kızlaaaarrrrrr yoksunuz ayşegül birsen alime hatice nuray pelin pınarrr asyaa veee diğer kızlarrrr
kızzzz birsen ayşegülle nazara geldik biz sabah 9da falan buluşurduk onla konuşurduk sonra sizler gelene kadar tabbbiiiii canım evde oturduğun yok hep gezmelersn paris roma brezilya amerika derken fırsat bulamıyosun gelipte kaynatmaya
kuzucanlar nerelerdesınızz kızz ayşegül zeynoşş nirdee ilk defa sabahtan beri ortalarda gözükmüyor:44:
ben iyiyimde sen nasılsın kızzzzz sende hepten kayboldun günleri kaçırma sakın güzel yumurtan sıkıntı yapma onucanlarım nasılsınız ben hiç giremedim yaaa eltimleri gönderdim kaynanam kaldı bu seferde ne kadar kalcak belli değil bir yandanda dersler hiç fırsatım olmuyo yeni arkadaşlar var ama hiç değişiklik yok galiba bende geçen cuma çatlatma ovitrelliyi yaptım yumurta 17 mm idi bana çok küçük geldi doktora 2 kere tekrar etmeme rağmen güzel sorun yok dedi ben pek umutlu değilim bide misafir olduğu için ilişkileri çekine çekine yaptım bilmiyorum yarın bir hafta olcak daha çook var ozamana kaynana gitse bari yaaaaa
kızzzz ya topiği açan bi slmda olsa yazsın yani bende açıp bakıyorum böylelikle denk gelmiyoruzzzzartık hiç kimse ugramıyo eskıden ne guzeldı ara ara bakıyoru kımseler yok
yahu nıye kımse gelmıyo bu ara herkes koptu gıttı valla topıkten pek sessızlestı ortalık
hep biraz gezeyiimmm diyosun üç dört gün gelmiyysinnnn bi daha gezmee
kuzucanlar daular ne alemde zeynep arkadasımız ıcın dua edıyoruz cumaya az kaldı haydı kızlar....
kızz zeynoşş tşk ederim bıtanem hepımızın basına ınş. darısı..e bıraz gezıyım kız hep evde dura dura kafayı yıycem..
kıslar topikler ne kadar sessiz böyle.herkes beklemede sanırım bende bir değişiklik yok bugün 7.günüm kısmet bekliyoruz ama ilk aşılamada tutan çok yok o biraz umudumu kırıyo.rabbim nasip etsin hayırlısı ise.
kıslar günaydın.cumanız mubarek olsun gönlünüzden geçenler göbeğinize gelsin inşallah:)
kıslar günaydın.cumanız mubarek olsun gönlünüzden geçenler göbeğinize gelsin inşallah:)
haklısn canım vala öyle oldumu her şekil o0lur 17mm ile aşılama yapanlar var bu arada oldumu hersekil olurbenim dualarım tamam canlarım
allah kabul etsin
doktorun dediği günlerde yaptık valla napıyım misafir dediği 3 gün bunlar 15 gün kalıyo napıyım ben dayansam adam dayanmaz zaten zeyno yumurta iyi demişin umarım öyledir
hu hu kızlar ben geldım zeynoş nerelerdesınız ya
haklısn canım vala öyle oldumu her şekil o0lur 17mm ile aşılama yapanlar var bu arada oldumu hersekil olur
hoşgeldin sabahtn burdaydım kimsecikjler yoktu namaz kıldım geldim sen de gelmişşsin tabi haticede
sabah bende baktım kımse yoktu uyudum bende allah kabul etsın canım eee nasılsın göruşmeyelı
evet canım 8:30da felan açmışsın ne olsun hersey aynı sen nasılsın regl oldunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?