ya boşver işte hiç takma kız ya ne diyimki kendini üzme sıkıntı yapma kendine haklısın gelin hep gelindr yaranamaz hiç bi zaman çok iyi anlyorum
bende geçen araştırdım ist.tüp.bebek merkezi 4,5bin ilaçlarda 1,5yapıyomuş yani birde yaşımızın avantajı var tabi medicanada daha şubat ay bitmeden randevu alınırsa 4,5bin tlye yapıyomuş allah bilir şubattan sonra 6bin olur
benım kızdıgım inadına yapması bende kıskanması kıskancaktı evlendırmeseydı o zaman bu benı gunlrce yer bıtırir artık sonra cocuk neden olmuyo böyle stresle cocuk olurmu
nereye gidiyon git bakem bi daha gelme benim mahalleme hatttaaa canım mahallemden bile geçmeee
memorial şişleide 2100 euroymuş yanı 5 bıne yakın....doktorumun eşide tüp bebek uzmanı oda 5 bın demişti..bakalım ıyıce bı araştırmak g gerekır..az para değil onca tedavıye bıde tutmazsa para çöpe gıder..
olmazda kız aaaa ne diyim artık kaynanaların çoğu öyle yavrularını paylaşamazlar
gelmem meraklı değilim sana....
şakak maka ben gıdıp yemek yapıyımyoksa koca benı yıycek yemek nıyetıne
ne halı varsa görsun ya bıde bızımle altı üstlu ev de oturmak istıyo öle ev bakıyolar hayatta gırmem daha cok bekler kocam hergun benımle beenım yanımda isterse bı yerlerını yırtsın öpüp koklamak nasıl oluyomuş görsun aynısını ben yapıcam onlara gıdınce esıme kudursun
Merhaba kızlar, bende bugün iğnemi vuruldum, inşallah olur, ilk denemem. İğne vurulduktan kaç saat sonra, doktor ilişki önerdi sizlere?
Merhaba kızlar, bende bugün iğnemi vuruldum, inşallah olur, ilk denemem. İğne vurulduktan kaç saat sonra, doktor ilişki önerdi sizlere?
benden korkulur dımı ya haksızlıga hayatta gelmem
adacayı içecek olan kızlar yumurtlamanıdan sonra içmeyın düşük yaptırıyo dıye bılıyorum
bende gelemiyorum kızz altı üstlü oturmayı bende sevmiyorum eğer öyleyse aynı evde oturmkla aynıdr
canım hayıt suyuna adetin kaçıncı günü başladın kaçgün içilecekmiş.bide ben baltarçın çörek otunuda günde bikez yiycem
ayşegüll hayıtı ne zamna kadar kullanacaz kız bi farklılık varmı sende beniki hep içiyo hepte diyo ben anlamıyorum neden bende içiyorum diye kız 3 gün oldu saçın dökülmesin ilerde kelll kalma diyorum inanmışşşş heee heee
evet ya bıde bızımkı hizmet ettırmeyı cok sever ben rahata alıştım hiç gelelmem sıkıntıya
valla canım bana soyleyenler hıç aralıksız içmişler ben adet olana kadar denıcem bı bendce yumurta kalıtesını arttırıyo canım benım e2 18mm ken yumurtam 610 larda falan cıkıyodu bu ay 849 çıktı bana faysı var gıbı gelıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?