- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
helal sana mevranur sabahtan beri bende bunu soylemeye calisiyorum guvlu olmaliyiz ayakya durmaliyiz bizi bizden baska kimseler anlayamaz destek olmaliyiz birbirimize
kızlar yaa benim doktorda hep klomn ovitrelle veriyodu bu sefer yine klomn veecek sordum zrzrlymış diyediye bana yok 20 kez kullanan var dedii
benim drumda 5 defaya kadar kullanılacağını söyledi..senin dr uydurmuş galiba :) o kadar klomen kullanılsaydı diğer tedavi aşamalarına geçilmezdi..
hastalar tedavisiz kullanıyomuş yani şöyle diyim kafama göre klomn alıp kullanıyorum sayy bu arada tüp bebek için resmi nikah şartmı tabi özel hastanelerde
klomeni kafasına göre kullananlar zaten hata yapmış oluyorlar çünkü bildiğin gibi dr kontrolünde kullanılması gerekiyor..buna ragmen kiste dönüştüğü dahi olabiliyor...
tüp bebekle ilgilide bilgim yok canım..ama muhtemelen resmi nikahı baz alırlar..
yani çocuk hasreti vala herseyi yaptırıyo insana aman zaten aşılama yaptım bende kist çıktı yumurtam çatlamaş dr.hiç demedi çatlamadı bi daha deneyelim kadın çok umutsz tüp bebeğe gönderiyo vala çok zor gittiğim hastanede pahalı zatn
günaydın, dün akşam 17:30 gibi iğnemi oldum ben...gece 12 civarlaında çok sancım olsu, sabahta akıntım vardı, şimdi yok ama... yumurta çatlamış olabilir diye düşünüyorum, akşam ilişki gerekiyor ama bazen eşimle planlı ilişkilerde sıkıntı çekiyoruzinşallah bu akşam ilişki olur da yumoşum boşa gitmez
kızlar onumuzdekı adetımde yanı 7.gunu hsg cekılecegım. ama adetım ne zaman gelır bellı olmuyor 2 ay 3 ay falan. o yuzden doktorumu aradım pregesterona başlayım mı dedım( cunku onu ıctımmı adetım duzenlı geliyor) 21. gunu basla dedı 1 hafta kullanıp bırakacam. sıze bır sey soracam .hsg cekıldıkten sonra acaba doktorum gene klomen verır mı o ay??? bugune kadar sadece bır klomen ve ovıtrelle kullandık basarısız.
kızlar bugun nerelerdesınız ya
ilaçlarla birlikte sanırım 9bin buluyo tabi özel hastanelerde senin hiç bilgin varmıcanım sana gönderdiğim linki bir incele ..aslında iğneden sonrada kontrole çağırmaları gerekiyor..ona göre önlem alınmalı..benimde ilk ignemdi tutmadı malesef..bu ay da hsg..dr 1ay daha ilaç dedi sonrada aşılama..ama ben kendime zaman tanıyacağım galiba..
okudum canım sağol evet haklısın 3.kez de iğne tedavisi gör sonra aşılama yap aslında iğne de olma ihtimali daha yüksek aşılamaya göre
tüp bebekte devlet katkısı için 2 aşılama gerekiyor..sen ne yapmayı düşünüyorsun ve tüp bebek ücreti ne kadar dediler..
sayfalar dolmuştur diye düşünürkn geldim baktım kimseecikler yazmamş birde duaları okuyalım ya haszlk olmasın arkadaşlara sıra diğer kızlarada gelsnsorma canım kimsecikler yok..dualarıda boşlar olduk
kızlar bugun nerelerdesınız ya
sorma canım kimsecikler yok..dualarıda boşlar olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?