ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

canım inş.engellemez yani urtiker sende o kadar ileri derecede mi allah şifa versin dr.git belki engellememştr

evet canım yaa doktorlar bıle caresız kaldılar dun aksam tedavıye kesınlıkle cevap vermıyo sadece serumlardan sonra bıraz sonuyo ama 3 saat sonra yenıden alevlenıyo ınatcı tıpıymıs bendekı dun konustum doktorumla kullanma kortızonu engeller dedı ama baska carem yok kullanmam lazım yoksa delırıcem dedım o zaman tedavıyı bırakalım bu ay dedı onuda kabul etmedım ozaman devam et ıkısınede dedı pazartesı yumurta takıbın var o gun bakalım ne durumda oldugunu dedı ama ınsallah bı zarar vermez cunku gecen aykı dusukten sonra bıde bu ıllet yuzunden bu ayda olumsuz sonuc alırsam hakıkaten bu kez kafayı yerım artık

tatlım eşin ne zamn gelecek adetinin 4.günü git muhtemelen klomn verir sonra dr.takip edecek yumurtalarını iğne verecek sen bu işlem adet gününle beraber 12gün çeker yani eşinin gelmesiyele regl 12.gün önceden gelmesi gerekk verdiği günlerde ilişkide bulunabilesinz

çok sağol peki yumurtlamada sorun olmasada yapar mı sizce
eşimin gelmesini ona göre ayarlıcaz artık.klomen kullanmak zorundamıyım peki .çünkü klomenın dış gebeliğe etkisi olabıleceğini duymuştum o yuzden onu pek kullanmak istemiyorum.
klomen kullanmadan çatlatma iğnesi vuluyor mu acaba gerçi bunları doktorada sorucam ama sizler daha tecrübeli olarak sizlere sormak istedim.

haklısın vala kız bilmiyorumki acep nasıl olacak geçen aydan dolayı haliyle bu ay umutlu olman çok normalll allah şifa versin

tatlım klomn dış gebelik yapmıyo tüm dr.klomen verir ilk tevilerde üstelik yumurtaların çatlıyomu çatlamıyomu onu bile bilmiyorsun belki yumurtaların yeteri büyüklüğe gelmiyo

tatlım klomn dış gebelik yapmıyo tüm dr.klomen verir ilk tevilerde üstelik yumurtaların çatlıyomu çatlamıyomu onu bile bilmiyorsun belki yumurtaların yeteri büyüklüğe gelmiyo

tamam canım haklısın ben en iyisi reglinin 4.gunu gidiyim doktor baksın yumurtlaramı ona göre tedavi neyse onu yaparız .çok sağolun inşallah bebek bekleyen herkes hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.

carşamba akşamı basladım canım 1200 tane okudum daha okuyorum işte adet olmadan bıtırmeye calışıyom sızede okuyuverırım canım ya

bendemi başlasam kız kocanada okutsana vala karı koca okunsa dahamı güzel olur dur ben benimine diyim bende başlıyayım göndersene sana yardım edeyim

amiiinnn caNIM sen ne zamndan beri uğraşıyosun

bendemi başlasam kız kocanada okutsana vala karı koca okunsa dahamı güzel olur dur ben benimine diyim bende başlıyayım göndersene sana yardım edeyim

kendıne basla istersen canım ben adet olursam annem devam edıvercek ben bıtırınce sana yardım edeyım olmazmı

zeynoş gecen ay bıldıgın esmer kara bı bebek gormuştum rüyamda oda müjdelı bı haber alacagın yanı sevınecegıne işaretmış bı kac gun sonra cok sevınecegım bı haber aldım belkı bunlarda cıkar

canım yaa allah tüm o güzel rüyalarını müjdeli haberlere yorsun neydi o güzel haber sakıncası yoksa kız yoksa evmiydi ama şu varki tüm rüyaların güzel senin vala

canım yaa allah tüm o güzel rüyalarını müjdeli haberlere yorsun neydi o güzel haber sakıncası yoksa kız yoksa evmiydi ama şu varki tüm rüyaların güzel senin vala

yok canım evımle ilgiliydi kayıpederım arsasını satcktı parasını bıze vercektı bızde uzerıne katıp ev alcaktık ama uzun bı suredır satılıktı ruyayı gördukten 2 gun sonra satıldı canım suan ev arıyoruz daha bulamdık istedıgımız gıbi çok teşekkur ederım allahım hepimizin dualarını kabul eder inşalllah

Son düzenleme:

canım ya allah ondan razı olsun iyi yardım etmş orda evler pahalımı bu arada inş.yeni evinde güzel ve o mucizeyle ayak basmş olursun

canım ya allah ondan razı olsun iyi yardım etmş orda evler pahalımı bu arada inş.yeni evinde güzel ve o mucizeyle ayak basmş olursun

bıraz pahalı canım ya sıfır kalrıferlı 120 cıvarında eve göre degışıyo fıyat inşallah yenı evime bebişimle girerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…