ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

amannnn kızma canıımmmm geçti benim benim heyheyler yaaa test tuttunmu kızzz

inş.olmaz bende öyle koltuk altından anlıyorummmm tamam tamam anladımmm yaaa kızmayın bu arada azerbülbül duygusala vuruyo beni

yok canım yapmadım test falan yapmıycamda bu gece olurum zaten benimde hep göğüslerim ağrıyodu yine ağrıyo bende aşılama düşünüyorum bu ay üniversitede bi hoca varmış ayarlayabilirsem özelde pahalı özele gidiyorum ben ayarlayamazsakta klomene devam iğnede pahalı klomenle de 1 yumurta oluyo kaynanada hastanede bize baya maddi sıkıntı olur klomene devam etcem işte doktor ne der bilemiycem tabiii amaaaaaaaaannnnnnnnn allah yardımcımız olsun

bu topik de ne var ya niye kimse yok her yer kaynıyo birsen zeyno ayşegül nerdesiniz arkadaşlar

iyi geceler kızlar atlama iğnesinden sonra 17. gündü bugun henüz adet olmadım test falan da yapmadım:Sama bütün beliritiler mevcut sabaha karşı adet olurum genellikle sabah olmasın istiyorum resmen...

kader beni benden aldı çekilmez dertlere saldı seniii geleceksin diye gözlerim yollarda kaldııı yaralıyam ben ey ben bir bahtı karalıyam
kader beni niye seçti bütün ömrüm ahla geçti bu hayatın denizinde benim gemim battı geçti benim şansım yattı geçti ahhh ahhhh :ssz::ssz::ssz::ssz:

bebeğimmm hepimiz aynıyız işte tüp bebek demiş doktorun bana da uzatmak istemiyorsan dene demişiti ama yaza kadar yaptıramam zzatennn :2::2:

huhuhuuuuuuuuuu kızlar konuyla alakasız ama bısey sorcam kafamız dagılsın hem :16: :161: saclarımı boyatmak ıstıyorum ne renk yapıym rofle vardı sıkıldım 5-6 ay once kahve yaptım gercı sıyaha yakın olmustu ama sımdı gene sıkıldım ne renk yapyım bana fıkır verın buarada esmer bı bayanım ama cok esmer degıl :16: kuzularrrrrrrr kuserım bak cevp vermesenız bakır yada kızıl kahve sarı mavı yesıl kırmızı:16: yorumları beklıyom hatta resımlı orneklerıde ancak boyle kafam dagılıyooooooooooooooooooooooooo unutuyom baybı:16:

kolestonun kumtaşı kızılı rengi vardı bi ara yapmıştım süper olmuştu herkes soruyodu vallahi bu renk hangisi diye tabi sonra sıkıldım ondan sonra koyu sarı ile açık kahveyi karıştr bu iki renge hastayımmmm bu yılda bal mumu rengi modaydı tatlımmm ama esmer olabilirsin tam kızıl değil o tonlarını uygula şimdi kapandımtabi önemsemiyorum birde saçların yıpranmasın istiyosan tatlım kesinlikle boya yaptıktan snra yıkadığın gibi kremle beraber zeytin yağını boooollllcaaa sür gör bak ne dökülme nede yıpranma olur

yok canım yapmadım test falan yapmıycamda bu gece olurum zaten benimde hep göğüslerim ağrıyodu yine ağrıyo bende aşılama düşünüyorum bu ay üniversitede bi hoca varmış ayarlayabilirsem özelde pahalı özele gidiyorum ben ayarlayamazsakta klomene devam iğnede pahalı klomenle de 1 yumurta oluyo kaynanada hastanede bize baya maddi sıkıntı olur klomene devam etcem işte doktor ne der bilemiycem tabiii amaaaaaaaaannnnnnnnn allah yardımcımız olsun
bende klomn kullanıyorum iğne kulandımda 1yumurtam oluyodu klomnlede dr.iğne yazıyodu istemedim geçn sefr365tl saydım vala dr.hastya bırakır
bebeğimmm hepimiz aynıyız işte tüp bebek demiş doktorun bana da uzatmak istemiyorsan dene demişiti ama yaza kadar yaptıramam zzatennn :2::2:

ayy evet olmaz bu tedavilerle dedi bana uğğraşma dirk tüp bebek yapalım dedi sanki tarlada para yetiştriyoruz zaten yaz ayları insanın kanı kaynar olursa yaza yap

bende klomn kullanıyorum iğne kulandımda 1yumurtam oluyodu klomnlede dr.iğne yazıyodu istemedim geçn sefr365tl saydım vala dr.hastya bırakır

ayy evet olmaz bu tedavilerle dedi bana uğğraşma dirk tüp bebek yapalım dedi sanki tarlada para yetiştriyoruz zaten yaz ayları insanın kanı kaynar olursa yaza yap

