ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

canlarım nasılsınız ben hiç giremedim yaaa eltimleri gönderdim kaynanam kaldı bu seferde ne kadar kalcak belli değil bir yandanda dersler hiç fırsatım olmuyo yeni arkadaşlar var ama hiç değişiklik yok galiba bende geçen cuma çatlatma ovitrelliyi yaptım yumurta 17 mm idi bana çok küçük geldi doktora 2 kere tekrar etmeme rağmen güzel sorun yok dedi ben pek umutlu değilim bide misafir olduğu için ilişkileri çekine çekine yaptım bilmiyorum yarın bir hafta olcak daha çook var ozamana kaynana gitse bari yaaaaa

kuzucanlar nerelerdesınızz kızz ayşegül zeynoşş nirdee ilk defa sabahtan beri ortalarda gözükmüyor
:44:

kızlaaaarrrrrr yoksunuz ayşegül birsen alime hatice nuray pelin pınarrr asyaa veee diğer kızlarrrr

canım ben cok gecemıyorum artık ya gonlum dualarım sızınle ama ınanın herduamda sızlerı katıyorum benm kb.bıraz kotu bahsetmıstım bır ara hatırlarsanız akcıger kanserı dıye hep ordayız evde nette sorun var gıremıyrom bu ay ılk defa aglama kırızıne gırmedın regl oldum dıye cok uzuldum ama aglamdım bu benım ıcın bı gelışme zaten bu ay hıc gun sayıp beklemedım cok rahhatım 2 ay ara verdık ya ondan yalnızca esımle sıkıntılıyım bıraz ılac ıcmekten kecı boynuzu yemekten sıkıldı artık adamcagıx olursa olura bıraktı ne yapcam sasırdım ne desem bos

kuzucanlar nerelerdesınızz kızz ayşegül zeynoşş nirdee ilk defa sabahtan beri ortalarda gözükmüyor
:44:
kızzzz birsen ayşegülle nazara geldik biz sabah 9da falan buluşurduk onla konuşurduk sonra sizler gelene kadar tabbbiiiii canım evde oturduğun yok hep gezmelersn paris roma brezilya amerika derken fırsat bulamıyosun gelipte kaynatmaya
ben iyiyimde sen nasılsın kızzzzz sende hepten kayboldun günleri kaçırma sakın güzel yumurtan sıkıntı yapma onu
artık hiç kimse ugramıyo eskıden ne guzeldı ara ara bakıyoru kımseler yok
kızzzz ya topiği açan bi slmda olsa yazsın yani bende açıp bakıyorum böylelikle denk gelmiyoruzzzz
yahu nıye kımse gelmıyo bu ara herkes koptu gıttı valla topıkten pek sessızlestı ortalık

evet canım yaaa nazara geldikk valla önceleri saatler yetmezdii

ben dualrımı bitirdimmm allah kabul etsinnn hacııı yarın bol bol dua ettt rabbim kabul etsn

hep biraz gezeyiimmm diyosun üç dört gün gelmiyysinnnn bi daha gezmee

2 hafta oldu bu sessizlik canım ilk ikinci vala hep nasip kısmet işi ben iyi haber veremedim dilerim sen verirsin

birsencim listemizi ilk sayfaya aldım artık listeyi aramk seni zorlamayacak zor oldu benim için olmuyodu bir türlü amaaaa başardımm

bende okudum duaları Allah kabul etsin inşallah.rabbim burdaki bütün arkadaşlarımıza ve isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

canlar nasılsınız kaç gündür giremedim ablamlar vardı yarında ben gidicem gezmeye bir kaç gün daha giremem herhalde duaları okuyanlardan allah razı olsun yarın duamı edicem inşallah kendim ve hepimiz için öpüyorum

kıslar günaydın.cumanız mubarek olsun gönlünüzden geçenler göbeğinize gelsin inşallah:)

benim dualarım tamam canlarım

doktorun dediği günlerde yaptık valla napıyım misafir dediği 3 gün bunlar 15 gün kalıyo napıyım ben dayansam adam dayanmaz zaten zeyno yumurta iyi demişin umarım öyledir

haklısn canım vala öyle oldumu her şekil o0lur 17mm ile aşılama yapanlar var bu arada oldumu hersekil olur
hu hu kızlar ben geldım zeynoş nerelerdesınız ya

hoşgeldin sabahtn burdaydım kimsecikjler yoktu namaz kıldım geldim sen de gelmişşsin tabi haticede

sabah bende baktım kımse yoktu uyudum bende allah kabul etsın canım eee nasılsın göruşmeyelı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…