bıraz pahalı canım ya sıfır kalrıferlı 120 cıvarında eve göre degışıyo fıyat inşallah yenı evime bebişimle girerim
kendıne basla istersen canım ben adet olursam annem devam edıvercek ben bıtırınce sana yardım edeyım olmazmı
öncelikle hepinize sağlıkla hamilelik diliyorum .
bir dış gebeliğim var.eşim yurtdışında çalışıyor 1 aylıgına gelecek ve zaman kısıtlı oldugundan hiçbirşey yapmadan denemek istemiyorum.sansımı artırmak istiyorum.
yumurtlama problemim var mı yok mu bilmiyorum düzenli regli oluyorum ve yumurtlama zamanında akıntım ve kasık ağrılarım oluyor ama tabi bu yumurtalar catlıyor mu demek oluyor bilmiyorum .bende çatlama iğnesi ile şansımı artırmak istiyorum ama birkaç süphem var yumurtalaması duzenli olan kişiye doktor yapıyor mu bunun bir zararı var mıdır.ve doktora hangi zamanlarda gidicem ilk ne zaman ve kac gunde bir gidiliyor.bu konularda bilgi verirseniz çok sevinirim.bu konuyu hiç bilmiyorum çünkü eşim gelmeden araştırıyorum ki onu ikna edebilmek için çünkü herşeyin doğal olanını istiyor ama zaman kısıtlı oldugundan ben şansımı artırabılecek yollar arıyorum.hepinize teşekkrler.
canlarım 1 şubatta çatlatma iğnesi vuruldu dua edin bakalım bu ay ne olacak :44:
bende dün akşam çok güzel bi rüya gördüm kendi bebeğimi emziriyodum
gunadın kızlar burcu masallah bebış 10 haftalık olmuş
canlarım 1 şubatta çatlatma iğnesi vuruldu dua edin bakalım bu ay ne olacak :44:
bende dün akşam çok güzel bi rüya gördüm kendi bebeğimi emziriyodum
Eevet canim 10haftanin icindeyiz darisi basiniza ins.
Eevet canim 10haftanin icindeyiz darisi basiniza ins.
Umidini yitirme canm..inşallah canım ya
Amin canim saol ddarisi sana ve tum tedavide caba harcayan arkadaslarima ins.Canim masallah umarim hersey yoluna gider rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin
Umidini yitirme canm..
Amin canim saol ddarisi sana ve tum tedavide caba harcayan arkadaslarima ins.
merhabalarr kızlarrr nasılsınızzz bakalımmmm...
bat sat tarıhlerı yine güncellenmiyor listemizi unuttunuz kızlar..
merhaba canım ii sen nasılsın
merhabalarr kızlarrr nasılsınızzz bakalımmmm...
bat sat tarıhlerı yine güncellenmiyor listemizi unuttunuz kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?