ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızlar bir şeyi çok merak ediyorum biraz açık bir soru olacak ama. bız 6 aydır falan denıyoruz ya bebek ayda 2 kez falan denemısızdır yanı bugune kadar 14 15 kez ılısıkıye gırmısızdır cocuk ıcın:(((( acaba ondan mı olmuyor://bılıyorum farkındayım esım cok cok uzuluyor yanı cınsel ısteksızlık var ben de hıc yapmasak bıle olur cınsellıgı sevmıyorum maalesef. ama

esım ıcın uzluyorum sadece cocuk ıcın yapıyoruz gbı bır sey cok uzuluyorum:(((((off bu benım en buyuk sıkıntım. esım ma cok uzuluyor yıne de bır sey demıyor ne yapacagımı sasırıdım ne olur bır sey deyın. evlılıkte bu olmaz bılıyorum canım esıme uzuluyorum

kızlar yorum yapacak kımse yok muuu

canım olsun sen h ıc olmazsa bı kere yaşadın o duydguyu bız hıc yaşamadık..bazen olsada bı tane olsa keşke diyorum...inan çok zoer bi durum...hadi bkalım inşallah hastalanmazsın..bende öyle değişik değişik rüyalar görürüm..hepsi bilinç altı işte..walla doktorları bılmıyorum ama adı aile olmuş canım..bende yarın yenı bı doktora balıyorum bakalım o ne dıycek...

yok kız öyle yaptırırsam 5 gun boyunca yapmaz 1 gun yapar bırakır:1:...oyy oyy duyy sesını eşiii zeynoş senı cok sevıyormuş..aman nazar değmesin sevgınız her daim yükselsin inş. bende eşmi çok sewiyorumm yerim ben onun balındann ayy aşkışımm benım..bizimde 10 gun once yıldonumumuzdu altın yuzuk almıştı abana bıde çiçek getırtmişti..sewgililer gününde de güllerim geldi..facen olsaydı görürdün orda yayınlamıştımm :1:

Allah bir ömür mutluluğunuzu bozmasın tatlım çok yakışıyorsunuz birbirinize.çiçeklerinde yüzüğünde çok güzeldi

kasıklarım ağrıyo sabahtan beri geliceksen gelde bende kurtuluyum kırmızı bela

günaydın herkese..bugün iğneden sonra 11. gün sadece göğüs uçlarımda ağrı var başka belirti yok.

evet canım şükürler olsun bitane canmı can ciğerim oğlum var allah sanada yaşatsın bitane olunca ve sonra olmazsa beni anlarsın canım inşallah böyle durum olmazda çiçeklerini gördüm kız çook güzel sende benimkileri görmüşündür bizimkide sadece çiçek alır başka bişey almaz herkes farklı yapıda napalım yaa

allah sana bagıslasın yavrum tatliş talhaya cicii bi kardeş gelir inş....ewt gördüm maşallah canım allah mutlulugunuzu bozmasın çok guzel bı aiele gıbı gozukuyosunuz..pastanda harıkaymış olsada yisekk :1:

Allah bir ömür mutluluğunuzu bozmasın tatlım çok yakışıyorsunuz birbirinize.çiçeklerinde yüzüğünde çok güzeldi

​sağol bıtanem sende çok guzelsin ..ama eşinle resimlerini göremedim o yüzden çok yakışmışsınız dıyemıycem...sağol canım daha guzelleri sizin olsun inş.

günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr:16::16:

hadi kalkın uyanın
:24:......oyşş ne tembel çıktınız siz yaa...:6:

amandaa amann kimlerr gelmiş:16:..hoşgeldiniz zeynoş hanım:54: buyrun şöyle size sıcak sıcak çay ikram edeyimmm :68::68::80:

allah sana bagıslasın yavrum tatliş talhaya cicii bi kardeş gelir inş....ewt gördüm maşallah canım allah mutlulugunuzu bozmasın çok guzel bı aiele gıbı gozukuyosunuz..pastanda harıkaymış olsada yisekk :1:

​sağol bıtanem sende çok guzelsin ..ama eşinle resimlerini göremedim o yüzden çok yakışmışsınız dıyemıycem...sağol canım daha guzelleri sizin olsun inş.
kız ben asıl görsem sizleri çiçeği burnuna dikmişsin demek merak ettim şimdi çatlıycam nerdeyse
soruma hala cevap alamadım bayanlar.
yaşadığım durum normalmidir ? :50:

canım kasık ağrıları olmuşsa normaldr bende hep olduğu için birşey diyemiyorum çatlasa bile döllenip tutunmsı önemli inş.olur

günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr:16::16:

hadi kalkın uyanın
:24:......oyşş ne tembel çıktınız siz yaa...:6:

amandaa amann kimlerr gelmiş:16:..hoşgeldiniz zeynoş hanım:54: buyrun şöyle size sıcak sıcak çay ikram edeyimmm :68::68::80:

günaydın yavrıııııı ceylan olur canım ikrama hayır diyeemem şekersiz açık çay olsun rica edrimmmm

hahahah çatlada patla zeynoşşşş....merak edilcek bişey yok canım kırmızı beyaz güller iştee:34:

canım gülleri değil seni merak ediyorum gülle poz verişini falan yahu acep burnunamı koymuşsun yoksa yanağınamı bakışların nasıl elin nerde kolun nerde sağamı solamı bakmışsın sağdan bakışmı soldan bakışmı yakışıyo bunları tespit etmem grek

canım gülleri değil seni merak ediyorum gülle poz verişini falan yahu acep burnunamı koymuşsun yoksa yanağınamı bakışların nasıl elin nerde kolun nerde sağamı solamı bakmışsın sağdan bakışmı soldan bakışmı yakışıyo bunları tespit etmem grek

ozaman merkını aydınlatıyım...gülleri vazoda çektim..yanı benım elimde değiller ve resımde ben yokum sadece güller var..beni merak edıyorsan pek guzel sayılmam koca burunlu biriyim :1::1:

sağol canım çok dehşet olmuşşşş vay beee ne güzel çay yapmışsın ben böyle çay içmadim hayatımda kız dr.gitmiycekmiydn

ayy hayrettt
:53:...kız ıyımısın başına taş maş düşmüş olmasın:44:...sen ve benim yaptığım birşeyi begenmek:52:....gidicem 2.30 da randövum heycandan uyuyamadım yenı doktor ne dıycek acaba kafama taktım..korkuyorum amelıyat demesinden..

ozaman merkını aydınlatıyım...gülleri vazoda çektim..yanı benım elimde değiller ve resımde ben yokum sadece güller var..beni merak edıyorsan pek guzel sayılmam koca burunlu biriyim :1::1:

ayy hayrettt
:53:...kız ıyımısın başına taş maş düşmüş olmasın:44:...sen ve benim yaptığım birşeyi begenmek:52:....gidicem 2.30 da randövum heycandan uyuyamadım yenı doktor ne dıycek acaba kafama taktım..korkuyorum amelıyat demesinden..

burnu büyük olan çirkindr diye birsey yok canım abartma istersen kızzz sendee ha bu arada canım sen yaparsında güzel olmazmı he he heee çok beğendim çayını içtikten sonra bir daha çay içmeme kararı aldımdaaaa kız yeni dr.yeni heyecan yeni strs yeni umut demek korkma ya hayırlısı neyse o olsun slogan neeee başa gelen çekilir bebiş gelsin yeterki

Son düzenleme:
Back
X