ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ya boşver işte hiç takma kız ya ne diyimki kendini üzme sıkıntı yapma kendine haklısın gelin hep gelindr yaranamaz hiç bi zaman çok iyi anlyorum

benım kızdıgım inadına yapması bende kıskanması kıskancaktı evlendırmeseydı o zaman bu benı gunlrce yer bıtırir artık sonra cocuk neden olmuyo böyle stresle cocuk olurmu

memorial şişleide 2100 euroymuş yanı 5 bıne yakın....doktorumun eşide tüp bebek uzmanı oda 5 bın demişti..bakalım ıyıce bı araştırmak g gerekır..az para değil onca tedavıye bıde tutmazsa para çöpe gıder..

benım kızdıgım inadına yapması bende kıskanması kıskancaktı evlendırmeseydı o zaman bu benı gunlrce yer bıtırir artık sonra cocuk neden olmuyo böyle stresle cocuk olurmu

olmazda kız aaaa ne diyim artık kaynanaların çoğu öyle yavrularını paylaşamazlar

haklısın benim dr.6 aydan fazladr tüp bebek için ısrar ediyo uğraşmayalım deneyelim diyo olmazsa diye para boşuna gitmesin istiyorum düşünsene 5nufuslu bi ailenin 1yıllık hatta daha fazla gıda parası kimisilli hamallık yapıyo günlüğü 30 vea 40 tl öyle evini geçindirenler var

olmazda kız aaaa ne diyim artık kaynanaların çoğu öyle yavrularını paylaşamazlar

ne halı varsa görsun ya bıde bızımle altı üstlu ev de oturmak istıyo öle ev bakıyolar hayatta gırmem daha cok bekler kocam hergun benımle beenım yanımda isterse bı yerlerını yırtsın öpüp koklamak nasıl oluyomuş görsun aynısını ben yapıcam onlara gıdınce esıme kudursun

Merhaba kızlar, bende bugün iğnemi vuruldum, inşallah olur, ilk denemem. İğne vurulduktan kaç saat sonra, doktor ilişki önerdi sizlere?

yaparmısın kızzzz

Merhaba kızlar, bende bugün iğnemi vuruldum, inşallah olur, ilk denemem. İğne vurulduktan kaç saat sonra, doktor ilişki önerdi sizlere?

tatlım hayırlı olr inş.iğnen bende dr.iğne yaptığım gün iki gün ilişki birgün ara sonra ilişki der hepp

mrb canım iğnen hayırlı olsun bende perşembe gunu oldum iğnemı saat olarak degılde gun verdı doktorumm perşembe ,cuma bıde pazar gunu ama ben cumartesıyıde boş gecırmıycem inşallah tutturursun

adacayı içecek olan kızlar yumurtlamanıdan sonra içmeyın düşük yaptırıyo dıye bılıyorum

canım hayıt suyuna adetin kaçıncı günü başladın kaçgün içilecekmiş.bide ben baltarçın çörek otunuda günde bikez yiycem

ayşegüll hayıtı ne zamna kadar kullanacaz kız bi farklılık varmı sende beniki hep içiyo hepte diyo ben anlamıyorum neden bende içiyorum diye kız 3 gün oldu saçın dökülmesin ilerde kelll kalma diyorum inanmışşşş heee heee

canım hayıt suyuna adetin kaçıncı günü başladın kaçgün içilecekmiş.bide ben baltarçın çörek otunuda günde bikez yiycem

ben adetın 4. gunu basladım canım ama adetlıyken baslayabılırsın 3 ay hiç aralıksız dıye bılıyorum canım ben bu ay adet olana kadar kullanmayı duşunuyorum bal tarcın çörek otunu bendde gunde 2 kez yemıiştım bı kalktıgında sabah bıde akşam yatarken

valla canım bana soyleyenler hıç aralıksız içmişler ben adet olana kadar denıcem bı bendce yumurta kalıtesını arttırıyo canım benım e2 18mm ken yumurtam 610 larda falan cıkıyodu bu ay 849 çıktı bana faysı var gıbı gelıyo

evet ya bıde bızımkı hizmet ettırmeyı cok sever ben rahata alıştım hiç gelelmem sıkıntıya

nedense bende alışmışım kafa rahat iş yapmasam kimse karışmaz bana bu saatten sonra bende galiba istemem ama temenni gelirsede diycek söz yok başım gözüm üstüne zaten bütün eltilerim içinde bi tek bende şans yok hepsi akrabalr birbirine yabancı biri olarak dışlanıyorum sanki çok kötü ya

yani sevam öylemi kız kız rahimi adete hazırlamıyomu bende yumurtlama gününe kadr içmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…