kuzuuummm ama gun gectıkce benım umutlarım azalıyo içimdekı hıs benım bu ay da boş gececek dıyo nıye bılmem kendı adıma hıc umut ışıgı yok ıcımde

canım umutsuzluga kapılma allahtan ümit kesilmez...sadece zamanımızı beklyoruz...hem aralık ayı var daha bu sene bitmediki
meryem süresine bende başlamış 10-11 gün okumuştum hatta hastalanınca bıraktım...ama bir çok kişi duydum okumaya başladıgı ay hamıle kalan...alnımıza yazıldıysa bunlar vesile benim ypmadıgım kalmadı olmayınca olmuyor..

inş.canım dediğin gibidir bizim bu hayellerimizde gerçek olur parfüm yerine süt kokmak istiyorm

inş.canım dediğin gibidir bizim bu hayellerimizde gerçek olur parfüm yerine süt kokmak istiyorm

kızlar göbeğim ağrıyor yaa sizdede adet yaklaşınca oluyomu:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…