- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
kuzular bilgilerinizi güncelleyinbakalım...hadi kızlar çalışmıyomusunuz yerımızde sayıyoruz hamişimiz çıkmaz oldu daha..
karanfil de3stesiyem lele yarim ben onun hastasıyam lele yarim birsen ve karanfilll hoşgeldiniz canlarrr
hoşbulduk canım 2gündür ablamdaydım yeni geldim.ama moralim bozuk biraz ya her adet öncesi olduğu gibi göğüslerim aynı şekliyle ağrımaya başladı akıntıda kesildi buayda olmadı galiba yaa sizler ne alemdesiniz.
adetine ne kadar var birde canım adetle hamilelik belirtisi aynı diyolar ama birsey sorim göğsün dokunduğunda çöok acıyomu yoka hissedilir bir ağrımı
iğne yaptığım günü saymassak bugün 7.günüm yani tahmini bat 22 şubat olması lazım.ya öyle hafif bir ağrı değil dokununca acaip ağrıyor ama her adet öncesi böyle zaten. özellikle koltuk altlarına doğru çok ağrı var
benimde koltuk altımdan başlar sonra göğüsle birlikte acır kız ya inş.olmazsın
amin inşallah canım ya.işte benide heray öyle koltuk altından göğüslere doğru olan ağrı oyüzden hiç umudum yok.
seni çook iyi anlıyorum aynen bende ordan anlıyorum inş.olmazsın bebeğin tutunur olmazsa ne yapacaksın hangi tedaviyi uyguluyacan
amiinnn canım yıpratıcı oluyo tedaviler ve sonucu beklmkhiç bilmiyorum ya tek duam inşallah Allahım çok aratmasın.daha 2.ayda tedavim ama şimdiden yoruldum valla Allah enkısa zamanda isteyen herkese versin.
canım ya belki çıkmamıştr işnş.vardır kız geç döllenme diye birsey varsözde yapmıycaktım ama dün çok ağrım olupta adet olmayınca dayanamadım test yaptım bu gün iğneden sonra 15. günüm vee sonuç yine aynı hüsran şimdide çıkmama ihtimali varmı diye kuruyorum adet olunca bile üstünemi görüyorum demeye başladım artık yaa amaaannnn
benim misafirler geldi çıkmam lazım sonra görüşürüz canlar.
evet canm kaynanan doğru söylüyo kızzz benimki iki yıldr burdayum ne dolmuş ne metrbs v.s böyle şeylere bindirmiyoki yahu gıcık oluyorum olmaz diyo üsteli,k illa o beni götürecek özgürlüğüm kısıtlı göbk bağlarımızda bitişikkk heryere o götüreck
karanfil de3stesiyem lele yarim ben onun hastasıyam lele yarim birsen ve karanfilll hoşgeldiniz canlarrr
birsencim buarada benim sat 22 ocak bat 22 şubat.bu ayın 9unda 2.klomen ve ovıtrelle iğnemi oldum.umudum yok ama bekliyorum yinede
ayy ne bıleyım artık hamıle olsamda inanmıycam oyle degısık bı ruh halındeyım...aman o ne oyle bee ınsan bunalır zaten kımsen yok koca şehirde...
kız birsen vala bak hepimiz öyle şansısızki bi bunalıma girip çıkıyoruz dilrim rabbim tez zamanda bize hayırlı evlat nasip eder bu arada akpil nasıl kullanılır onu bile bilmiyorum bazen arabayla geçiyrum bilette kart bir yere takıyorlarmı ne öyle oturuyorlar kız yeminle hiç bilmemm aama bebğim olursa bebekle birlikte çıkabilirim o zaman anlaşılırmış evli olduğumm
kızz ne guzel karşıladın sen bızı oyle...hoşbulduk hoşgördükk
evde kalmış zorla seni enişte beye aldım üstüne ben seni şarkılrla ağırlıyorum kötü gelin birgünde sen beni ağırla evine geliyorum yoksun kapıya asmışsın rica ederim misfirlere uyuz oluyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?