evet canım gerçektende öyle oluyo neden şimdi bu kadar uğraştırıyoki acaba ndn düşmüş allah inş.bu sefer sağlıklı sıhhatli bi şekilde nasip ederevet kendiliğinden olmuştu öğrenmemle yitirmem bir oldu öğrendikten bir kaç gün sonra kanama oldu değerler düşmeye başladı neden olduğunu araştırmadılar bir kere kaldın ikinci kolay olur artık demişti doktor
yok canım bu sefer tüp bbek olmuyacak ben daha deneyecemmcanım bence 6 dan fazla kullanma klmeni doktorun şaşırmış galiba tüp bebekten önce bir kaç ay kendi haline bıraksanız nasıl olur öyle hamile kalan çok oluyomuş diye duyuyorum da
kızlar hayırlı cumalar.ya bısey sormak ıstıyorum 3 gundur urtıker krızındeyım ve sureklı kortızonlu serum yıyorum kullandıgım ılaclarda cabası tabı bu arada serophene ve menogona devam edıyorum.dun doktorumla konustum kortızonu kullanma yumurtlamayı engeller dedı ama kortızon olmadanda ataklarım ıyılesmıyo.napıcam hıc bılmıyorum sanırım tedavıyıde engelledı gecen ay ılacları kullanırken kasıklarımda hafıften agrı olmustu ama bu ay hıcbısey yok napıcam bılmıyorum bı fıkrı olan varsa yardımcı olabılırmı?????
ii canım sen nasılsın
gecıkmezse yada erken gelmezse 12sınde gelmesı gerekıyo canım
kız daha çok kalmış desene yine iğne yapacaksın dimi
valla bılmıyorum canım ne yapacagımı boyle dusunmemek ıı geldı aslında bılmıyorum napsam gecen gun bı ruya gördum cok acayıptı ya
bana anlattığın mı yoksa yenisinimi gördün yenisiyse anlat kız bak yeminle senin bu rüyalr yakında olacağına işaret belkide az kaldııı
yok canım bu yenı ruyamda adet oldugumu göruyodum ama cok az geldı kesıldı cok önceden adetımden 10önce falan ara bı kanamm olmuştu sonra test yaptım çift çızgı çıkmıştı ruyamdada dıyodum kı daha önce aynısı oldu çıft cıktı bellkı hamıleyımdır yıne dıyodum ama afedersın kendı şeyımıde gördum kanı sılerken
tamam canım
evet canım gerçektende öyle oluyo neden şimdi bu kadar uğraştırıyoki acaba ndn düşmüş allah inş.bu sefer sağlıklı sıhhatli bi şekilde nasip eder
yok canım bu sefer tüp bbek olmuyacak ben daha deneyecemm
vala canım ben pek birşe diyemm urtiker dr.kendi arasında o ismi koymuş halk arasındada öyle deniliyo onun içinde laçlr olmasa zormuş tren yolu gibi iz çıkıyomu sende bu arada inş.bildiimdr kremini kullan hangis yumurtlamayı engeliyosa kullanma geçen ayda kullanıyomuydun
valla bende kızamık gıbı mınıcık kırmızılıklar cıkıp sonradan avuc ıcı kadar buyuyp gıdıyo bunun dıger adıda kurdesenmıs krem falan sokmuyo buna 2 gundur hep en yuksek dozda serum yıyorum bugun bıraz hafıfledı verdıklerı serum kortızonlu kortızon olmadan sonmuyo bu meret arada boyle atak gelıyo en son gecen nısan ayında olmustu o yuzden gecen ay ılac falan kullanmadım ama ıste atak 2 gun once gelınce bu ay kullanmak zorunda kaldım ne zaman tekrarlıcanı bılmedıgım ıcın bısey yapamıyorum ınsallah yumurtlamama zarar vermez ama doktorum yumurtlamayı engelledıgını soyluyo bakalım pazartesı yumurta takıbım var ınsallah hersey yolundadırda zarar vermez yumurtalarıma
geldı canım bende sana göndderdım geldımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?