ben basladım canım siz baslayacagınız zaman bende okuyuverrım ama tek basına okumak gerekmıyomu
Yok olabiliyomus paylasinca dun yengemle konustum oda paylastircak benim icin bi kac kisiye 4444 taneyi burdanda paylasabiliriz belki
anladım canım ben kendım basladım bugun okumaya
allah kabul etsin canım bu arada hamilelikheberleri duyunca çok fena herkes hamile kalıyo bizdede bi tek ben kaldım millet 2.hazırlanıyo darısı bizlerin başına
sagol canım inşallah kabul eder allahım sorma canım ya hem cok sevindim hemde kendım için yıkıldım napayım hayırlısı bırde korunuyodu bu insanlar
seni çok iyi anlıyorum yaa çok zor yemin ederim yıkılmakta neee darma dağın oluyo insannn ahhh ahhh
ah kı ne ah içimdekı yangın nasıl sönecek nasıl söndurmeyı basarabılırım bılmıyorum
belkı o da birgun gelır artık umudum falan kalmadı bitti
umudunu kaybetme diyecem hiç bi zamn umut bitmz ama bazen biter umut ne diyimki tabi bir iki günlüğüne
Himm valla bilmiyorumki bende kilo problemi var insulin direnci icin verdi ama belki sanada insulin direnci olusmasin diye vermistir pko varmi sende
pko yok canım benim yumurtalarım çatlayamıyomuş sen bu hapı ne zamandır kullanıyosun adetliykende kullandınmı
kızlar bu ne ümitsizlik yaa..atın üzerinizden şu ölü toprağınıda silkelenip kendinize gelin..benden sonra 2 kız 2 erkek kuzenim evlendi ve 4üde çocuk bekliyor..allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin..üzülmek yılmak yok..allah başka dert vermesin..çocuğumuz olup rabbim onunla imtihan etse daha mı iyi olacak..allahın işine karışmayalım..demek ki bizim için uygun ve hayırlı zaman şimdi değilmiş..beklememiz,rabbimize yalvarmamız lazımmış..müslümana ümitsizlik yakışmaz..ya allah deyip toparlanın ve gülme simeylerini göreyim bakalım
canim ben bu hapa baslayali 3 ay oluyo bende pko var o yuzden verdi adetliykende kullaniyorum doktorum sakin birakma ben birak diyene kadar dedi sadece gecen hafta hamile oldugumu ogrendigim zaman birakmistim 1 hafta kadar dusuk yapinca yine basladim
anladım canım doktora gidince sorayım bakalım.. geçmiş olsun bende 2 sene önce düşük yaptım nasıl olsa hamile kaldım artık, bidaha olur diye düşünüyodum. çünkü hep öyle söylerdi çevremdekiler doktor bile ama malesef bidaha olmadı sürekli şimdi olsaydı şu kadar olucaktı deyip duruyorum
anladım canım doktora gidince sorayım bakalım.. geçmiş olsun bende 2 sene önce düşük yaptım nasıl olsa hamile kaldım artık, bidaha olur diye düşünüyodum. çünkü hep öyle söylerdi çevremdekiler doktor bile ama malesef bidaha olmadı sürekli şimdi olsaydı şu kadar olucaktı deyip duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?