ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

eeee kıslar test yapma zamanı yaklaşan yokmu?inanın ben iğneden 10 gün sonra falan test yapmaya başlıyom dayanamıyom sanırsam bu ay da öle olur.

bir taneside idrarını kaynatıyomuş beyaz köpükler olursa hamile olmazsa değil, ben böyle öğrendim diyo, her taraf çiş kokar yahu

bilsem etrafı falan ağrıyor vala bak anlatamıyorum ama ağrıyo işte yahu geçti bazen olur ama bu sefer oturunca daha çokoldu

ayyy bebişş olmasınnn inşallahh bebiş vardırda o yzden ağrıyordur kuzucugummm

bir taneside idrarını kaynatıyomuş beyaz köpükler olursa hamile olmazsa değil, ben böyle öğrendim diyo, her taraf çiş kokar yahu

eyy allahım daha neler duyucaz acba
bencede yaa iğrenç çiş kokar her yerr öğğğğğ

eeee kıslar test yapma zamanı yaklaşan yokmu?inanın ben iğneden 10 gün sonra falan test yapmaya başlıyom dayanamıyom sanırsam bu ay da öle olur.

benim iğneden sonra 15. gün bu gün cnm ama yapmayı düşünmüyorum..çünkü bütün adet belirtilerim mevcut ve bat tarıhım perşembe..
senın kacıncı gunun canım

benim iğneden sonra 15. gün bu gün cnm ama yapmayı düşünmüyorum..çünkü bütün adet belirtilerim mevcut ve bat tarıhım perşembe..

canım sen artık yüzüp kuyruğuna gelmişsin ay çok sevindim şimidi inşallah sen bize iyi haber verirsin hamilelik ve regl belirtileri aynı hemen hemen diyorlar hiç belli olmaz belki yeni bir anne adayısın ben olsam dayanamaz yaprıdm heralda sen genede dikkatlı ol hareketlerine falan hadi hayırlı olur inş.:) :) :)

İnanmıyorum nasıl dayanıyorsun ya taktir ettim valla.canım ben iğnemi dün 4 de vuruldum doktor yarın akşam yani bugün birlikte olmaya başlayın ondan sonra gün aşırı dedi.ama eskiden 36 saat sonra derdi? 31 saat sonra falan olmuş olcak valla inşallah hayırlısı ise tutar değilse tutmaz.sizin ilişkiler nasıl oldu canım?

benim bu gün 1o. gün adetimede 10 gün var bekliycem bakalım sen iğne yaptırmışmıydın

hadi hayırlsı olsun inşallah olmuştur.bende daha dün iğne yaptırdım canım.hep beraber bekliyelim bakalım.

evet daha dün gibiydi iğne oldugum gün nasıl gecıcek onca gun dıyordumkııı bütün adet belirtilerim ortaya cıkana kadar...ve umudumu yitirdim...Canım benım belirtiler regl belırtılerı gaz sancım var ve adete yakın afedersınız buyuk tuvaletım daha sulu şekilde oluyor sanırım hamilelikte kabız olunuyormuş...yanı benım bu aydan umudum bitti inşallah siz gzl haberler verırsınız...

iğne olalı 12.gün,idrar testinde çkmaz dmi ?

canım iğneden sonra 14 gün sonra çıkar dıye biliyorum istersen sen yarın bi yap bakalım..heycanla sonucu beklıyoruz...

canımm yaa herzaman umutlanıp hayal kırıklıgına ugramaktan yoruldugum ıcın dayanıyorum adetımde 4-5 gün geçmeden test yapmam asla...
canım bana iğneyı vurdugu gün ilişkiye girin dedi ogun eşim gece calıstıgı ıcın sabah gırdık ve ertesı gunu gırdık daha sonra gun aşırı dedi..yanı 36 saat sonra flan demedi banada

bence artık çıkar yani yarın ilk idrarda çıkması lasım ama sabredebilirsen sabret tabii.inşallah pozitifi görürsün canım.

çkarmı diosunuz,yani idrar da bkılan testlere gününüz de veya adet tarihndn bir gün snra yapın dıolar,valla birinin hadi test yap dmesini beklyrum,her an yapablcek ve tek çizgiyi görebilcek potansiyeldeym

çkarmı diosunuz,yani idrar da bkılan testlere gününüz de veya adet tarihndn bir gün snra yapın dıolar,valla birinin hadi test yap dmesini beklyrum,her an yapablcek ve tek çizgiyi görebilcek potansiyeldeym

Valla canım elinde fazla test varsa hertürlü sonucada kendini hazırladıysan denemenin bir zararı olmaz.ama ben sabredebilim dersen 3 gün daha bekle cuma günü sabahı yaparsın.pozitifide görürsün inşallah.

ya kızlar cok meraak edıyorum heycanandım vallla gununuz yaklasınca inşllah müjdeyı verırsınız bu arada en son ben varım galıba daha 2 hafta var

Herkese selam
Bu ay ben de ovulasyon takibi yaptırıyorum.
Eşimde ve bende hiçbir sıkıntı yok çok şükür.
Bu ay doktorum takip yapıyor.
İlk kez klomen kullandım, regl 5. günü günde 1 tablet kullandım, toplam 5 gün...
Bal - Tarçın - Çörekotu kürü de uyguladım bu ay.
10. günümde 21.4 mm ve 18.4 mm kaliteli yumurtalarım oluştu solda.
Doktorum çok beğendi, günde 1 klomen kullanmana rağmen çok iyi oluşmuş yumurtaların dedi, ikiz ihtimalinden bile bahsetti.
12. günümde 24 mm ve 26 mm'e ulaştı yumurtalarım ve ben o gün Ovitrelle iğne vuruldum.
O akşam ve gün aşırı çalışmalarımız oldu, halen de devam ediyor. Bakalım sonuç ne olacak, heyecanla bekliyorum

Ateş, ovu ve beraberlik tablom da şöyle;

My Ovulation Chart

My Ovulation Chart

ya kızlar cok meraak edıyorum heycanandım vallla gununuz yaklasınca inşllah müjdeyı verırsınız bu arada en son ben varım galıba daha 2 hafta var

aynen benimde canım daha 2 hafta var.sen iğneni yarın vurulcaksın sanırım.hadi hakkında hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…