kızlar branca ursului diye bi ilaç duydunuz mu kadın ve erkek infertilitesindede kullanılıyormuş burda da topik açmışlar kullananlar çok memnun kisti olanların kisti gitmiş yumurtalıklar büyümüş falan hemen arkasından hamile kalanlar ama bu ilaç romanyada satılıyomuş hiç duydunuz mu????
zaten dualar okuduk birbirimize rabbim kabul ederse bizi o dualar korur her sekilde kimseye güven olmuyoki geçen 300 tl bi macuna vermştim adam meğer dolandırıcı kocamada demiş eşin gitmş demiş insanlara macunu yaşlı teyze yapıyor diye bak iftira atmıştı bana sonra ben eşime googleden gir yazan var ben değilim 2010 biri yazmış tarihte belliydi o insan zaten birz zor dolandıır artık insanı inanmıştım adama ama onuda para bozmuş meğer
canım burda bi topicte okudum 1 ayatel kursu bı fatıh 1 felak 1 nas bide kalem suresının 51 52 ayetleri yazılıp nuska yapılıyomuş..arapça yazbılırsen yazıp koyabılırsın üzerine...
canım ben arapça yazabiliyorum kendi kendime yazsam olurmu acep bu arada kız sana zahmet alırsan banada alırmısın ilaç kargo geliş gidiş neyse o sorun değil hatta çok al sat bari bende danışmanın olayım aslında bunlarla ilgili çok var ilaç yurt dışında eşime söylesem o illa temin ederde dur bakayım bi tek romanyadamı var acep
ewt burda bi topikte okudum bende..eniştem romnyada calısıyor hatta çok düşündüm sipariş etsemmi diye..baya memnun kalanlarda var..
kızlar branca ursului diye bi ilaç duydunuz mu kadın ve erkek infertilitesindede kullanılıyormuş burda da topik açmışlar kullananlar çok memnun kisti olanların kisti gitmiş yumurtalıklar büyümüş falan hemen arkasından hamile kalanlar ama bu ilaç romanyada satılıyomuş hiç duydunuz mu????
bi tek romanyadamı var derhal araştırayımm yaa
bende araştırmaya çalıştım biraz sırbistanda bi akrabamın arkadaşı var ona sorduu her yere baktı yokmuş topiği okudun mu orda da yazıyo almanya falan heryere bakmışlar yokmuş bitek romanyada bulunuyomuş
tatlım karadenz bölgesindede yetişiyomuş birde ben eminimki o bitki yaylalardada yetişiyorr
canim seker hapini bende kullaniyorum eger kilo sorunun varsa gercekten ise yariyo benim ogun sayim ve yedigim miktar cok azaldi ve hic adet donemimde tatli krizlerine girmiyorum
​hmm bende inanıyorum canım bizde de olabılır..acaba bi hocyamı gözüksek..
sakın inanmayın böyle şeylerene hocası bide hocaya gitmeyi mi düşünüyosun? allahtan başka kimseden yok bize fayda bol bol felak ve nas okuyun canım böyle şeylerden korunmak için
kızlar bugun bıttıgım an 3 tane tanıdıgım daha dogrusu 2tanesı tanıdıgım arkadasım bır tanesıde kuzenımın eşi hamıleymış işte yıkıldıgım bı gun bırde hepsı korunuyodu ya hepsı benden sonra evlendı revamı bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?