- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
canım 365tl iğne 300 aşılama 68tl ovitrelle tuttu
gayette iyiymiş aslında.kız zeynoş bana hangi kürü tavsiye edersin bal tarçın çörekotumu hayıt suyumu soğan suyumu kararsız kaldım ben hangisi daha etkili.
günaydın kızlar.kür kullanmak isteyene tafsiyem adetin 3. günü başlayıp 13. günde dahil 1 er bardak adaçayı için .hem adet düzenliyor hem yumurtaların büyümesine yardımcı oluyor.ben 3-4 aydır düzenli içiyorum günümde adet oluyo ve yumrtanın çatladığınıda farkediyodum bu ay ilk defa serephonlede kullandım dr yumrtalrın erken gelişmiş dedi belki onunda etkisi olmuştur.bu arada benim 15. gün iğneden sonra bel ağrısı var sadece bide su gibi akıntım oluyor.çok yazdım artık
gayette iyiymiş aslında.kız zeynoş bana hangi kürü tavsiye edersin bal tarçın çörekotumu hayıt suyumu soğan suyumu kararsız kaldım ben hangisi daha etkili.
canım soğan kürü yaptım geçen ay bu ayda hayıt suyu içiyorum sende al hayıtı iç baltarçın çörekotunuda kullan gece yatarkn birsey olmaz
arkadaşlar kusurabakmayın çok soru soruyorum ama kafama bir şey takıldı.
bende hiç yumurta akı kıvamında akıntı olmadı bu ay normalde olurdu ama şu an hiç yok
acaba yumurtam çatlamadığı için mi?
yada çatlatma iğnesi olan arkadaşlar akıntı gördünüz mü siz?
akıntı olmadandan hamile kalınır mı ki acaba?
canım bugün iğnenin kaçıncı günü illa akıntı olacak diye birsey yok geçen sefer akıntım çoktuda olmadı yani çatlamamıştı onu stres yapma işiye göre değişiyo
canım adaçayını hazır sallama olandanmı kullanıyosun yoksa otunumu alıyosun nasıl hazırlıyosun günde sadece 1 bardakmı.
canım bugün iğnenin kaçıncı günü illa akıntı olacak diye birsey yok geçen sefer akıntım çoktuda olmadı yani çatlamamıştı onu stres yapma işiye göre değişiyo
21 şubat akşam oldum.yani 2. günü oluyor.teşekkür ederim cevap için biraz olsun içim rahatladı:26:
21 şubat akşam oldum.teşekkür ederim cevap için biraz olsun içim rahatladı:26:
önemli değil canım
nasılsınız dedım kımse cvp yazmadı yaaaa küstüm işte hıh
iyi hadı barıştık madem zaten hey heylerım tepemde:13:
ne oldu kızzz hey heyler neden gelmiş sana hemde kız tependeyse allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?