ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

zaten psikolojiyi bozmuş bozacağı kadar başka ne olacak hersey için şükürler olsun ama olsun artık ya

ah canım ya sorma korkumdan öluyorum resmen olacagım dıye ya akıntım 3 4 gundur var yada bana öle cogaldı gelıyo

kız sen ilacı kaç kez unuttun keşke bir mucize olsaydı ne güzel olursdu bittimi ilaçlar

bi tane yumurtlama dönemmde bı tanede ondan sonra unuttum bı kac tane unutttum yanı bende belkı bı mucıze olur dıe beklıyorum zaten canım ya

bi tane yumurtlama dönemmde bı tanede ondan sonra unuttum bı kac tane unutttum yanı bende belkı bı mucıze olur dıe beklıyorum zaten canım ya

cannımm genelde istemedimi olur bebek nedense birkerede unuttum hamile kalanlar var neden olmasın onun adı mucize olur taktr nilahi insan herseyden umut ediyo

cannımm genelde istemedimi olur bebek nedense birkerede unuttum hamile kalanlar var neden olmasın onun adı mucize olur taktr nilahi insan herseyden umut ediyo

bırde olmayacak bu ay nasıl olsa dıe akışına ilşki falan oldu bırde ilacı hıç unutmazdım oda gununde unuttum hepsı allahımın elınde o yuzden umut etmedım bu ay belkı dıyorum o yuzden birde duamıda bıtırdım belkı kabul olur

umut işte neden olmasın bitirdin demk alla kabul etsin

dün bitirdim canım inşallah allahım kabul eder ya

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
bu muydu okuduğun

evet canım buydu bunu 4444 defa okudum dilek duasıymış

yok canım alime arkadaşımıza hacı diyorum canım abdestlimi okuyayım duayı birde 4444den fazla okunsa ne olur bazen emin olamıyo ya insan

valla canım adetlıde okunuyomuş ya bazen abdestsızde okudugum oldu allahım kabul eder inşallah benımde fazla okudugum olmuştur bende emın olaamıyorum ama sen ıcını karartma önemlı olan nıyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…