şartarda uygun değilki tatlım bisürü borç vs ne bileyim hiç birikiimiz yok bizim:(inşllh yaza hamiş kalırım

iyi geceler kızlar atlama iğnesinden sonra 17. gündü bugun henüz adet olmadım test falan da yapmadım:Sama bütün beliritiler mevcut sabaha karşı adet olurum genellikle sabah olmasın istiyorum resmen...

benimde 18. günüm bende sabahı bekliyorum inşallah olmazsın

kızzzzz hacı allah canını almasın en az onun kadar iyi söyledinnnn güldürdün beni bi ay dkh.kullandım sabırszlanıyodum bugün gittim hasteyi doktorumu asistanları oradaki çalışanları bile özlediğimi farkettim valla bak kimsesizliktn kimseyi görmemezlikten nerdeyse hastane duvarlarına sarılıp hasret giderecektimmm kız sen ne diyon eşimm gibi ara ver diyosun

ilahi sende beni güldürdün :1: dedem geldi aklıma hastane doktor görmeden duramazdı hastalık çıkarırdı kendine aynı ona benzettim hastane sevgini.. bende hiç sevmiyorum oraya gitmeyi bebek olup olmamasını geçtim artık, bu tedaviler ve hastaneye git gel yüzünden neredeyse psikolojim bozulmak üzere

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım ...dün gezmemiz vardı epey yogundum ya..bugun evdeyim mis gibi yapıcam inşallah evimi dün meraktan test yaptım bişey çıkmadı zaten erken aslında ama ne bileyşm ya çok aceleciyim ne güzel 18. gününde olanlar var inşallah hamilesinizdir canlarım hakkımızda hayırlısını rabbim en kısa zamanda versin inşallah..

kolestonun kumtaşı kızılı rengi vardı bi ara yapmıştım süper olmuştu herkes soruyodu vallahi bu renk hangisi diye tabi sonra sıkıldım ondan sonra koyu sarı ile açık kahveyi karıştr bu iki renge hastayımmmm bu yılda bal mumu rengi modaydı tatlımmm ama esmer olabilirsin tam kızıl değil o tonlarını uygula şimdi kapandımtabi önemsemiyorum birde saçların yıpranmasın istiyosan tatlım kesinlikle boya yaptıktan snra yıkadığın gibi kremle beraber zeytin yağını boooollllcaaa sür gör bak ne dökülme nede yıpranma olur

silmiyorum kızıl hiç denemedim bi onuda deneyeyim bakayım :)

günaydın kızlar .17. 18. günde olanlar test yapın artık yaaa merak ediyoruz.benim 13 gün ama belim ağrıyor adet sinyaliii.dr randevümü bile aldım

ilahi sende beni güldürdün :1: dedem geldi aklıma hastane doktor görmeden duramazdı hastalık çıkarırdı kendine aynı ona benzettim hastane sevgini.. bende hiç sevmiyorum oraya gitmeyi bebek olup olmamasını geçtim artık, bu tedaviler ve hastaneye git gel yüzünden neredeyse psikolojim bozulmak üzere

canım deden ne yapsın garibim belki benim gibi sıkıldığı için gitmek istiyodr kızz yaa valla orası insan kaynıyo yeminle bende hortlamış gibiyim insan içine girince içim açılıyo

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım ...dün gezmemiz vardı epey yogundum ya..bugun evdeyim mis gibi yapıcam inşallah evimi dün meraktan test yaptım bişey çıkmadı zaten erken aslında ama ne bileyşm ya çok aceleciyim ne güzel 18. gününde olanlar var inşallah hamilesinizdir canlarım hakkımızda hayırlısını rabbim en kısa zamanda versin inşallah..

günaydın tatlımmm ben iyiyim sen nasılsın bugün benimde temzlik gnüm canım istemedi hep uyudum şimdide pişmanm keşke yapsaydım diye hiç istemiyiiimmm ama benim yerimede yapp kolyyy gelsinnn

kızlarr nasılsınız..ben bıraz daha ıyıyım..hiç olmazsa içime sindirmeye başladım bu tüp bebegi..

bu arada dualar ne alemde yarın bağışlama olucak kımseden haber yok..ben bugün boy abdestı alıp başlıycam..malum hastaydım okuamadım...

romanyada tek varmış kısırlık için kullanılan ilaç canım bugün gittim çok iğrenç bi kist mide bulandırıcı regl olunca berbat normal kanama rengide değillll ya siyah mıyah birseyyyy

anladım canım ya cok zor bılıyorum

Back
X