ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

eee ama uyku hali yorulunca ağrı falan göğsün ağrıyo ilk yaşıyon bunları inş hamilesndr canım

inşallah canım,ben snden de beklıyorum bkalım,günlerı kaçrdm dıosun ama bi kere ile hamile olanlar var umudunu ytrme sakn..

inşallah canım,ben snden de beklıyorum bkalım,günlerı kaçrdm dıosun ama bi kere ile hamile olanlar var umudunu ytrme sakn..

onların sorunları yok genelde benim çikolata kistim var o herşeyi engelliyor şimdilik hem göğsüm ağrıyor kasıklarımda batmalar karnım bile gurulduyo bu ayy geçti gitti bitti sayıyorum umutlar aralık ayına kaldııı

rabbim hepimize hayrlsını versin canımm,bi gün bu cabamızn karşıliğnı alcz inşallah..

rabbim hepimize hayrlsını versin canımm,bi gün bu cabamızn karşıliğnı alcz inşallah..

amin inş. canım bu arada eşim geldi çıkmak zorundayım en kısa zamanda hayırlı güzel haber vermen dileğiyle iyi akşmlar canm

regline kac gun var daha varsa beklerım derım gectıkten 1 yada 2 gun sonra yaptır

ne işe yarıyor yumurtalar için demişsn hiç kullanmadım bana doktorum klomenle ovitrelleyi tek veriyor

canım glıfor ınsulın dırencı dusurup yumurtaların gelşimide fayda saglıyomuş bununla ilgili bı suru bılgı var baska topıklerde
bıde ben pko içinde kullanıyorum malesef bende o da var bılıyosun belkı pko luların dusuk olasılıgıda yuksek oluyomuş allah korusun

biz glifor u şeker hastalarında kullanıyorz ama yumurta geliştirici özelliğide var sanırım hıı bide zayıflama etkisi de var gercekten yok yok ilaçta :)

evet canım dr.bana o yuzden vermıştı bıde bende pkoda var ona da ıyı gelıyomuş o ılacı ıcerken bıde bana sor oldum valla ılk 10 gun wc den cıkamadım ıstıfra etmekten alıstım ama bebegım ıcın dayandım:)

inşallahhh kızlarr 2013 e kadarrr hepimizz hamile kalıcazzzzzz işteeee o kadarrrrrrrrr

ınsallah kuzuuummm ama gun gectıkce benım umutlarım azalıyo içimdekı hıs benım bu ay da boş gececek dıyo nıye bılmem kendı adıma hıc umut ışıgı yok ıcımde

ilk defa duydum bunu ben cok ılgınc ama ben bunu asla yapamam yapsamda anlamam heralde:)

canım oyle dusunme bır gun bırgundur hıc bellı olmaz rabbım o der oluverır bı akarsın kısmet olurda olursa bebişin uretım tarıhını hatırlayan tek sen olursun heralde tatlım :):):)

Ya kımse yoktur kendı kendıme yorum yapıyom gece gece ama olsun kızlar sız yanımdasınız bunu bılyorum sevıyorum sızlerı can canlaaaaaarrrrrrrrr kader arkadaşlarım benım allah hepımızın yuzunu guldursun inş.hepımız bı gun anneee olcaz inş.nıhat hocadan duymustum ne zamandır simdi aklıma geldı cocuk sahıbı olmak ısteyenler meryem suresını okusun yada okuttursun dıye ben baslıycam faydası olur zararı olmaz dıye dusunuyorum dua nasıl olsa bu olana kadar kısmetse her gece okuycam hepımızın nıyetıne canlarım allah gonlumuzden gecenı hakkımızda hayırlı eylesın hakkımızda hayırlı olanıda gonlumuze razı eylesın amiiinnnn

kader arkadaşım inşallah dualarımız kabul olur. bende okumaya başlamayı düşünüyorum dua etmekten başka çaremiz yok

kıslar günaydın.dün doktora gitmiştim 2 tane solda 19mm lik yumurtam gelişmiş doktor onlara 10000 lik çatlatma iğnesi yaptı kalçadan.bugün içinde ilişkiler başlasın dedi.sağdada yumurtam varmış ama onlar 15 mm likmiş onlar bize yetişemez dedi.sizin kaç yumurtanız varken iğne vuruldunuz kıslar?hakkımızda hayırlısı inşallah.

günaydın canım çok sevindim senin adına benim 4-5 yumurtam olmuştu 18 ile 21 arası değişiyodu dr.hemen iğne ve 3 gün üst üste sonra gün aşırı birliktelik dedi tabi ben 3 gün üst üsteyi tuturamadım bi kaç günüm de kaçtı

adatine kaç gün var canım?inşallah tutunmuştur.hayırlısı ile bizde bebeklerimize kavuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…