eee ama uyku hali yorulunca ağrı falan göğsün ağrıyo ilk yaşıyon bunları inş hamilesndr canım
inşallah canım,ben snden de beklıyorum bkalım,günlerı kaçrdm dıosun ama bi kere ile hamile olanlar var umudunu ytrme sakn..
rabbim hepimize hayrlsını versin canımm,bi gün bu cabamızn karşıliğnı alcz inşallah..onların sorunları yok genelde benim çikolata kistim var o herşeyi engelliyor şimdilik hem göğsüm ağrıyor kasıklarımda batmalar karnım bile gurulduyo bu ayy geçti gitti bitti sayıyorum umutlar aralık ayına kaldııı
rabbim hepimize hayrlsını versin canımm,bi gün bu cabamızn karşıliğnı alcz inşallah..
ilk defa kullanıyorum. pıhtılaşmam var. cuma dahiliye kan vericem kontrolüm var. guart var. gitmişken testte yaptırayım diyorum çıkar heralde ozaman dimi. birde 2 düşüğüm var ondan merak ettim erken belli olursa ona göre hemen giderim doktoruma diye düşündüm.
eee nuray sende konuşsana kalbinden ne geçiyor konuşmak istediğin sormak istediğin birsey yokmu sor rahatlıyo insan[/QU
canım isim biter bıtmez geldım ben calışıyorum gunduz cok gecemıyorum iş yerınde sıkıntı oluyo senın tarhın az kaldı heralde ılk sevınçlı haberı sen verıcen bıze galıba:)
ne işe yarıyor yumurtalar için demişsn hiç kullanmadım bana doktorum klomenle ovitrelleyi tek veriyor
biz glifor u şeker hastalarında kullanıyorz ama yumurta geliştirici özelliğide var sanırım hıı bide zayıflama etkisi de var gercekten yok yok ilaçta :)
inşallahhh kızlarr 2013 e kadarrr hepimizz hamile kalıcazzzzzz işteeee o kadarrrrrrrrr
oo canımm süper yaa senden umutluyuz o zaman bu ay...hadi bakalım inşallah hamilesindir kuzum...
kızlar bide diger konularda parmak yöntemiyle gebelık ogrenılıyomuş..adete 1-2 gün kala parmagınızı vajınaya hafıf sokuyormussunuz yumusaksa hamıle sertse adet olunuyomuş...hiç duydunuzmu...
onların sorunları yok genelde benim çikolata kistim var o herşeyi engelliyor şimdilik hem göğsüm ağrıyor kasıklarımda batmalar karnım bile gurulduyo bu ayy geçti gitti bitti sayıyorum umutlar aralık ayına kaldııı
aralık 5 adetm cnım,30 unda kanda baktırırsam 5 gün öncesnde baktrmşm olcm varsa da yoksa da çkar zaten..
Ya kımse yoktur kendı kendıme yorum yapıyom gece gece ama olsun kızlar sız yanımdasınız bunu bılyorum sevıyorum sızlerı can canlaaaaaarrrrrrrrr kader arkadaşlarım benım allah hepımızın yuzunu guldursun inş.hepımız bı gun anneee olcaz inş.nıhat hocadan duymustum ne zamandır simdi aklıma geldı cocuk sahıbı olmak ısteyenler meryem suresını okusun yada okuttursun dıye ben baslıycam faydası olur zararı olmaz dıye dusunuyorum dua nasıl olsa bu olana kadar kısmetse her gece okuycam hepımızın nıyetıne canlarım allah gonlumuzden gecenı hakkımızda hayırlı eylesın hakkımızda hayırlı olanıda gonlumuze razı eylesın amiiinnnn
aralık 5 adetm cnım,30 unda kanda baktırırsam 5 gün öncesnde baktrmşm olcm varsa da yoksa da çkar zaten..
kıslar günaydın.dün doktora gitmiştim 2 tane solda 19mm lik yumurtam gelişmiş doktor onlara 10000 lik çatlatma iğnesi yaptı kalçadan.bugün içinde ilişkiler başlasın dedi.sağdada yumurtam varmış ama onlar 15 mm likmiş onlar bize yetişemez dedi.sizin kaç yumurtanız varken iğne vuruldunuz kıslar?hakkımızda hayırlısı inşallah.
günaydın canım çok sevindim senin adına benim 4-5 yumurtam olmuştu 18 ile 21 arası değişiyodu dr.hemen iğne ve 3 gün üst üste sonra gün aşırı birliktelik dedi tabi ben 3 gün üst üsteyi tuturamadım bi kaç günüm de kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?