- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
dün okadar karın ve bel ağrısı çektim ne gelen oldu ne giden bu günde tık yok ağrı adına
günün ne zamandı canımmm..
kızlar nasılsınız benim kırmızlar perşembe gunu süpriz ypıp bi hafta önceden geldi...salı günü içinde başka bi doktordaan randövü aldım bakalım o ne dıycekkk off offff
birsencim ben bilgileri değil dualardan bahsettim okuyanlar okuduklarını yazdılar okundu diye işaretliyodun bu hafta olmadı onun için dedimdi benim bilgilerim de değişmedi yarın bat ama iğneden sonra 18. gün oluyorum genelde buda salı çarşamba oluyo
günüm yarın çarşambaya kadar yolu var ama dünki ağrı bani biraz ümitlendirdi çokta kaptırmak istemiyorum ilk yavrumdada böyle ağrılar olmuştu
sen baya ara verdin heralda git artık doktora hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
kızlar nasılsınız benim kırmızlar perşembe gunu süpriz ypıp bi hafta önceden geldi...salı günü içinde başka bi doktordaan randövü aldım bakalım o ne dıycekkk off offff
dün okadar karın ve bel ağrısı çektim ne gelen oldu ne giden bu günde tık yok ağrı adına
kızlar ben geçen bizim köye gittim.. orda bir tane tanıdık yaşlı kadın var bizimkiler ısrar etti gittik.. çoçuğu olmayanlar ona gidiyo hep eskiden beri, ben inanmıyodum ama şu geldi bana bu geldi diye sayıyo hepside hamile ve ya doğurmuş insanlar ne kaybederimki dedim kadın 3 gün sabah aç karnına karnımı oğal adı 20,30 dk kadar sonrada ocakta tuz ısıtıp yumurtalıklarımın oralara beze koyup sardı aslında bu işlem adetin bitince yapılması gerekirmiş..kendinde adetin bitince ya birine yaptır yada kendin biraz oğalayıp oralarına sıcak su torbası koy dedi.. ondan sonra eşinle birlikte olursun dedi deneyeceğim bakalım
yumurtan çalışsın diye öyle yapmıştr bak canım bir ik aya hamilesin onu bende çok duydumm
günün ne zamandı canımmm..
birsencim nasılsın ben cuma günü adet oldum ama bir türlü tam gelmedi seninde böyle oldumu leke leke geliyo
ewt canım kayınvalıdemde erken gelmesı ıyı yumurtalıkların cocuk arıyor dedı bana..hadı inş. tutunuverır..canım yenibosnada hayrunısa hastanesınde asıye uzun dıye bı doktorun çok methını duydum..bende salı gunu ıcın ondan randövü aldım inşallah faydasını gorurum..gel sende ona ıstersen metrobusle yenıbosnada ınıceksın oraya cok yakın..kızz inşallah istanbulda olursa gelırım nıkahına yalnız bırakmam senı kuzucum..hadı ınş rabbım tez zamanda nıkahla beraber bebiş nasip etsin...erkn gelmesi iyi geç gelmesinde yeni dr.araştrdınmı nasılmış bu arada canım abimiler ağrıda annem falan filan baba tarafı iranda yani türkiyeye geldiklerinde ağrıya giderler bu arada iranla bizim ev arabayla 1saat canım sınr yani bakarsın nikaha sizleride çağırırım kız birde aşiret düğünü anamm kim kime dum duma vala bu arada irandaki dr.çook dehşet vala eşi dünden beri irana gidelim ben burda hangi dr.hangi hastaneye gideceğimi bilmiyorum yaa
canım bı kac kez yazdım sana ama gormedın sanırım benım sat 25 ocak bat 25 subat 8 subat ovıtrelle gunum 2. serophene menogon orgalutran ve ovıtrelle kullanısım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?