Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr nasılsınız..ben bıraz daha ıyıyım..hiç olmazsa içime sindirmeye başladım bu tüp bebegi..
bu arada dualar ne alemde yarın bağışlama olucak kımseden haber yok..ben bugün boy abdestı alıp başlıycam..malum hastaydım okuamadım...
iyiim canım sen nasılsın artık herkes duaları boşladı canım ya![]()
günaydın tatlımmm ben iyiyim sen nasılsın bugün benimde temzlik gnüm canım istemedi hep uyudum şimdide pişmanm keşke yapsaydım diye hiç istemiyiiimmm ama benim yerimede yapp kolyyy gelsinnn
ıyııym cnım bende..tüp bebeği araştırıyorum netten...
​sorma canım yaa baya bi boşlandı yarın bagıslama var kımseden ses yok..ben adetlı oldugum ıcın bu zmana kaldı..neysekı sendwen sonra ıkı kşi kalıyor..iğnen hayırlı olsun bu arada canım..inşallahh bu ay duaların hürmetine yüzün güler
kızlar ben geldım doktordan hayırlısıyla iğnemı oldum![]()
kızlarr nasılsınız..ben bıraz daha ıyıyım..hiç olmazsa içime sindirmeye başladım bu tüp bebegi..
bu arada dualar ne alemde yarın bağışlama olucak kımseden haber yok..ben bugün boy abdestı alıp başlıycam..malum hastaydım okuamadım...
hayırlı olsun canım inşallah tutturursun bu ay üçüzleri
çok sagol canm ya duaların için eger bu ay tutturabılırsem üçüz olma ihtimalı var canım ya![]()
ben adetliyim hala ama hz zekeriyanın duası ve kenzül arşı okuyorum sen okundu yaz canım
hadi canım inşallah bı taşla üç kuş vurur bı elde üç çocuga sahıp olurda dahada ugrasmaşsın
​tamam cnm eklıyorum..
kızlar ben geldım doktordan hayırlısıyla iğnemı oldum![]()
hayırlı olsun canım inş.buay olur butopkte bişe var heralde herek tüp bebeğe doğrugidiyo inş.sana gerek kalmaz
benimde 18. günüm bende sabahı bekliyorum inşallah olmazsın
sagol canım inş. gerek kalmaz dun tup bebeklerı duyunca içim karardı ya![]()
selam arkadaşlar ben bu ay ilk klomen kullandım ve birisi 16 mm ve diğeri biraz daha küçük iki yumoşum olmuş.
doktor kan değerlerime baktı ve senin yumurtlaman gelmiş diyerek OVİTRELLE çatlatma iğnesi verdi.
sizce daha küçük değilmi yumurtalarım?
ve yarın akşam başlayıp üç gün ilişki önerdi
LÜTFEN BİRŞEYLER YAZIN ARKADAŞLAR 16 MM ÇOK KÜÇÜK DEĞİL Mİ?
kan degerın kaç tı canım bende bugun ovıtrelle oldum
Estradiol 632
LH 3,55
PROGESTERON 2,62
değerlerim bunlar:26:
yumoşlarım 16 mm küçük değil mi bilgin var mı?senin değerlerin kaç peki?
küçük canım ya iiğne olabılmen için 18mm olması gerekıyo benım degerım 849 çıktı